Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Nisan 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize çok bağlısınız ve özellikle şu sıralar üstüne çok düşüyorsunuz. Sevgiliniz bu yoğun ilgiden sıkılabilir. Olayları dengede tutmaya çalışın.

Hafta sonunu özlediğiniz ve işlerinizden sıkıldığınız bir gündesiniz. Şeytana uymayın ve işlerinizi ihmal etmeyin. Daha sonra başınız çok ağrıyabilir.

Bu sıralar paraya çok ihtiyacınız var ve nereden temin edeceğinizi bilmiyorsunuz. Arkadaşlarınıza danışın ve onlardan yardım isteyin.

Çok samimi gördüğünüz bir arkadaşınız arkanızdan olumsuz şeyler konuşuyor. Dikkatli davranın. Etrafınızda tanımadığınız düşmanlarınız olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşama doğru telefonlaşacağınız biriyle buluşmanız olacak. Sizinle paylaşmak istediği bazı sorunları var gibi. Aranızda derin bir sohbet geçebilir. Güne çok iyi başlamanız, olumlu saatlerin habercisi olabilir. Bugün yapmak istediğiniz pekçik şeyi gerçekleştirebilmeniz için gerekli zemini bulabilirsiniz. Olumlu belirtiler, aceleci davranışları getirmemeli.

17 Nisan 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar 17 Nisan-27 Mayıs arasında Mars-Yay burcunda gerileyecek. Bu süreçte evimiz, ailemiz veya yalnızsak yaşadığımız yerle ilgili bir değişim ve yenilik arzusu bir hayli yükselecektir. Ancak diğer bir taraftan planlarımızın gözden geçirilmesi de çok önemli hale gelecektir. Eğer bir terfi, tayin veya farklı bir nedenle bu değişim gerçekleşiyorsa, yeni yerimize alışmamız biraz zaman alacak demektir. Fakat diyelim ki, son zamanlarda böyle bir değişim arzusu bizde uyandı. O zaman oturup iyice hesap kitap yapmamız doğru olacaktır. Mars, yolculukların, görüşmelerin, araştırmaların, bilgilenmenin göstergesi bir burçta gerilediği için tabii ki, iç dünyamızda sabırsızlık, gerginlik duymamız mümkündür. Aile içinde bazı meselelerin bazen aşırıya kaçan şekilde tartışılması veyahut tümüyle rahat davranılması, problemlerin es geçilmesi de görülebilecek bir etkidir. Benim tavsiyem, bu geri hareket süresini, henüz tam olarak emin olmadıklarınızı yürürlüğe koymak yerine, beklemede kalarak incelemenizdir. Kendinize ben ne istiyorum, neler yapmalıyım, ne gibi zorluklar yaşarım, nasıl bir planlamada bulunursam daha doğru olur diyerek sormanızda yarar var. Bu dönemin hedeflerimizi tekrar gözden geçirmenizde, yarım kalan işlerinizi bitirmenizde vesile olması dileğimle,

17 Nisan 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Entelektüel konularda daha belirgin çalışmalar içine gireceksiniz. Meraklı yönleriniz atağa kalkıyor. Popüler konularda istediğiniz performansı yakalayacaksınız. Bu dönem ön planda olma isteğinizi körükleyen çalışmalar içinde olacak, karizmatik ve çekici davranışlarınızla dikkat çekeceksiniz. Toplumda göze çarpacak çalışmalar yapmak istiyorsunuz

17 Nisan 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu süreç içinde çok fazla laf konuşmaktan öte ortaya daha fazlaçıkarmaya çalışırsınız. İnsanlara uyum sağlamak, ilişkilerinizi olumlu bir şekilde yürütebilmek adına seve, seve kendinizden ödün verebilirsiniz. Geçmişten gelen kin, nefret, dargınlık gibi konular aniden zaman aşımına uğramışçasına ortadan kalkar.

17 Nisan 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken kişisel konularda, girişimlerinizde çok daha şanslısınız. Günü boş oturarak geçirmemelisiniz.

17 Nisan 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olumsuzluklar la karşılaşma ihtimaliniz yüksek. Hayal kırıklığına uğradınız. Bu durumu aile içine taşıyarak onları da üzmemelisiniz.

17 Nisan 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aile içi ilişkileriniz ve değer verip, alanınıza aldığınız insanlarla olan iletişiminizde olumlu fırsatlar elde ederken, evinizle ilgili değişiklikler yapabilir, ruhsal olarak çok daha pozitif bir gün geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş 120si ile ruhunuza iyi gelen paylaşımlarda bulunabilir, mutluluğu partnerinizle evinizde hissedebilirsiniz.

17 Nisan 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünden itibaren 27 Mayıs tarihine kadar, ev aile yaşantınızı ilgilendiren konularda yaşanabilecek bir takım problemler sizi zorlayabilir. Bazı aksaklıklar gündeme gelebilir. Üstesinden gelebilmeniz için doğru yönetmelisiniz.

17 Nisan 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızla ilgili hedefleri ve planları gözden geçirme zamanındasınız. Biraz endişeli ve detaycı olabilirsiniz. Bütün gün odaklandığınız konuların olgunlaşması için doğru stratejiler peşinde koşabilir, gerekli hesapları ve somut çalışmaları yaparak sonuca ulaşabilirsiniz. Karar aşamasını akşam saatlerine bırakmayı tercih etmelisiniz. Haberleşme ve iletişim ağınız yoğun olacaktır. Genel olarak ise; bugün Ay 07:47‘de Başak burcuna geçiş yapıyor. Bugün rutin işlerle ilgilenip, temizlik yapmak, işlerinizi, evinizi yoluna koymak,planı çıkarmak, dağınıklıkları toparlamak, yarım kalan işleri bitirmek, bozuk olan aletlere tamir ve bakım yapmak, muhasebe, bütçe, bilgisayar sistemleri ile ilgilenmek, sağlık kontrolleri, doktor ziyaretleri yapmak, fırında ekmek türü hamur işleri yapmak, vitamini bol tahıllara yönelik özlü yiyeceklerle ve besinlerle bünyenizi korumak, midenize özen göstermek, diyet yapmak için uygun bir gün. Endişelenmeye daha müsait olacağız, detaylara takılabilir, bir işi hallederken mükemmel olmak için gayret sarf edebilirsiniz. Ayrıca bugün Merkür/Plüton arasında olumlu bir açı kalıbı oluşacak. Konsantrasyon gerektiren bir konuya rahatlıkla odaklanıp, enine boyuna inceleyebileceğiniz bir transittir. Psikolojik konularla ilgilenmek, terapi almak veya gizemli konulara yönelmek için iyi bir fırsattır. Kayıp bir şeyi arayıp bulmak veya bir sırrı ortaya çıkarmak daha kolay olacaktır. Düşünce gücünüzle etkilemek ve başkalarının görüşlerini değiştirmek için etkili olabilirsiniz. İşlerinizde size odaklanma gücü verecek bu açı kalıbı sayesinde düşüncelerinizi toparlayıp, iradenizi ortaya koyabilirsiniz. Uzun zamandır aklınızda olan bir konuyu konuşmak, tartışmak ve ifadenizi etkin kılmak için işe yarayacak bir transittir.

17 Nisan 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

17 Nisan 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 57' 42" R
Ay
Başak
05° 21' 18"
Merkür
Boğa
00° 47' 52"
Venüs
Boğa
20° 46' 07"
Mars
Koç
12° 02' 19"
Jüpiter
Boğa
27° 43' 56"
Satürn
Balık
17° 50' 26"
Uranüs
Boğa
23° 16' 33"
Neptün
Balık
29° 20' 45"
Plüton
Kova
02° 03' 40"
Chiron
Koç
21° 31' 28"
Lilith
Başak
25° 07' 06"
True Node
Koç
14° 52' 52"
Son Güncelleme : 16/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>