Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Nisan 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle ilişkiniz çok güzel gidiyor. Ona bugün bir hediye vereceksiniz. İlişkinizi ilk zamanlarda ailenizden saklıyordunuz. Artık ailenizde herkes ilişkinizden haberdar ve bu ilişki konusunda çok ılımlı.

Çevrenizde gelişen olaylara karşı aşırı duyarlı olmanız yarın ne olacak endişenizi arttırıyor. İşinizin geleceği ile ilgili korkular yaşıyorsunuz. Sakin olun ve çalışmalarınızı aksatmadan sürdürün.

Yaptığınız yatırımların maddi karşılığını henüz alabilmiş değilsiniz. Bu yatırımları yapmanız konusunda size fikir veren dostlarınıza çok kızıyorsunuz. Bundan sonra parasal konularda sadece kendi fikirlerinize güvenmek gibi bir karar aldınız.

Sağlınızla ilgili ufak bir problem var. Bu problemi ihmal etmemelisiniz. Üşengeçliğinizi üzerinizden atın ve bir doktora görünün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zorlu bir sürecin başındasınız. Ama sonuçta ulaşacağınız hedef bu zorlukların hepsine değecek. Ağır adımlarla, fakat istikrarlı gideceksiniz. Umutsuzluğunuzu giderebildiğiniz zaman hedefin ne kadar yakınınızda olduğunu göreceksiniz. Yaşadığınız küçük bir sağlık problemi bugünlerde sizi tek ediyor. Sağlık konularındaki özensizliği terk etmelisiniz.

16 Nisan 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 00:15 Ay-Jüpiter görünümü, ailemizin varlığı, bir yuvanın huzuru nasıl önemliyse, bizim için para da aynı şekilde kıymetli. Çünkü parasız mutluluk da bir yere kadar diye düşüneceğiz. Özgürlüğümüz, bizi baskı altına alan her şeyden uzak durmak istiyoruz. Saat 15:24 Mars-Chiron olumlu görünümü özellikle karşı cinse olan ilginizi yükselticidir. Beraberlikte veyaortaklığınızla ilgili konularda kendinizi güçlü görme arzunuz yoğundur. İnancınıza uygun bir şekilde yaşamak istersiniz. Partnerinizin de aynı şekilde size destek çıkması, takdir etmesi, doğru ve güvenilir bir şekilde davranması sizin açınızdan son derece kıymetlidir. İlişkisi olmayanlar bu etki altında uyuşabilecekleri bir kişinin hayalini kurabilirler. Saat 19:45 Güneş-Ay arasındaki olumlu görünüm, güvendiğimiz ortamda gayet rahat davranmamızı sağlarken, çıkarlarımız söz konusu olduğunda tepkisel düşünebileceğimizi ifade ediyor. Saat 19:53 Ay-Venüs mücadeleci görünümü, iç dünyamızda kendi bildiğimiz şekilde hareket etmekte, kendimizi ifade etmekte, bilgimizi tecrübemizi belli bir alanda gösterme anlamında zorlanmalar yaşanabilir. Aslında bu zorlanmaların altında yatan neden, geçmişin üzerimizdeki etkisi olabilir. Belki çok özgür yetiştirildik, bu yüzden birilerinin üzerimizde baskı kurmasına tahammül edemiyoruz. Belki de ailemiz bizi sürekli gözetip koruyan bir yapıdaydı. Şimdi bu nedenle ilişkimiz veya yaşamsal konularda hassasız. Hangisi olursa olsun, bu görünüm sevgi ihtiyacımızın şeklini, bizim isteklerimizi, partnerimizin davranışlarını gün boyu düşünmemize neden oluyor. Biz ne istiyoruz, hayat bize sunuyor? Bu sorgulamada başarılı olmanın yolu, önce kendimize bir bakmak sonra içinde bulunduğumuz duruma göre ne yapacağımıza karar vermek. Saat 21:26-17 Nisan saat 02:04 arası Ay-Boşluk etkisi altındayız. Zorlu meselelere çözüm net çözüm bulmak kolay değil. Bu nedenle partnerinize veya birilerine sert davranabilirsiniz. Amacınız kötü bir şey söylemek değildir. Ancak sizi dinlemeleri gerektiğini düşünürsünüz. Pazar günümüzün arzu ettiğimiz şekilde geçirmemiz dileğimle,

16 Nisan 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile ve duygusal hayatında doğrularını masaya yatırmak isteyeceksin. Bir süredir yoluna koymak istediğin konular için artık adım atma zamanı.

16 Nisan 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Alışılmışın dışına çıkılması gereken bir gün, Rutinlerinizi değiştirmek kendinizi çok iyi hissettirecektir. Aşk hayatınızda yaratıcılığınızı kullanmanız gereken özel zamanlar.

16 Nisan 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evinizi ve yerleşimi ilgilendiren konularla ilgilenmek gerekebilir. Bugün evde de çok hareketlilik söz konusu olabilir.

16 Nisan 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

dikkat çekmek bugün sizler için çok önemli. Eski partnerinizi ancak böyle kıskandıracağınızı düşündürüyorsunuz. Oysa herkes kendi yolunda zaten. Hayallere kapılmamalısınız.

15 Nisan 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Alışılmışın dışına çıkılması gereken bir gün, Rutinlerinizi değiştirmek kendinizi çok iyi hissettirecektir. Aşk hayatınızda yaratıcılığınızı kullanmanız gereken özel zamanlar.

16 Nisan 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ev ve aile hayatınızda istediğiniz destek ve ilgiyi görmeniz mümkün. Düşünceleriniz gidip geliyor ve siz bazı şeylerin anlamını tam olarak anlayamıyorsunuz. Bu kadar düşünmeyin, olayları geldiği gibi yaşamayı öğrenin.

16 Nisan 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aileniz veya akrabalarınızla olan iletişimlerinizdeki diyaloglar neşeli ve canlı geçecektir. Samimi bir ortam yakalanabilir ve hoş etkileşimler ortaya çıkabilir. Size kan bağı ile yakın olan insanların doğasını anlama, onların iç dünyasındaki ayrıntıları keşfetme gibi incelikler dikkatinizi çekebilir. Kendi köklerinize ait olan özellikleri keşfetme yoluna gidebilirsiniz. Aşkla ilgili önemli diyaloglara açık bir yapıdasınız. Sevdiğiniz kişiy açılabilirsiniz. Evlenme teklifi yapabilirsiniz. Keyifli bir alanda ilerleme sağlayabilecek ortaklıklara girişebilirsiniz.

16 Nisan 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

16 Nisan 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 04' 09" R
Ay
Terazi
01° 12' 45"
Merkür
Boğa
03° 40' 25"
Venüs
Boğa
23° 27' 33"
Mars
Koç
13° 42' 14"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 54"
Satürn
Balık
17° 59' 16"
Uranüs
Boğa
23° 24' 09"
Neptün
Balık
29° 23' 50"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 05"
Lilith
Başak
25° 21' 39"
True Node
Koç
14° 55' 57"
Son Güncelleme : 18/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>