Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Haziran 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün bazı davranışları yanıltan önsezilerle yanlış değerlendirebilirsiniz. Sizi harekete geçirecek belirtilerin daha belirgin olması gerekiyor. Aceleci davranışlar kötü başlangıçlara neden olabilir.

yükleneceğiniz önemli sorumluluklarınız var. Söz ve karar yetkinizi bu sorumluluklar ölçüsünde dile getirmelisiniz.

Bütçe hesaplarınız oldukça gerçekçi. Arkadaş ve yakınlarınıza da bazı destekleriniz olabiliyor. Son günlerde çektiğiniz parasızlık ise, sizde büyük bir sıkıntıya neden olmayacak.

Yakında bir ilişki ağı içinde istismar edildiğiniz duygusuna kapılacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her şeyin çok göz önünde yaşanıyor olması, özel arzuların ve beklentilerin yeşerememesine yol açabiliyor. Bugün, çevrenizi sizi anlayacak kişilerle ve gerçek dostlarınızla sınırlama kararı alabilirsiniz Evinizle ilgili bazı değişiklikler yapmayı planlıyor, bu değişiklikler için fırsat kolluyorsunuz. Bu akşamki bir gelişme size ilk adımı attırabilir.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 06:37 Ay-Pluto kavuşum etkisinde, her konuya ciddiyetle yanaşabiliriz. Bizi gerçekten güvende olduğumuza ikna edebilecek bir kişiyle aşk yaşamanın ne kadar özel olacağını düşünebiliriz. Saat 11:26 Venüs-Neptün görünümü, sizi rahatlatıcı bir kucaklamadır. İlişki meselelerinde huzur bulmak, sevgiyle sarıp sarmalanmak istiyoruz. Aynı şekilde hedefimizi elde etmek, güven dolu bir dünyada yaşamaktan yanayız. Sahip olduğumuz değerleri koruyup kollamak, uzun vadeli kılmaktan yanayız. Tabii ki duygusalız, duyarlıyız, hissiyatımız güçlü. Hayatın da bize karşı biraz daha insaflı olmasını istiyoruz. Ayağımızı sağlam olarak yere basmak istediğimiz için hassas düşünüyoruz. Cumartesi gününün arzuladığınız şekilde geçmesi dileğimle,

2 Haziran 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni atılımlarda bulunuyorsun! Güne biraz isteksiz başlayabilirsin. Tanıklık edeceğin bazı olaylardan dolayı, aslında küçük ve gereksiz meseleleri kendine boş yere dert ettiğini anlayabilirsin. Çalışan bir Başak burcuysan, sosyal statüsünü yükseltmek için yeni atılımlarda bulunabilirsin. Eğer ertelediğin duyguların varsa bu dönem yüreğin meydanı boş bulabilir. Eski hesaplar olur olmaz açılırken, uzun süre önce yaşadığın krizli dönemi hatırlatann olaylar yaşanabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Başak burcuysan, değer verdiğin kişiyle romantik bir akşam yemeği yiyebilirsin. Bugün aynı zamanda aile büyüklerin arasındaki zorlamalar seni ayrıca yorabilir.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugüne kadar yaptığınız duygusal fedakârlıkların karşılığını alabileceğiniz en özel gün olmaya aday bugün de yine kendinizi mutsuz etmek için uğraşacağınız düşünce tuzakları sizlere bir anda mutluyken mutsuz edebilir. Artık başkalarını mutlu etmek adına kendinizi hırpalamanız gerektiğini öğrenecek kadar güçlendiğinizi görüyor olacaksınız.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün akıcı ve daha keyifli olabileceğiniz koşullar bulabilirsiniz. Çocuklarla bir arada olmak keyifli olabilir.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günün ilerleyen saatlerinde güzel fırsatlarla karşılaşmanız mümkün görünüyor. Ancak şansınızı fazla sorgulamayın ve ayağınıza gelen kısmetlerle ilgilenin.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal yönden oldukça canlı ve renkli bir gün geçirebilir, arkadaşlarınızla birlikte ayaklarınızı yerden kesen keyifli aktivitelerde yer alabilirsiniz. Yenilikçi ve parlak düşüncelerinizle dikkat çekebilirsiniz.

2 Haziran 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizin yeni projeleriniz adına size yardım ettiğini görmeniz çok hoşunuza gidebilir. Sosyal çevrenizden istediğiniz desteği göreceğiniz önemli bir gün olacak.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi güvende hissedersiniz ya da bu güven arayışıyla vakit geçirirsiniz. Hafta sonu evdeki tadilat, tamirat işleriyle ilgili pratik çözümleriniz ve hızlı düşünce tarzınız çevrenizin dikkatini çeker. Kişisel bakımınızı yaptırabilir, detoks yaparak sindirim sisteminizi dinlendirirsiniz. İki ayrı evde oturmak ya da evi ayırmak gündeme gelebilir.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir.

2 Haziran 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 38' 14" R
Ay
Terazi
08° 12' 23"
Merkür
Boğa
04° 28' 59"
Venüs
Boğa
24° 11' 07"
Mars
Koç
14° 09' 10"
Jüpiter
Boğa
28° 23' 15"
Satürn
Balık
18° 01' 35"
Uranüs
Boğa
23° 26' 12"
Neptün
Balık
29° 24' 38"
Plüton
Kova
02° 02' 31"
Chiron
Koç
21° 39' 50"
Lilith
Başak
25° 25' 35"
True Node
Koç
14° 56' 34"
Son Güncelleme : 19/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>