Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Eylül 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşırı iyimser bir gününüzdesiniz. Bu iyimserliğiniz ilişkinize de yansıyacak. Sabah sevdiğinizle ilgili bir haber alabilirsiniz. Bu haber doğrudan ilişkinizle ilişkili ilgili olmayabilir ama durumu rahatlatacak bir gelişme olduğu için sizi de yeterince mutlu edecek.

Bazı tepkilerinizde daha dengeli olmanızla ilgili uyarılar alabilirsiniz. Yanlış anlamalar canınızı sıkabilir. Uzun süredir su yüzüne çıkmayan ama sizi içten içe rahatsız eden bir konu bugün gündeme gelebilir. İyimserliğiniz işinize de yansıyacağından konuyu şimdilik fazla büyütmeyeceksiniz.

Bu sıralar duygusal konular sizin için daha ön planda olduğu için mali sorunlarla pek uğraşmıyorsunuz. Küçük bir ödemeniz size hatırlatılabilir. Bir plan yapmakla yüz yüze kalabilirsiniz.

Yeni gelişmeleri dikkatli değerlendirmeniz, geleceğinizi de belirleyebilir. Ani kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Alışkanlıklarınızın dışına çıkmanız ve yeni şeyler öğrenmeniz için değişik alternatiflerle yüz yüze gelebilirsiniz. Pek çok konuda yeni seçimler arifesindesiniz. Kararsızlık yaşayabilir, temkinli davranmak isteyebilirsiniz. Bazı yakınlarınıza danışmanızda yarar var. Akşamüzeri bir görüşme yapabilir ve kendinizi huzurlu hissedebilirsiniz.

2 Eylül 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Çarşamba günümüzün saat 12:02 olana dek etkili bölümü Ay-boşluk ilerleyişi altındadır. Bu süre içinde,  başkalarından destek görmekte, kendi arzularınızı tatmin etmekte, istediğiniz gibi hareket etmekte zorlanabilirsiniz. Arkadaşınız veya bir tanıdığınızla ilgili olan bazı meseleler üzerinde düşünebilirsiniz. Ancak yardımcı olmanız pek mümkün olmadığı için sıkılabilirsiniz. Saat 12:02  itibariyle  Boğa burcunda ilerleyecek Ay, güven olgusunu öne çıkaracak. Kazanmak, kazandığımızı sağlama almak, garantide olmak isteyeceğiz. Zaten bu saat itibariyle oluşan etkiler altında güven duygumuz yükseleceğinden eskilerin deyimiyle sağlam ata oynamamız gerektiğini bileceğiz. Huzurumuzu önemseyeceğiz. Bastığımız yeri bileceğiz. Saat 20:01 Ay-Jüpiter görünümü, yaşamı ele alış biçiminize uygun şekilde huzurlu bir akşamın işaretçisidir. Detaylar içinde bütünü kaçırmadan, güzellikleri, sağlıklı olanı kucaklamanızda yardımcıdır. Gün boyu  güzellikler sizinle olsun. Kalben sevgilerimle,  

2 Eylül 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sizi hafife alan veya konuşmalarınızı küçümseyen kişiler olabilir. Bu kişilere vakit ayırmak zorunda değilsiniz. İstediğiniz yere gelmek için çok gayret etmeniz ve mütevaziliğinizi korumanız gerekebilir. Ardından, diğerlerinin liderliğinizi kabul ettiğini ve dediklerinizi aynen uyguladığını görebilirsiniz. Ev, aile ve gayrimenkul konularında hareketlilik yaşanabilir etkileyici kimliğiniz istediğinizi almanıza yardım ediyor.

2 Eylül 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki birkaç günü huzurlu ve sakin geçirebilmek ve ilerlemek istediğiniz konularda başarı sağlamak istiyorsanız, ne istediğinizi netleştirmeniz ve gerçekten ulaşılabilir bir hedefe sahip olup olmadığınız konusunda gerçekçi olmanız gerekiyor. Aksi takdirde lüzumsuz stres yaşanabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde kararsızlık, tembellik veya netleştirilemeyen durumlar söz konusuyken, öğle sonrası saatlerde, parayla ilgili işler, alışverişler, ticaret başlıklı konular başta olmak üzere daha rahat akan ve üretken bir gündeyiz. Planlarımızı uygulamaya koyabilir, işlerimizi tamamlayabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

2 Eylül 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi yeniliklere açık hissedebilirsiniz. Daha fazla şey keşfetmek için yeni başlangıçlar yapmak size iyi gelecektir. Arkadaşlarınızla organizasyon yapabilirsiniz. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konuları toparlamak isteyebilirsiniz. Gün içinde düşüncelerinizi paylaşmak önem kazanabilir. Akışta kalın.

2 Eylül 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaratıcılığınız sizi oldukça huzurlu kılıyor. Zaten eviniz için değişim zamanı gelmişti. Evli olan Başak'lar dünyaya bir bebek getirme fikrine kapılabilirler. Bu fikir bütün aileyi heyecanlandıracak.

2 Eylül 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve iletişim konularında problemlerle karşılaşabileceğiniz, geçici bir motivasyon düşüklüğü hissedebileceğiniz zamanda iken, 17.00 sonrasında enerjinizin yükseldiği, ilişkilerde vehayatınızda beklentilerinizi net olarak ifade edebileceğiniz güçlü bir zaman diliminde olacaksınız.

2 Eylül 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa parasal işlerinizi sabah saatlerinde halletme yoluna gitmeli, öğleden sonraysa daha yüksek fikirlerin peşinden koşmalısınız. Hayatınızdaki değişimleri karşılayacağınız bir gün olacak.

2 Eylül 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başkalarına ait maddi kaynaklardan daha kolay yararlanabilecekken, ortaklaşa bir takım işleriniz var ise bu tarihe kadar gelirleriniz artabilir. Bankadan kredi çekmek için bir takım araştırmalar içine girebilirsiniz. İlişkilerinizde gereksiz yere krizler yaratmamaya özen gösterin, sevdiğiniz kişiye duygularınızı oyunlar oynamadan belli edin.

2 Eylül 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kırılganlığınız yüzünden oldukça stresli günler yaşamanız mümkün. Aşırı hassas ve alıngansınız. Bu sıralar bazı ailevi sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Her zamankinden güçlü olmanız gereken bir günde kırılganlığı bir tarafa bırakın. Bu zor günlerde yalnız olamayacağınızı da bilin.

2 Eylül 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 33' 03" R
Ay
Boğa
25° 43' 35" R
Merkür
Koç
22° 23' 42"
Venüs
Boğa
11° 19' 28"
Mars
Koç
06° 10' 19"
Jüpiter
Boğa
25° 55' 21"
Satürn
Balık
17° 16' 29"
Uranüs
Boğa
22° 49' 48"
Neptün
Balık
29° 08' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
21° 07' 18"
Lilith
Başak
24° 16' 02"
True Node
Koç
15° 19' 01"
Son Güncelleme : 08/05/2024 19:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>