Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Canlı, hayat dolu kişiliğiniz ilgi odağı olabiliyor. İçinizdeki dalgalanmaları bir parça başıboş bırakabilmelisiniz. İlişkiye başlamadan, ilişkinin kar, zarar hesapları içine fazla girmemelisiniz.

İşleriniz bugünlerde yüzünüzü güldürecek. Belli bir zamandır düşmüş olanhacminizi, yine orta seviyelere getirebileceksiniz. Bunda çabalarınız kadar, büyük iyimserliğinizin de payı var.

Parasızlığın canınıza tak ettiği günlerden sonra, şu günlerde yaşadığınız geçici problemler sizi sarsacak gibi görünmüyor. Tedbiri asla elden bırakmamanız çok doğru bir davranış.

Bazı problemleri tepkisizlik içinde zamana bırakmak yararlı olabilir. Yaşamınızdan çıkartamayacağınız ilişkiler içinde kalıcı hale gelmiş gibi görünen sıkıntınız, önümüzdeki günler içinde çözüme doğru yönelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gökyüzühayatınızda başarılı girişimler de bulunarak kazançlı çıkacağınızı müjdelemekte. Dostlarınızdan gelecek destek ve başarılı olmanız adına hiçbir karşılık beklemeden verecekleri destek sizleri cesaretlendirecektir. Kendinize güvenin ve başladığınız her işin sonunu getirmek için mücadele etmekten korkmayın. Korkularınızı alt etmeyi başardığınızda kendinize yeni bir yaşam kurmayı başarabileceksiniz. Özel yaşamınızda ise karar vermenizin güç olduğu bir gündesiniz.

18 Haziran 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 04:43  Ay-Pluto karşıtlık etkisiyle Perşembe gününe merhaba diyeceğiz. Bir yandan güven içinde geleceğinizi çizmek diğer yandan aşk hayatınız, çocuklarınız veya bazı özel meselelerinizle ilgili konularda bir sorun varsa, bunları çözümleyecek gücü kendi içimizde bulabiliriz. Saat 07:13 Merkür-Kuzey düğüm görünümü,hayatımız ve ailevi konularda iletişimi güçlü tutmanın ve paylaşımcı düşünmenin gelişim anlamında faydalı olacağını işaret ediyor. Farklı düşünebilirler, sizi zorlayabilirler. Ancak bu enerji altında, iki yönlü düşünerek durumları ele almakta yarar görüyorum. Saat 14:24 Ay-Uranüs görünümü,  güven içinde yaşamak ve hedefinize varmak yönündeki arzularınızı işaret eder.   Bunlar oluştuğu takdirde kendinizi huzurlu hissedeceğinizi düşünürsünüz. Çevrenizdeki insanların sizi tasdik etmesinden yanasınız. Mübarek Ramazan-ı Şerifimizi kutlar, hayırlara, huzura, halden anlamaya, birbirimizi kucaklamaya vesile olmasını dilerim. Kalben Sevgilerimle,  

18 Haziran 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Toplumsal değerlerinizi istediğiniz formata uygulayabileceksiniz. Uzun süredir planladığınız bir olayınız gerçekleşecektir. Bu istek sizi memnun edecek ve kendinize şans tanımanın keyfini süreceksiniz. Aynı düşünceye sahip kişilerle birlikte ortak işbirlikleri ve yurt dışını kapsayan entelektüel çalışmalarda bulunacaksınız.

18 Haziran 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Detaylara boğulmak ve en ince ayrıntısına kadar hesaplar yapmak yerine, ilk önce atılması gereken adımlar olduğunu ya da asıl yapmak istediğiniz şeyleri hatırlamanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sevgi ve şefkat paylaşımlarına ve yeniliklere açık bir günde olmakla birlikte, özellikle 14.00'a kadar olan zaman diliminde ufak tefek beklenmedik gelişme(uyurken ısrarla çalan kapı veya telefonlar v.b) nedeniyle rahatsız olabilir veya tepkilerimizi kontrol etmekte zorlanabiliriz. Bunun dışında, olumlu diyaloglara açık, doğru ilişki kurmak veya iletişim kanallarından fayda sağlamak için uygun bir gündeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

18 Haziran 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Bugün sosyal konular gündeminizi etkileyebilir. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir. Onların fikirlerinden etkileneceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Günlük işlerde ani kopmalar yaşanabilir. Akışta kalın.

18 Haziran 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BİRLİKTE çalıştığınız kişilerle aranızda duygusal çekişmeler olabilir. Olaylara onlardan daha maddeci yaklaşabilirsiniz.

18 Haziran 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkiler ve aşk konusunda muazzam şanslı olduğunuz bugün, size ilgisi olan birini fark edebilir, devam eden ilişkilerinizde romantik görüşmeler yapabilir ve yoğun sevgi duygusuyla olası her sorunu çözümleyerek, partneriniz ve sevdiklerinizle keyifli bir gün geçirebilir, varolan görüşmelerinizden olumlu sonuçlarla ayrılabilirsiniz.

18 Haziran 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer düşünceleriniz maddi anlamda güzel sonuçlara gebe olabilir. Kendi para sisteminize odaklanmalı ve yapacaklarınız karşılığında paranızı bir kenara ayırmayı unutmamalısınız.

18 Haziran 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınıza ve dahil olduğunuz gruplardaki kişilere karşı yardımsever, anlayışlı ve affedici olabilirsiniz. Romantik zamanlar oluşturabilir ve partneriniz varsa onunla yaratıcı faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Yeni bir ilişkiye de başlayabilirsiniz. Yabancılardan, yurt dışında yaşayan kişilerden veya uzak akrabalarınızdan destekler alabileceksiniz.

18 Haziran 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk ile işi birbirine karıştırıyorsunuz. Herkese mavi boncuk veriyorsunuz. Çapkınlıktan vazgeçip daha kalıcı ilişkilere yönelmelisiniz. Her an çok iyi anlaşabileceğiniz bir kişiye rastlayabilirsiniz. Hatta yeni bir yaşam kurabilirsiniz. Uzun seyahatlere çıkmayı ne zamandır düşünüyordunuz.

17 Haziran 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 23' 24" R
Ay
Başak
10° 37' 30"
Merkür
Boğa
01° 21' 57"
Venüs
Boğa
21° 18' 55"
Mars
Koç
12° 22' 38"
Jüpiter
Boğa
27° 50' 14"
Satürn
Balık
17° 52' 15"
Uranüs
Boğa
23° 18' 05"
Neptün
Balık
29° 21' 23"
Plüton
Kova
02° 03' 30"
Chiron
Koç
21° 32' 49"
Lilith
Başak
25° 10' 03"
True Node
Koç
14° 53' 23"
Son Güncelleme : 16/05/2024 22:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>