Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Nisan 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçe kapanık durumlarınız, duygusal ilişkinizde yeterince beslenememenize neden olabiliyor. Partnerinizin de kişisel problemlerinizi bilmesinde yarar olacak. Bu paylaşım sizi oldukça rahatlatabilir.

Becerikli, yeteneklisiniz, ama girişkenliğiniz biraz uçlarda. Yapmanız gerekli olmayan işleri de üstleniyorsunuz. Bir süre sonra bununla ilgili huzursuzluklar yaşayabilirsiniz.

Kenara para koyacak durumda olmanıza rağmen bir birikim sahibi değilsiniz. Biraz savruk olduğunuzu kabul etmelisiniz. Parayla ilgili bu tutumunuz aile içinde de tartışılıyor.

Önümüzdeki günler içinde para konulu uzak bir yolculuk yapabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenizle ilgili bazı sorunlar yaşayabilirsiniz yada evinizde sizi üzecek bazı gelişmeler olabilir. Çok önemli olmasa da yaşayacağınız küçük sorunlar keyfinizi kaçıracaktır. Duygularınız değişken bir yapıda olacaktır ve kararlar vermekte zorlanacaksınız. Sinirsel olarak oldukça hassas bir gündesiniz ve gergin tepkiler verebilirsiniz. Bugün stresten uzak durmaya çalışmalısınız. Ani bir gelişmeyle beklenmedik şekilde karşılaşmanız mümkün. Bugün herhangi bir yeni karar almamalı ve yeni bir girişimde bulunmamalısınız.

18 Nisan 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar cumartesi günümüz, saat 21:57 itibariyle Koç burcunda oluşacak Yeniay etkisi altında başlayacak. Yeniayın sizler açısından önemini, gün içindeki diğer önemli enerjileri de hesaba katarak incelersek, geniş manada anlamış oluruz. İlk görünüm, saat 01:05 Ay-Pluto arasında gerçekleşecek. Borçlanmalara dikkat etmek, aşk hayatınızla ilgili konularda derinlikli olarak düşünmek gerektiğini hatırlatıyor. Saat 03:29 Mars-Jüpiter görünümü, bu Yeniayda, azimle çalışmanın önemini vurgulasa da, hırsınıza yenilmemeniz, abartıdan kaçınmanız, eğer varsa yanlışlarınız bunu da kabul etmeniz gerektiğini vurguluyor. Bazen insan en küçük olayları bile gözünde devleştirir veya diğer insanları, kaderi, bir çok şeyi suçlayabilir. Her şeyden kendini haklı görebilir. Oysaki bu Yeniay, yeni projelere yönelmenin, çalışmanın, kontrollü ve akıllı şekilde ilerlemenin çok daha etkili ve yararlı olduğunu işaret ediyor. Saat 03:36 Ay-Uranüs kavuşumu, bu Yeniayda acil para ihtiyacı veya acil bir şekilde sorunları çözme arzunuzu gösteriyor. Sözgelimi bir dava, taşınma, banka borcu, kredi başvurusu, nafaka, boşanma veya sağlık sorununuz için bir çare bulmak gerekiyor. Ancak aceleyle de yanlış kararlar vermemeliyiz. Saat 21:57 itibariyle Koç burcunda oluşacak Yeniay, parasal alışverişlerinize, varsa kredi borçlarınıza bakacaksınız. Çok fazla açılmamalı ve mevcut şartlarınızı göz önüne alarak hareket etmelisiniz. Yeniay tedirginlik yaratacak gibi gözükse arka planda çok dikkatli hareket etmenizi sağlayacak. Bu Yeniay, nicedir bizi rahatsız etmekte olan ilişki sorunlarını, mali konuları, sıkıntılarımızı, finansal problemlerimizi ele almamızda etkileyicidir. Kimlerle ne gibi bağlantılarımız varsa, bunları aceleye getirmeden gözlemlemeliyiz. Çünkü görünümlerine baktığımızda, hesabımızı bilmek, temasta bulunacağımız kişilere dikkat etmek, aceleyle kararlar vermemek doğru olur. Yeniayın gerçekten güven verici, uzun soluklu, temeli sağlam adımlar atmamıza vesile olması dileğimle,

18 Nisan 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tanışacağınız kişilerin çevreleri sizin için önemli olmalı unutmayın. Sosyal statünüzü geliştirecek arkadaşlarla bir arada olurken, sezgisel yeteneklerinizi onlarla birleştireceksiniz. Bazen kibirli davranışlar sergileyebilir ve çevrenizin tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz. İnsanları idare etme konusunda becerinizi göstermek zorundasınız.

17 Nisan 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli konularda sonuç elde edebilmek için düşündüğünüzden çok fazla çaba göstermeniz gerekebilir ve ayrıca olası aksiliklere veya engellere karşı da tedbirli olmanız gerekiyor. ...

17 Nisan 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Değişikliklerin ağır bastığı ve farklı yönlere dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Terazi burcundaki Güneş sayesinde yeteneklerinizi ortaya çıkarabilir ve özellikle ortaklaşa konulardan belirli kazançlar elde edebilirsiniz. Bu nedenle ikili ilişkilerinizi önemsemelisiniz. Ancak bu arada sosyal alanda, arkadaşlıklar cephesinde de oldukça aktif olabilirsiniz. Yeni hedefleriniz var ve bu durum diğer amaçlarınızla çelişebilir. Bu dönemde zihinsel açıdan iyi odaklanabilirsiniz ancak kafanızdaki endişeleri de kontrol edebilmelisiniz.

18 Nisan 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

MÜKEMMELİYETÇİ ve inatçı yapınız bazen size hayal kırıklıkları yaşatıyor. Kırdığınız insanların gönüllerini alın. Şanslı dönemdesiniz.

18 Nisan 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gökyüzünde bugün Venüs 120 Jüpiter ile finansal anlamda rahatlama ve ilişkiler açısından son derece mutluluk veren gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bekarsanız teklifler alabilir, ilişkiniz varsa birlikte mutlu, huzurlu ve sevgi dolu bir gün geçirebilirsiniz. Bugünü ilişkilerde aşk ve mutluluk açısından etkin kullanabilirsiniz.

18 Nisan 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

18 Nisan 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 08' 36" R
Ay
Terazi
02° 07' 27"
Merkür
Boğa
03° 46' 42"
Venüs
Boğa
23° 33' 15"
Mars
Koç
13° 45' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 60"
Satürn
Balık
17° 59' 34"
Uranüs
Boğa
23° 24' 25"
Neptün
Balık
29° 23' 56"
Plüton
Kova
02° 02' 44"
Chiron
Koç
21° 38' 19"
Lilith
Başak
25° 22' 10"
True Node
Koç
14° 56' 03"
Son Güncelleme : 18/05/2024 17:41

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>