Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birbirinizi zorlamadığınız ve zaman, zaman birbirinizden ayrı sosyallikler yaşayabildiğiniz için ilk günkü heyecanınız sürüyor. İkinizin de önemsediği özgürlük duygusu, birçok ilişkideki gibi zedeleyici değil.

Daha ölçülü ve uygarca bir ilişki kurma çabanızdan sonuç alamıyorsunuz. Bu ilişkiye, bu şekilde bir süre katlanmak zorunda kalacağa benziyorsunuz. İşlere odaklanmanız gerginliğinizi azaltabilir.

İyi vakit geçirmek istemenizin yanı sıra cömertliğinizi kanıtlama çabası içindesiniz adeta. Bugünlerde içinizde bir savurganlık arzusu var. Paraları saçmak istiyorsunuz. Sıkıntılı günler kapınızda.

Haklı olduğunuzdan emin olduğunuz ve uzlaşma umudu taşımadığınız tartışmaları bir yerde bırakmak size o kadar zor gelmemeli. Kısa bir zamana da olsa, ertelenen çözümsüzlükler sonuç getirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir rastlantı sonucu bugün yaşamınıza girecek yeni insanların, çok anlam yüklemiş olduğunuz bazı eski arkadaşlıklarınızdan daha tatmin edici olduklarını göreceksiniz. Aranızın açık olduğu biri, önümüzdeki günlerde size başka bir nedenle yaklaşmak isteyecek. Bundan yararlanıp ilişkiyi biraz da olsa düzeltmeniz mümkün olabilir.

19 Temmuz 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, 19 Temmuz(saat 01:38)-25 Temmuz saat 12:29 tarihleri arasında burcunuz üzerinde, düz olarak seyrini sürdürecek Venüs, 25 Temmuz itibariyle gerileyecek. Düz seyir boyunca Venüs süresince dış dünya ile bağlantınız ve birebir ilişki kurma tarzınız kişisel özelliklerinize uygun bir şekilde gelişir. Bir yandan paylaşıma açıksınızdır ancak diğer yandan belli bir mesafe koymayı ihmal etmezsiniz. Karşınıza çıkan yeni bir insanı veya partnerinizi incelersiniz, mükemmellik ararsınız, kriterlerinize göre değerlendirirsiniz. Fiziksel açıdan giydiklerinize, nasıl göründüğünüze de önem verirsiniz. Hijyeninize ve insanların da temizliğine önem verirsiniz. Bütçenizi de bu süreçte gözden geçirirsiniz. Burcunuz üzerinde Saat 03:47 itibariyle etkili olacak Ay, sorun yaratan noktaların tespit edilmesi, şüphe duyduğunuz konuların araştırılması, detayların farkında olunması yönünde önem taşıyor. Her işinizde mantığınızın sesini dinleyerek ve iyice gözlemde bulunarak  doğru şekilde ilerleyebilirsiniz. Saat 03:49 Ay-Venüs kavuşumu, aşkla yol almak isteğimizi işaret ediyor. Sıcacık ve sevgi dolu paylaşımdan yanayız. Cinsellik arzumuz bir hayli yüksek. Aşkımızı sunmak ve karşılık görmek istiyoruz. İç dünyamızın derinliklerinde bizi zorlayan veya  hayatın üstümüze yük bindirdiği bir çok problemin,  ancak beden ve ruh sağlığımızın yerinde olmasıyla çözüme kavuşacağını biliyoruz. Belki de bu yüzden aşkı yürekten istiyoruz. Onun bir çok sorunu gidereceğinin farkındayız. Gözlerden uzak yaşamaktan yana değiliz. Bizzat herkesin örnek alacağı bir ilişki yaşamaktan yanayız. Saat 04:07 Merkür-Uranüs görünümü, parasal konulardaki istikrarsız durum hedefinize varmanın önünde engel oluşturduğu için bu görünüm bizi biraz rahatsız edebilir. Hatta çevrenizle olan irtibatınızda yeni bir adım atmak isteğiniz olduğunu ancak bunu gerçekleştirme aşamasında kendinize pek güvenemediğinizden söz edebilirsiniz. Saat 22:43 Ay-Neptün karşıtlığı, hayatımızda sorun yaratan meselelerin  tespit edilmesi, şüphe duyduğunuz  her ne varsa, onun  üzerinde düşünülmesi gerektiğini işaret ediyor. Mantığınızın sesini dinlemeyi ihmal etmeyiniz.  Akıllıca hareket edilmeli,  ilişkinizle ilgili meselelerde uyanık olunmalıdır. Bazen görmek istemediklerimizi yok sayarız. Oysaki gerçeklerin ışığı altında ilerlemek sonradan pişman olmaktan iyidir. Çelişkili durumlar, kafanızda soru işareti uyandıran noktaları önemsemekte yarar var. Keyifli bir bayram günü geçirmeniz dileğimle,

19 Temmuz 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü bugün hırsınızı kontrol altına almanız için uyarıyor sizleri. Kontrol edemediğiniz bir stres kırıcı davranışlar içinde bulunmanıza ve sevdiğiniz insanlarla ciddi problemler yaşamanıza sebep olabilir. Özellikle mesai arkadaşlarınız ve işiniz gereği görüştüğünüz insanlarla bu tarz tartışmalardan kesinlikle uzak durmalısınız. İçinde bulunduğunuz bu öfkeli ruh hali özel yaşamınızı da derinden etkileyebilir. En iyisi derin bir nefes almak için kendinize kısa sureli de olsa zaman ayırmak ve rahatlamaya çalışacağınız bir aktivitenin içinde olmak olacaktır. Akşama doğru bu halinizden eser kalmayacaktır…

19 Temmuz 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilere destek olmak veya yardım etmek konusunda düşündüğünüzden fazla şey yapabilirsiniz. Gönüllü yardımlarınız ileride size de, yenialanlarının veyabirliklerinin yolunu açabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay, eğlenceli aktivitelerle zaman geçirme arzumuzu arttıracak, bizi sosyalleştirecektir. Kendimizi zinde, aktif ve keyifli hissedeceğimiz, çevremizdeki kişilere karşı verici ve cömert davranabileceğimiz bir gündeyiz. Ancak, akşam saatlerinde Satürn etkisiyle kendimizi kısıtlanmış veya huzursuz hissedebiliriz veya belli belirsiz bir stres yaşanabilir o kadar. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

18 Temmuz 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün burcunuzda ilerlerken, duygusal açıdan önemsediğiniz uğraşlar içindesiniz. Ailevi işler, annenize ait uğraşlar da gündeme gelebilir.

19 Temmuz 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Papirüs kartı ile yüzleşmeniz sık seyahatler ve dış ülkelerle iletişimler, anlaşmalar, evraklarla dolu bir gün geçireceğiniz anlamına gelmekte. Beklentileriniz bugün açığa çıkacak.

19 Temmuz 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca partneriniz ve dostlarınızla keyifli diyaloglar geliştirebilir, birlikte plan yapabilir, sosyal etkinliklerde yer alabilirsiniz. Eğitimler, seyahatler ve hukuksal konularda fırsatlara açık bir gündesiniz.

19 Temmuz 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Pazar günü arkadaşlarınızla bir aradayken, parasal konularda bazı sorunlar yaşamaya müsait olacaksınız. Sinirli hareketlerinizle çevrenizdekileri şaşırtabilirsiniz. Duygusal tepkiler karşı tarafı yanlış anlamaktan kaynaklanabilir.

19 Temmuz 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün geçmişte yardımcı olduğunuz kişi ve kişilerden gelecek güzel haberlerle sevineceğinize işaret etmekte. İnsani değerleriniz hiç beklemediğiniz fırsatlarla karşılaşmanıza sebep olabilir bugün. Çözümsüz çaresiz kaldığınız bir konuda bu insanlardan gelecek destek bir anda herşeyi olumlu yönde değiştirebilir. Bu işinizle ilgili bir konu olabileceği gibi özel yaşamınızla ilgili bir durumda olabilir. Sonuç olarak rahatlayacak ve önünüze çıkan engelleri aşabilmiş olmanın sevincini yaşayacaksınız.

19 Temmuz 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

19 Temmuz 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 47' 55" R
Ay
Aslan
08° 15' 13" R
Merkür
Koç
28° 03' 36"
Venüs
Boğa
18° 00' 32"
Mars
Koç
10° 19' 40"
Jüpiter
Boğa
27° 12' 10"
Satürn
Balık
17° 40' 59"
Uranüs
Boğa
23° 08' 43"
Neptün
Balık
29° 17' 27"
Plüton
Kova
02° 04' 26"
Chiron
Koç
21° 24' 33"
Lilith
Başak
24° 52' 11"
True Node
Koç
14° 53' 50"
Son Güncelleme : 14/05/2024 05:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>