Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her şeyin mükemmel gitmesi zaman, zaman sizi korkutuyor. Oysa daha uzun bir süre bu mükemmel durum sürecek gibi gözüküyor. Sonunda aradığınızı bulduğunuzu düşünmeniz. aşırı iyimserlik gibi görünmüyor.

Zam söylentilerinin gerçekleşme ihtimali biraz güç. Bunun dışındaki yeni birtakım gelişmelerden en çok siz memnun olacaksınız. Ara sıra işleri aksatmanız maddi doyumsuzluğunuzdan kaynaklanıyor.

Önümüzdeki günlerde kısmen rahatlayabilirsiniz. Genel giderleri karşılama çabalarınız nedeniyle, yapmak istediğiniz çok özel şeylere para ayıramamanız canınızı bu kadar sıkmamalı.

Sık, sık düşündüğünüz, ama bir türlü aramadığınız biri var. Bugünlerde onunla diyaloğu bir görev gibi ele almanızda yarar olacak. Bu vefasızlık başka ilişkilerinizi de olumsuz etkileyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam saatlerinde küçük bir grupla geçmiş bir sorun üzerinde yeniden konuşmalarınız olabilir. Bütün bu konuşmaların sonucunda üzerinde düşünmekte olduğunuz konular hakkında karalara varabilirsiniz. Öğlene doğru alacağınız haberler yarın akşam için yaptığınız programı sekteye uğratabilir. Görüşmekten kaçındığınız biriyle görüşmek zorunda kalacaksınız, sürpriz bir uzlaşma söz konusu.

19 Mayıs 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar,  19 Mayıs saat 04:49-12 Haziran saat 01:33 tarihleri arasında, yöneticiniz Merkür-İkizler burcunda gerileyecek. Bu süre içinde,hayatımızı, toplum içindeki yerimizi, konumumuzu, kariyer hedeflerimizi, meslek seçimimizi bütünüyle gözden geçireceğiz. Şöyle bir durup bakacağız. Yolcunun yol üzerinde bir mola vermesi halidir bu. Onarım sürecidir. Yarım kalan işler bitirilir. Yeni proje veya planlamalar için veriler toparlanır. İş başvurumuz için özgeçmişimizi hazırlama vaktidir. Bütüne bakma, bütünde görülenleri ele alma zamanıdır. Ancak İkizler burcundaki Merkür, dağınık ve bazen tutarsız düşünmeye, yüzeyde olana bakarken, detayları atlamaya neden olabilir. Bunun önüne geçmenin yolu, geri hareket süresince internet veya farklı yolla edindiğiniz bilgileri iyi saklamak, belgelerimizi korumak, notlarımızı iyi almak, planlı çalışmaktır. Bu süreçte iletişimin rolü büyük. Kimseyi kırmadan konuşmalı, tutamayacağımız sözler vermemeli, verdiklerimizi de yerine getirmeliyiz.Merkür geri hareketi esnasında,  Neptün ile yapacağı görünüm,  dikkatli ve gözünüz açık olması gerektiğini gösteriyor.  İster devam etsin veya yeni başlasın, ister problemli olsun hiç fark etmez. Beraberlikte sorumluluk çerçevesinde düşünmek gerekiyor. Evli Başakların eşlerinindurumları veya genelde partnerin ailevi veyahayatıyla ilgili konularında yaşanması muhtemel sıkıntılarında yardımcı olmamız, anlayışlı davranmamız gerekebilir. Yeni biriyle tanışmışsak, bu kişinin işi gücü var mıdır, bir problemli süreçten geçiyor mudur, diye bakalım. Ne olursa olsun acil kararlar vermekten kaçınalım. Hayal kırıklığı yaşamamak için, söylediklerimize, söylenenlere de bilhassa dikkat edelim. Bastığımız yerin farkında olmamızı işaret ediyor. Çabuk karar vermek, yön değiştirmek,hayatında dalgınlık, acelecilik tabii ki yanlış olur. Ben geri hareket dönemlerinde bilgilenmeyi, eksikleri tamamlamayı, uygun çözümler bulmak için geçmişi şöyle bir gözden geçirmeyi her zaman olumlu bulmuşumdur. 19 Mayıs  Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı en içten dileklerimle kutlarım.

19 Mayıs 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal davranmaktan mümkün olduğu kadar kaçınıyorsunuz. Bugün, arkadaşlarınızla birlikte ortak kararlar alacaksınız. Akılcı tavırlarınızla çevrenize örnek olacaksınız. Yaşam kalitenizi arttırma konusunda yapacağınız çalışmalar sizi olumlu etkileyecek ve kendinizi rahat hissedeceksiniz. Stresten kaynaklanan baş ağrılarınız olabilir.

19 Mayıs 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yarın Merkür gerilemesi başlamasaydı, yeni başlangıçlar yapmaya açık iki haftalık süreçtesiniz derdim Niobe'ce. Ancak, yarın başlayacak olan gerileme, yeni başlangıçlardan çok, ucu açık kalmış, net şekilde ortaya konamamış veya tamamlanması gereken konuları ön plana almanın yenilik yapmaktan daha kolay olacağına işaret ediyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün bir yeni ay gerçekleşiyor. Aslında, yarın meydana gelecek olan Merkür gerilemesi, bugün meydana gelecek olan yeni ayın yenileyici ve canlandırıcı etkisini biraz hafifletebilir, ama yeni ay, Boğa burcunda gerçekleşeceği için küçük mutluluklar da bize yetecektir nasılsa. Pazar günü yazımda yeni ay'ın etkilerini daha detaylı ele almıştım. İletişim problemlerinin, yanlış mesajlaşma ve ileti trafiğinin, sistemlerde çöküşlerin ve yanlış anlaşılmaların artacağı günlerdeyiz. Detayları atlamayalım derim Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın…

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Geçmiş konular hakkındaki düşüncelerinizi açık şekilde dile getirmek isteyeceğiniz zamanlar içindesiniz. İlişkilerde sıkışmalar yaşanabilir. İç sesinizi dinleyerek olayların üstesinden gelebilirsiniz. Güven aradığınız konulara çekilebilirsiniz. İlerleyen saatlerde koşullar daha akıcı.

19 Mayıs 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Erime... Eski dostlarınızla buluşmak için plan hazırlıyorsunuz. Ancak bazı aksaklıklar çıkabilir. Organizasyonu kendiniz ele alın.

19 Mayıs 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde yaptığınız işleri en iyi şekilde tanıtabilir, başarılarınızla önplanda olabilir, hayatınızda aşk, mutluluk ve uyumu daha fazla hissedebilirsiniz. 13.00'dan sonraki zaman diliminde sevdiklerinizle keyifli etkinliklerde bulunabilir, arkadaş çevreniz ve partnerinizle mutluluk veren eğlenceli ortamlarda yer alabilir ve çalışma hayatınızda etkili görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

19 Mayıs 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Merkür, kariyer alanınızda gerilemesine başlıyor. Önemlibaşlangıçlarından kaçınmalı ve yeni anlaşmalar yapmamalısınız. Toplum önü konuşmalarınızda bazı yanlış ifadelere açıksınız.

19 Mayıs 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün içinizde güçlü kuvvetler hissedeceksiniz. Arzu kuvveti, değişim ve yeniden yapılanma gücü. Bu kuvvetler yeni bir şeyleri yapılandırmak veya yaratmak için ruhunuzda istekler uyandıracaklardır. Hayatınızı değiştirmek için sizi rahatsız eden olay ve kişileri yaşamınızdan uzaklaştırmak isteyeceksiniz. Kararlarınızı alın ve uygulayın. İnsanları kolayca ikna ettiğinizi konuşmalarınız esnasında fark edeceksiniz. Gökyüzü fikirlerinizi anlamakta ve kabul ettirmekte ve istediğiniz çözümü uygulamakta size yardımcı olacaktır. Duygusal meseleleri ele almak ve çözüme ulaştırmak için favori zamandır. Sevdiğiniz insan ile aranızdaki duygusal sorunları bugün bir daha tekrarlanmamak üzere çözüme kavuşturabilirsiniz.

19 Mayıs 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sevdiklerinize sürprizler yapın. Eğlenceli bir gün geçirmeye hazır olun. Çünkü bugün sizde bu potansiyel fazlasıyla var. Maddi durumunuz da gayet iyi. Bu sizin için çok büyük bir destek. İstediklerinizi gerçekleştirmek için iyi bir gün bugün.

19 Mayıs 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 54' 34" R
Ay
Balık
15° 44' 32"
Merkür
Koç
18° 42' 08"
Venüs
Boğa
05° 25' 24"
Mars
Koç
02° 29' 27"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 49"
Satürn
Balık
16° 53' 06"
Uranüs
Boğa
22° 33' 11"
Neptün
Balık
29° 00' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 35"
Lilith
Başak
23° 44' 10"
True Node
Koç
15° 22' 53"
Son Güncelleme : 04/05/2024 00:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>