Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan son derece aktif olacağınız bir gündesiniz. Sevdiğiniz insanla birlikte olmak ve içinizden geldiği gibi zaman geçirmek sizin için önemli olacaktır. Beklemediğiniz bazı gelişmelerle karşılaşma şansınız olacaktır ve bunlar sizi duygusal açıdan heyecanlandırabilecektir. Duygusal konularda şanslı olacağınız bir gündesiniz ve kendinizi iyimser hissedeceksiniz. İsteklerinize ulaşmak için yeni girişimlerde bulunmayı düşünüyorsanız bu günü değerlendirmelisiniz.

İş yaşamınızla ilgili konularda son derece aktif olacağınız bir gündesiniz. Aynı anda birden çok işle ilgilenme yada birden çok işi düşünme şansınız olacaktır ve bu konuda son derece başarılı olacaksınız. Yeteneklerinizi olumlu olarak kullanabileceğiniz bir gündesiniz ve bir süreden beri sürüncemede kalan işlerinizi bugün tamamalama şansınız olacaktır. Zihinsel olarakda son derece aktif olacaksınız ve ilginç bazı fikirler geliştirebileceksiniz. Genel olarak yapacağınız girişimlerin sonuçları başarılı olacaktır.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceksiniz ve üzerinde fazla düşünmeden harcamalar yapabileceksiniz. Özelllikle hesapta olmayan masraflar yapabileceğiniz bir gündesiniz ve bu konuda daha dikkatli olmalısınız.

Sahip olduğunuz yüksek enerjiyi sizin için öncelikli alanlarda kullanmalısınız ve konuları abartma huyundan uzak durmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İyimserlik ve kötümserlik arası gelgitleriniz var. İç dünyanızın derinliklerinde belli fasıllarla yaşadığınız uç duyguları, akılcı gayretlerinizle zararsız hale getirebilirsiniz. Ev hayatınızda bugünlerde birtakım zorlanmalar söz konusu. Bununla alakalı bir takım kararlarınızı çabuklaştırma yönünde ısrarlar görebilirsiniz. Yakında bir ziyaretiniz var.

18 Mart 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay günün tamamında Aslan burcundaki hareketini sürdürüyor. Bugün geçmiş aklınıza gelebilir. Eski anıları tekrar tekrar yaşayıp yaptıklarınızı ya da yapamadıklarınızı sorgulayabilirsiniz. Öğlen saatleri geldiğinde gökyüzünde de gerginlikler hakim olmaya başlıyor. Ay, Venüs ve Mars ile sert açılar yapıyor. Sizler özellikle sağlığınızı riske atacak işlerden uzak durmalısınız. Yaptığınız bir hareket sakatlık veya incinmelere yol açabilir. Mazide kalmış gönül ilişkinizle ilgili tekrardan haberler alabilirsiniz. Yöneticiniz Merkür'ün retro olduğunu unutmayın. Yanıltıcı bilgiler olabilir. Jüpiter ise şans getirerek bu enerjiyi dağıtıyor. Ay 18:18 itibariyle boşluğa giriyor. Eski işlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

18 Mart 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni fikirler üretmek peşindesin!Ay, bugün burcunda hareket ediyor. Ay öğlen saatlerinde disiplin gerektiren konulara yönelmende yardımcı olabilir. Bugün, kendinle ilgili yeni projeler üretme çabasındasın. Çalışma arkadaşlarınla ortak çalışmalar yapmak için uygun bir gündesin. İlişkisi olan ya da evli bir Başak burcuysan, değer verdiğin kişiyle bazı konularda uyuşmayabilirsin. Değişime olan ihtiyacın yüzünden, sosyal ilişkilerini kendi tarzına göre yaşamak istiyorsun. Kabuğuna çekilme eğiliminin arttığını sen de fark ediyorsun. Kendine ait bir alan fikri, ev yaşamı, belirli bir düzen? Bunlar sanki son zamanlarda sana daha çok hitap ediyor. Günlük detayları yoluna sokmak için sürekli çabalamak seni yorsa da kararlı oluşundan vazgeçmeyeceksin.

18 Mart 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda öğreneceğiniz bazı gerçekler sizlerin kendinize farklı bir yön vermesine yardımcı olabilir. İş hayatınızda geçmişte yarım kalan sorumluluklarınıza odaklanmalısınız.

18 Mart 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konularla ilgili kayıplar yaşayabilirsiniz. Hayatınız da gizli kalan konular gündeminizi etkileyebilir. Kabullenme için girebilirsiniz. Yeni planlar yapmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Yaşadığınız içsel süreçleri karşınızdakilere yansıtmamaya özen göstermelisiniz. Ani tepkilerden doğan kopmalar yaşanabilir.

18 Mart 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sadık kişilere her zaman ihtiyacınız var. Karar alma aşamasında olduğunuz için destek istiyorsunuz. Sezgilerinizi açarsanız doğru kişilere yönelebilirsiniz.

18 Mart 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başak burçları haftaya ani evlilik kararları, sürpriz gelişmeler ile başlıyorlar. Eğer sevgiliniz yoksa, başkası ile bir olma zamanınız gelmiş demektir. Artık birini sevmeye ihtiyacınız var. En önemlisi karşılıksız ve olduğunuz gibi sevilmeye ihtiyacınız var. Hayatınız dönüşecek.

18 Mart 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu inançlar konusunda dönüşüme ihtiyaç duyan yanlarınız açığa çıkıyor. Kendinizi kısıtladığınız konularda girişim imkanları olası. Yakınlarınızın yasal sorunları varsa gelişmeler yaşanabilir.

18 Mart 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş hayatınızdaki başarılarınız başkalarının hanesine artı olarak yazılmasın. Kendinizi ve yaptıklarınızı gösterme zamanı. Aksi takdirde sinirleriniz yıpranır. Haksızlığa uğradığınızı düşünürsünüz. Çalışma arkadaşlarınızla hiç sözlü tartışmaya girmeyin. Tansiyonu yüksek bir gündesiniz. Sağlığınıza özen gösterin.

18 Mart 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, bir çeşit suçluluk duygusu hissedebilirsiniz. Yolunda gitmeyen, en azından beklediğiniz gibi gitmeyen işler konusunda, tüm suçu yüklenme eğilimine girebilirsiniz. Kendinize haksızlık yapmamalısınız.

18 Mart 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 37' 53" R
Ay
Boğa
26° 55' 16" R
Merkür
Koç
22° 28' 15"
Venüs
Boğa
11° 25' 37"
Mars
Koç
06° 14' 09"
Jüpiter
Boğa
25° 56' 32"
Satürn
Balık
17° 16' 53"
Uranüs
Boğa
22° 50' 05"
Neptün
Balık
29° 09' 04"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
21° 07' 34"
Lilith
Başak
24° 16' 36"
True Node
Koç
15° 18' 40"
Son Güncelleme : 08/05/2024 21:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>