Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Şubat 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu konularda oldukça prim yapan güven duygusunun, sizde pek bulunmadığı şeklinde inançlar geliştirmişsiniz. İçinizdeki yaşama coşkusu, aşka geleneksel yaklaşımlarınızı engelliyor.

İş hayatında şanslı olduğunuza inanıyorsunuz. Ama şu sıralar bu inancınızın uyarılarına kapalı olmanızda fayda var. Girişkenliğinizden yararlanma eğiliminiz, sizi bazı yanılgılara sokabilir, sınırlarınızı zorlayabilirsiniz.

Ciddi problemleriniz yok. Fakat önümüzdeki günler içinde zamansız ve yersiz birtakım harcamalar, geçici sıkıntılar getirebilir. Bütçe hesaplamalarında biraz zayıf görünüyorsunuz.

Daha rahat, daha girişken olması yönünde, çekingen birini geliştirme çabanız, ona bazı baskılar uygulamanıza neden olabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlık duygularının egemen ve belirleyici olduğu günler içindesiniz. Yeni tanışmalar, varolanlara yönelik sorgulamalar iç içe ve sık, sık gündeminize gelebilir. Edilgen kişiliklere kolay, kolay göstermediğiniz hoşgörü, bugünlerde yaşayacağınız olayla bir anlamaya çalışma uğraşına dönüşüp sizi kendinizle yeniden tanıştıracak.

2 Şubat 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Cuma günümüz saat 04:49 itibariyle etkili olacak Ay-Mars mücadeleci görünümüyle başlıyor. Ev içi aktivitelerinin ve yoğunluğunun işaretçisidir. Yolculuklar, iletişim ve haberleşmeler artabilir ancak beraberinde dağılmalar görülebilir. İnandığınız konularda fanatik bir şekilde kendinizi savunmanız mümkündür. Saat 06:22 Ay-Satürn görünümü, çocuk sahibi olma veya çocuklarımızla ilgili konulara ciddiyetle yaklaşırsınız. Olgun ve kendinizden emin şekilde hareket edersiniz. Aşkta ne istediğinizin bilincindesiniz. Doğru seçimlerde bulunabilir, ilişkide aradığınız güveni yakalarsınız. Saat 19:29 Neptün ile bir karşıtlık oluşturacak. Bu görünüm, huzur bulmak, güzel sözler söylemek, endişelerimizden kurtulmak arzumuzu işaret ediyor. Gönlümüz huzur bulmak ve problemleri geride bırakmak isteyecektir. Buna fazlasıyla ihtiyacımız var. Her şeyin en olumlu, en güzel şekilde gerçekleşmesi dileğimle,

2 Şubat 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini ifade ediş şeklin birilerinin işine gelmeyebilir. Cesur olman rakiplerinin canını sıkacaktır.

2 Şubat 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün çocuğunuzun sağlığıyla daha fazla ilgilenmeniz gereken koşullar söz konusu olabilir. Çok fazla endişeye kapılmadan rutin kontrollerini yaptırmalı bu anlamda tedbiri elden bırakmamalısınız. Çalışma ortamınızda ortaya çıkan ani değişiklikler size kendinizi huzursuz hissettirebilir ancak bu gibi durumlara adapte olma gücünüzü artırmalı her yeniliğe pozitif bir gözle bakmalısınız. Bazı yakın arkadaşlarınızla kurmuş olduğunuz diyaloglar sizlere pişmanlık yaşatabilir, o yüzden kime ne söylediğinize dikkat etmelisiniz.

2 Şubat 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel konularda kendinizi cesur hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde daha sabırlı davranmanız gereken durumlar söz konusu. Hassas olduğunuz konuları daha fazla ifade etmek isteyebilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermelisiniz. Gün içinde oluşan değişiklikler sizi rahatsız edebilir. Kontrol edemediğiniz duygusal sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

2 Şubat 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünhayatınızda cazip gelen kesin bir araştırma yapmadığınız işlere karşı temkinli davranın. Bir anlık heves sizi var olan şartlarınızdan çok daha zor bir duruma getirebilir. Hayat uzun soluklu bir maraton nefesinizi ve enerjinizi kısa sürede tüketmemeyi öğrenmelisiniz. Maddi konularda olumlu gelişmeler yaşamaya başlayacağınız bu süreçte sorumluluklarınızın hakkını yerine getirerek hareket ettiğinizde erteledikleriniz zaten karşınıza çıkacaktır. Özel yaşamınızda ise arızalanan elektronik eşyalarınız yüzünden tartışmalar yaşanabilir. Ayrıca evinizin su tesisatı ile ilgili kontrolde bulunmanız faydanıza olacaktır.

2 Şubat 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün özel yaşamınızda romantik ve keyifli görüşmeler yaparak yeni yıla girebilir, eğlenceli ortamlarda yer alabilirsiniz, ancak enerjinizi dengeli kullanın ve fazla alkol alımı, hızlı araba kullanma gibi konulara dikkat edin. Yeniyıla girerken yaşamınızda neyi değiştirmek istediğinizi düşünün. Mutlu yıllar.

2 Şubat 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sevdiğiniz kişiyle duygusal iletişiminizde ondan istediğiniz anlayışı göremeyeceksiniz. Öğleden sonra hayatınızdaki her şeye daha olumlu yaklaşacaksınız.

2 Şubat 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda seyahat eden Ay, isteklerinizi karşınızdakilere daha kolay aktarmanıza yardım edecek. Analitik zekanızla ve pratik çözümlerle,hayatınızı kolaylaştıracak kişilerle fikirlerinizi paylaşıp, mutlu olursunuz. Faydalı olmak ve çabalarınızın karşılığını görmek bugün sizi mutlu eder. Diğer yandan arka plandan güçlü bir otorite figürünün desteğini arkanıza alabilirsiniz.

2 Şubat 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herhangi bir alanda ve herhangi bir kişiye karşı sahip olduğunuz sorumluluklar artabileceği gibi, birbirlerini de engellemeye eğilim gösterebilirler. Vaktinizi nasıl bölüştüreceğinize karar verirken zorlanmanız mümkündür. Aklınıza ve mantığınıza kulak vermelisiniz.

2 Şubat 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 07' 21" R
Ay
Başak
07° 20' 01"
Merkür
Boğa
01° 00' 35"
Venüs
Boğa
20° 58' 25"
Mars
Koç
12° 09' 56"
Jüpiter
Boğa
27° 46' 18"
Satürn
Balık
17° 51' 07"
Uranüs
Boğa
23° 17' 07"
Neptün
Balık
29° 20' 59"
Plüton
Kova
02° 03' 36"
Chiron
Koç
21° 31' 58"
Lilith
Başak
25° 08' 13"
True Node
Koç
14° 53' 02"
Son Güncelleme : 16/05/2024 15:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>