Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu çok seviyorsunuz. Devamlı onun yanında olmak istiyorsunuz. Birlikte inanılmaz saatler geçiriyorsunuz. Ama ikinizin deyaşantısı aranıza sık, sık ayrılıklar koyuyor.

İş yaşantınızdaki yoğun tempo sizi adeta hiç etkilemiyor gibi. Hareketli işi seviyorsunuz. Ama belli bir zamandan beri yorgunluk kendini iyice hissettiriyor. Bu şekilde bir süre daha götüreceksiniz.

Para sıkıntılarınızı biraz da kendiniz arttırıyorsunuz. Harcamalarınızı biraz denetim altına almanız gerekiyor. Partnerini de bu konuda, sizden farklı bir tutum içinde görünmüyor.

Baştan isteksizlik duyup sonradan istekli davranacağınız uzun sürecek bir yolculuğunuz olabilir. Bu yolculuktaki önem sırasını doğru yapmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Cesaretli birisiniz. Ama bir zamanlar düşünmeden gözünüzü kararttığınız birçok şeye karşı şimdi çekingenlikler gösterebiliyorsunuz. Dostlarınız arasındaki işle alakalı bir yakınlaşmaya mani olmak isteyeceksiniz. Bu konu hiç ummadığınız biçimde şekillenebilir. Aile içinde sizi çok mutlu eden biri var. Onunla ilgili bugünlerde bazı girişimleriniz olacak.

16 Haziran 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 00:36 Güneş-Chiron görünümü,  bir yandan öğrenme, bildiklerimizi uygulama, ifade etmeye çalışma, kendi istediğimiz bir alanda ilerleme arzumuzu gösterir. Denetim, aşırı sorumluluk, kurallar, gereksiz zaman kayıpları bizi sinirlendirir. Diğer taraftan ilişkimizle alakalı konularda anlaşmak adına belli bir hoşgörü içinde olmamız, huzurumuzu korumak için elimizden geleni yapmamız istenebilir. Bu durum epeydir sizin üzerinizde hakim. Chiron-Balık burcu seyri diğer gezegenlerle zorlu görünümler yaptığında bu gerilimi hissediyorsunuz. Siz anlaşabileceğiniz bir eş arayışındasınız. Ancak bu dış dünyadaki gelişiminize perde olmamalı diye düşünmektesiniz. İşte bu görünüm yine bu konuları gündeme getirici olabilir. Saat 16:39 Ay-Neptün olumlu görünümü, endişelerinizi, korkularınızı bir yana koyarak, gelişmeye, bilgilenmeye önem verecek ve ideallerinize sahip çıkabileceksiniz. İlişki problemlerinizi içinize atmak yerine, bunları ılımlı bir şekilde çözümlemek isteyebilirsiniz. Saat 23:21 Ay-Jüpiter görünümü, çevremizle olan her türlü ilişkimizde, bağlantılarda, iletişimde dikkatli ve oldukça titiz davranacağız. Her arzunuzun hayırlısıyla gerçekleşmesi dileğimle,

16 Haziran 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ayni fikirleri paylaştığınız kişilerle, ortak projeler sergilemeyi amaçlıyorsunuz. Yaşamınızın en hareketli ve hızlı günlerini yaşayacağınızı bilmelisiniz. Mars'ın geri hareketi eski dostların ve aşkların gündem kazanacağını gösteriyor. Girdiğiniz topluluklarda ön planda olmanın zevkini yaşayacaksınız.

16 Haziran 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazen ön plana çıkmamanın muhafazakar yaklaşımlarda bulunmanın ve diğerlerinin risk almasına izin vermenin daha kolay olduğunu fark edebilirsiniz. İlişkilerinizi ilgilendiren konularda belirsizlikler ya da karışıklıklar söz konusu olabilir.

15 Haziran 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. İş yoğunluğu içine girebilirsiniz. İşlerinizi tekrar kontrol etmenizde fayda var. Gün içinde kafanız karışık olabilir. Duygusal karmaşa yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki olaylardan etkilenebilirsiniz. Kulağınıza asılsız dedikodular gelebilir. İşlerinizi daha iyi hale getirmek için çaba göstereceksiniz.

16 Haziran 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorunları mantığınızı ön planda tutarak çözmekte ustasınız. Bugün yine sorunlarınız olabilir ancak yardım alarak çözmeye çalışın. Özellikle inatlaşmaktan vazgeçin.

16 Haziran 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde çocuklarınız, aşk hayatınız ve görüşmelerinizde problemlerle karşılaşabilir, öfke sorunu yaşayabilirsiniz. Spor sakatlanmalarına dikkat etmeniz gereken bugün, enerjinizi sakin, ılımlı ve dengeli bir şekilde yansıtarak olası kriz yönetimini iyi yapmalı ve bu enerjinin geçici olduğunun farkında kalarak, kendinizi iyi hissettiren ortamlarda bulunmayı tercih etmelisiniz.

16 Haziran 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevreniz ya da iletişime dayalı konular hayatınızda her zamankinden fazla ön planda olabilir. Bu konuların sorumlulukları sizi düşüncelerinizde aşağıya çekebilir.

16 Haziran 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gizemlerle ilgilenmek, cinsel fanteziler yaratmak, sevdiğinizle loş bir ortamda romantizmi harekete geçirecek bir müzikle baş başa kalmak veya su kenarlarına kısa gezintiler yapıp oksijen almak için çok uygun bir gündesiniz. İlham verici bir ilişkiye başlamış olabilirsiniz. Bir ay boyunca kariyer alanınızda hedeflerinize ulaşmak için olumlu enerjilere sahip olacaksınız.

16 Haziran 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

16 Haziran 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 03' 33" R
Ay
Başak
18° 49' 52"
Merkür
Boğa
02° 16' 13"
Venüs
Boğa
22° 10' 10"
Mars
Koç
12° 54' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 04"
Satürn
Balık
17° 55' 05"
Uranüs
Boğa
23° 20' 30"
Neptün
Balık
29° 22' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 55"
Lilith
Başak
25° 14' 41"
True Node
Koç
14° 54' 24"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>