Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ekim 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Daha ilgili olmalısınız. İlgisiz biri olduğunuz söylenemez, ama sevgiliniz bu kadar ilgiyle yetinecek biri gibi görünmüyor. Onun kadar istekli yaşamıyor oluşunuzdaki nedenleri keşfetmeniz gerekiyor.

Son aldığınız kararların bazıları biraz hayalci görünüyor, hayata geçirmekte çok zorlanacaksınız. Size daha kısa vadede çözümler gerekiyor. Adım, adım ilerleme yolunu seçmelisiniz.

Parayla ilişkiniz sancılı. Bu konuda çok akıl vereniniz var. Etkide kalıyor, hatalı seçimler yapıyorsunuz. Küçük birikiminiz fazla hareketli, kıvrak fikirlerle riske girebilir.

Bir arkadaşınızla sürdürdüğünüz kırgınlık ikinizi de üzüyor. Birer dost olarak mutlaka çözüm bulabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dost ilişkilerinde yanlış seçimler yaptığınız seklinde bir genelleme içindesiniz. Halbuki tek kişiye odaklı bir problem yaşıyorsunuz. Bu şekilde sık, sık yaptığınız pişmanlık gösterileri diğer arkadaşlarınızı kırıyor. Aile bağlarınız güçlü. Ama bu sizin vefalılığınızdan kaynaklanmıyor, yakınlarınızın size karşı özel bir ilgileri olduğu görülüyor.

12 Ekim 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, saat 03:48 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, finansal sorunlarınıza çözüm bulmanızı sağlayıcıdır. O mükemmel analiz gücünüz şimdi doruğa çıkıyor. Gelecek, o kadar önemli ki, artık verilmiş ancak yerine getirilmemiş sözlere karnınız tok. Birileri yaparım, ederim diyordu ancak bakıyorduk ki, ortada bir şey yok. İşte bu görünüm kendi gücünüzle problemleri aşmanızda destek verecektir. Yeni bir iş, ek bir kazanç, uzun zamandır üstünde çalıştığınız bir proje başarılı şekilde yürürlüğe konabilir. Saat 11:13 Ay-Pluto karşıtlığında, bir yandan güven içinde geleceğinizi çizmek diğer yandan aşk hayatınız, çocuklarınız veya bazı özel meselelerinizle ilgili konularda bir sorun varsa, bunları çözümleyecek gücü kendi içimizde bulabiliriz. Saat 15:26 itibariyle oluşacak Yengeç burcundaki sondördün, maddi konularda ılımlı bir şekilde davranmak, ilişkilerinize özen göstermek, huzursuzluktan uzak durmak, başkaları adına hareket etmek ve onlarla iyi geçinmek arzusunda olduğumuzu gösteriyor. Çünkü amacınız ileriye dönük hedeflerinizi gerçekleştirmek ve kimseyle çatışmadan, yarınlarınızı garanti altına almaktır. Ancak bu bakış açısı taviz vermek anlamına gelebilir. O nedenle lütfen kendinizi birileri aracılığıyla tanımlamayınız ve tamamlamayınız. Çünkü şartlar sizin istediğiniz gibi gelişmediğinde kendinizi mutsuz hissedersiniz. Sakin olunuz. Maddi konuları, ilişki meselelerini kendinize en azından bugün dert etmeyiniz. Saat 20:33 Ay-Merkür görünümü, parasal konular üzerinde düşünmemizi sağlıyor. Dostluğa hedefimizi gerçekleştirmeye ve can olmaya ihtiyacımız var. İnsanların nazik davranışları, sözleri bizi bir hayli rahatlatabilir. Tam tersi tavırlarla, sözlerle karşılaştığımızda kolayca kırılabiliriz. Saat 22:52 Ay-Mars görünümü, şefkatli ve düşünceli yaklaşımların size pozitif bir yansıma şeklinde geri dönmesi anlamı taşıyor. Birlikte olduğunuz insanın ihtiyaçlarına en az kendiniz kadar önem verirsiniz. Yüzünüzü güldürücü, sizi mutlu edici gelişmelerle dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

12 Ekim 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde kendinden emin tavrınla gündemde olacaksın. Sevgilinin ailesi ile ilgili konular konuşulacak.

12 Ekim 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hemen şimdi kendi kendinizin dostu olmalısınız. Olanlar için kendinizi yıpratmak yerine, derhal sorunlarınızın çözümü üzerinde yoğunlaşmalısınız.

12 Ekim 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek ümitlerinizle ilgili yeni planlamalar yapacağınız bir gündesiniz. Bugün sosyal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. İşlerinizi en iyi hale getirmek için mücadele verebilirsiniz. Duygusal yönden kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Hayal ettiğiniz konularda gerçeklerle yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Alternatif planlar geliştirebilirsiniz.

12 Ekim 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Biraz daha anlayışlı ve sakin olmaya çalışın. İçinizden yükselen enerjiyi kontrol etmeniz zor olabilir. Ancak, harekete geçmeli ve enerjinizi kullanmalısınız. Ev işlerine, sportif faaliyetlere veya seyahate yöneltebilirsiniz.

12 Ekim 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınızda, kariyerinizde, görev ve sorumluluk alanınızda üst düzey kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Maddi konularda sizi rahatlatabilecek haberler alabilirsiniz.

12 Ekim 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayati konularla ilgili görüşmeler ön planda olabilir. Sosyal ortamlarda kendinizi göstermeyi seveceksiniz. Parasal meselelere biraz daha sakin yaklaşmanız gerekiyor.

12 Ekim 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evdeki ortamda adeta boğulduğunuzu hissedebilirsiniz. Her sorumluluğu size yıkmak isteyen aile yapınıza dur demek kolay olmayacaktır.Bir ebeveynin ya da kendinizin sağlık konusu gündeme gelebilir. Stresle hiçbir şeyi çözemezsiniz. Sakin olun ve konuları biraz zamana bırakın. Zamana her şeyin ilacıdır. Bol temiz havada yürüyüş ruhunuzu dinlendirir.

12 Ekim 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

12 Ekim 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 30' 20" R
Ay
Balık
09° 43' 42"
Merkür
Koç
18° 26' 50"
Venüs
Boğa
04° 54' 36"
Mars
Koç
02° 10' 13"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 57"
Satürn
Balık
16° 50' 59"
Uranüs
Boğa
22° 31' 45"
Neptün
Balık
29° 00' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 12"
Lilith
Başak
23° 41' 23"
True Node
Koç
15° 22' 16"
Son Güncelleme : 03/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>