Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir gün, bir yerde hayatınızın aşkıyla karşılaşabileceğinize dair inancınızın sizi duygusal bir tembelliğe sevk ettiğini göremiyorsunuz. Rastlantılar kadar çaba da önemli.

Ruh haliniz tatil sonrası çalışmaya pek uygun değil. İşlerin pek yoğun olmaması durumunuzu biraz kolaylaştıracak. Çalışkan ve becerikli olmanız, sistemli olmayışınız nedeniyle hak ettiği randımanı alamıyor.

İçinizden geçen özlemlerle para durumunuz arasında büyük fark var. Yeni, daha mütevazi bir yaşam tarzı belirleyip kendinizi buna alıştırmanız yararlı olabilir.

Çevrenizde olup bitenlerle biraz daha yakından ilgilenmeniz gerekiyor. Yakın akraba ilişkilerinizdeki son gelişmeler, sizi herkes kadar ilgilendiriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde çok ortak yanlarınızın olduğu birini fark edeceksiniz. Bu durum, bugüne kadar birbirinize uzak kalışınızdaki sübjektif koşullanmaları su yüzüne çıkartacak. Sizi bu yakınlaşmada mutluluk bekliyor. Geleneksel ilişkilerin dışında duruyorsunuz. Belli ölçülerde kuraldışı bakışınız, bazı dayanışmaların dışında kalmanıza yol açıyor.

18 Mayıs 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay Akrep burcundaki seyrine devam ediyor. Ay ve Neptün güzel görünümüyle beraber sabah saatlerinde duygusal hayatınızla ilgili bir haber veya mesaj alabilirsiniz. Merkür'ün Plüton ile kurduğu pozitif kontak sayesinde de akademik hayatınızda güç kazanacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yurt dışı işleriniz varsa bu dönem arkanızda desteğiniz olacaktır. Bugün hislerinize güvenin. Venüs-Uranüs kavuşumu sayesinde bugün olumlu gelişmeler bir anda karşınıza çıkabilir. Bu sürpriz durum hiç olmadığı kadar sizi sevindirecektir.

18 Mayıs 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikirlerini savunuyorsun!Bugün su burcunda Dolunay geçekleşiyor. Hayatındaki dağınıklıkları toparlama vakti! Etrafındaki insanlardan kolay kolay akıl almaya yanaşmadığını, seni tanıyan herkes bilir. Bugün su burcunda gerçekleşecek Dolunay, savunduğun fikirler yüzünden etrafındaki insanlarla karşı karşıya gelebileceğini vurguluyor. Eğitim ve yurt dışı ilişkileri ön planda olan Başak burçları ise yeni sorumluluklarla uğraşmak durumunda kalabilir. İlişkisi olan ya da evli bir Başak burcuysan, değer verdiğin kişiyle birlikte evinizde misafir ağırlayabilirsiniz. Ailenden aldığın eleştiri, hoşuna gitmese de, onlara hak verebilir, kendini sorgulamaktan alıkoyamayabilirsin.

18 Mayıs 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zamanınızı dostlarınızla geçirerek geleceğe yönelik planlarınız hakkında fikir alışverişi yapmak size iyi gelebilir. Kariyeriniz ile ilgili konularda radikal kararlar almak isteyebilirsiniz.

18 Mayıs 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay Akrep burcunda ilerlerken, düşüncelerinizde daha araştırmacı olabilir, ilginç şeyler keşfedebilirsiniz. Kısa ziyaretler, görüşmeler de fikirlerinizi etkileyebilir.

18 Mayıs 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde beslenme biçiminize dikkat etmeniz sağlıklı kilonuza zorlanmadan gelmenizi sağlayabilir. Sağlık anlamında başarıya yöneliyorsunuz.

18 Mayıs 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başak burcu bazı şüphelerinizden emin olmadan kimseyi suçlamamalısınız. Duygusal olarak kandırılmaya, aldatılmaya çok müsaitsiniz. İlişkinizde sınırlarınızı koruyamıyor, partnerinizin de sınırlarını ihlal ediyorsunuz. Düşüncelerinizdeki sabitliği esnetmeniz gerekiyor.

18 Mayıs 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde yönsüzlük artabilir. Beklentileri düşük tutmak ve günü bireysel faaliyetlerle geçirmek faydalı olur. Akşamüstü yakınlarınızın katıldığı sosyal etkinliklerde bulunabilirsiniz.

18 Mayıs 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişimi, seyahati, sürprizleri bol bir haftaya adım atıyorsunuz. Bu hafta program akışınızda hızlı değişimler gündeme gelir. Kardeşle ortak konunuzu çözüme ulaştırmalısınız. Kurslar, eğitimler ön plana çıkar. Tanıtım faaliyetleri için kolları sıvamalısınız. Arabanızı değiştirmek isteyebilirsiniz.

18 Mayıs 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sizi yeni ve özel bir arkadaşlık bekliyor. Bu arkadaşlık önceden hiç olmadığı kadar iyi olacak. İlişkinizde şüphe ve kıskançlığa yer vermediğiniz müddetçe herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. İş hayatınızda bu günlerde hayırlı sayılacak bir yatırım yapacaksınız.

18 Mayıs 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 46' 54" R
Ay
Balık
13° 50' 03"
Merkür
Koç
18° 37' 13"
Venüs
Boğa
05° 15' 39"
Mars
Koç
02° 23' 22"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 57"
Satürn
Balık
16° 52' 26"
Uranüs
Boğa
22° 32' 44"
Neptün
Balık
29° 00' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 09"
Lilith
Başak
23° 43' 17"
True Node
Koç
15° 22' 41"
Son Güncelleme : 03/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>