Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Şubat 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal yaşamınızda çok hoş gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiğiniz kişiyle birlikte güzel planlar yapabilir ve hoşunuza gidecek ortamlarda bulunabilirsiniz. Sezgileriniz çok iyi işliyor ve bugün içinizden gelen sese kulak verin.

İş hayatınız açısından olumlu bir gündesiniz ve işyerinizde duygusallığınızı arka plana atıp çok disiplinli bir çalışma ortamına gireceksiniz. Başarılarınızın sonucunda amiriniz tarafından ödüllendirileceksiniz.

Para durumunuza ilişkin bazı sorunları çözümleyeceğiniz bir gündesiniz. Zihniniz bugün iyi çalışıyor ve bu fırsatı mutlaka değerlendirmelisiniz. Bir alım satım işiniz olabilir.

Aile ortamınızda bir süreden beri gündemde olan konuları yeniden konuşabilirsiniz. Ancak bugün tahminler yapmamanız daha doğru olacaktır bu anlamda yanılgılara düşebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha gerçekçi olmaya ve işleri zora sokmamaya dikkat ederseniz olanaklarınızı iyi değerlendirebileceğiniz bir gündesiniz. Herkese bir şans verilmesi gerektiğini unutmayın ve iyi bir dinleyici ve araştırmacı olun. Bugün gireceğiniz ortamda arkadaş ilişkilerinizle ilgili olarak işe yarar dedikodular duyabilirsiniz.

20 Şubat 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Cuma gününe, iki önemli geçiş etkinliğinde merhaba diyeceğiz. Her ikisinin de yansımalarını ayrı ayrı inceleyerek dönemi nasıl değerlendirmemiz gerektiğini anlayabiliriz. 20 Şubat saat 02:11-31 Mart saat 19:26 tarihleri arasında, Mars-Koç burcunda ilerleyecek. Maddi kaynaklarınızı ayaklarınızın üzerinde durabilecek şekilde riskten uzak, akıllıca değerlendirmeniz gerektiğini gösteriyor. Bu ilişki meselelerinde aynı anlamı taşıyor. Korktuğumuz şeylerle yüzleşmediğimizde onlar hayatımızın deneyimi olarak karşımıza çıkarlar. Şimdi biz bu seyir süresince ilişkimize,ortaklığımıza, finansal paylaşımlarımıza bir bakalım. Hakikaten çıkarlarımız risk altında mı, yoksa güçlü bir ortaklığımız var mı? Bizi zarara uğratmaması, bilakis güçlendirici olması lazım. Problemler varsa bunlardan kaçmamak lazım. Mars Koç burcunda gayet güçlüdür. Ezilmemek, zor durumda kalmamak için bize kuvvet sunabilir. Kendimizi savunmak zorunda kalacağımız ilişkilerden uzak duralım. Tutkularımızın, alışkanlıklarımızın, nefretimizin veya kızgınlığımızın ölçüsünü bilelim. 20 Şubat saat 22:15-17 Mart saat 12:14 tarihleri arasında Venüs-Koç burcunda seyrini sürdürecek. Para evimizin yöneticisi olan Venüs, bu dönemde çıkarlarımızı korumak istediğimizi gösteriyor. Ancak karşımıza çıkan kişiler de aynı şekilde kendilerine dönük hareket edebilirler. Sözgelimi biriyle beraber olacaksak, onu çok iyi tanımamız lazım. Ne kazanır, nasıl bir hayat sürer bilmek gerekiyor. Ayrılmaya karar verdiysek, nasıl geçiniriz, nasıl bir yaşam süreriz, kaynaklarımız yerinde mi hesap etmek gerekiyor. Birortaklığı kurmak istiyorsak,ortağımızla aramızdaki alışverişin sözleşme anlamında sağlamlaştırılması lazım. Eğer yeni bir iş, çevre  veya bir gelişim anlamında adım atacaksak, parasal açıdan durumumuza bakmamız lazım. İş veya özel ortaklarınızla aranızdaki her türlü paylaşımı bilinçli bir şekilde gözden geçirmeniz lazım. Kimlerlebirliği yapıyorsunuz, kimlerle yola çıkıyorsunuz veya neye güvenerek yeni bir adım atmak istiyorsunuz bunları iyice düşününüz. Ani istekler veya henüz yerli yerine oturmamış koşullar size yanlış kararlar aldırmasın. Her iki geçişin, her  birimiz için, olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle, Can-ı yürekten sevgilerimle,

20 Şubat 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşkla ilgili yoğun duygular içindesiniz. Yönetici gezegeniniz Merkür ve Venüs' ten olumlu destek alıyorsunuz. Aşkın bir sanat olduğunu biliyorsunuz. Fakat kıskançlık duygularınızın pekişeceği performans gösterilerinden uzak durmanızda yarar var. Ayrıca beklediğiniz çevresel faktörler önem kazanarak, yatırım konuları gündeme gelecek.

20 Şubat 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İstek ve planlarınızı netleştirebileceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Ancak, gerektiği gibi çalışmanız ve oldukça yorucu bir tempoya hazır olmanız gerekecek. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sevgi, aşk ve fiziksel çekim temalarının ön plana çıkabileceği veya sosyal açıdan heyecan verici ya da aktif bir Cuma günündeyiz ve bu etki tüm hafta sonuna yayılıyor! Gün itibariyle, Mars Koç burcuna geçiyor. Koç burcuna geçecek olan Mars, Mart sonuna kadar her alanda enerjik ve cesaretli olacağımıza ve acele hareketlerle herkesi şaşırtacağımıza işaret ediyor. Bu enerjiyle başlayacağımız işlerin başarılı olma olasılığı yüksek olur. Ancak, acelecilik yanlışlıkları ve kazaları da tetikleyebilir. Dikkat lazım!!!! Akabinde, Venüs de, yaklaşık 3 haftalık bir süre için, Koç burcuna geçiyor. Aşk hayatımızda,birliklerimizde veya sevgi temalı ilişkilerimizde daha cesaretli olabilir, hatta kontrolden çıkabiliriz. Sevgimizi göstermek isteyeceğimiz bir süreçteyiz. Tutkusal ilişkiler, fiziksel çekim artabilir. Konuşmak değil eyleme geçmek isteyeceğiz. Heyecanlı ve kararlı olacağımız, konuşmaktan çok yapmaya odaklanacağımız bir süreç başlıyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

20 Şubat 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.

20 Şubat 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gülmeye çok ihtiyacınız var. Sıkıntılarınız sizi bunaltmış. Pes etmeyin. Biraz daha sabırla olursanız her şey yoluna girecek. Aynı hataları yapmayın.

20 Şubat 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün görüşme ve buluşmalarınızda, haberleşme trafiğinizde kalıcı sonuçlar beklemek yerine, sadece bir yola girdiğinizi ve bunun zaman alacağını hatırlayın. Beklediğiniz görüşmelerden hızlı ve hemen bir sonuç alamayabilirsiniz ancak süreci başlatmış oluyorsunuz. Gününüz keyifli ve enerjisi yüksek geçecek, yakın çevrenizle keyifli zaman geçirebilir, kendi yaşamınıza pratik ve işe yarar fikirler katabilirsiniz.

20 Şubat 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem kendinizi, hem de işlerinizi gözlerden uzak tutmak, insanlardan uzakta bulunmak isteyebilirsiniz. Bu, planlarınızın bir parçası olabileceği gibi, boş vakitlerinizi bile kendinizle başbaşa geçirmenize yol açacak bir içe dönme eğilimi de olabilir.

20 Şubat 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 00' 08" R
Ay
Terazi
00° 23' 29"
Merkür
Boğa
03° 34' 45"
Venüs
Boğa
23° 22' 26"
Mars
Koç
13° 39' 04"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 55"
Satürn
Balık
17° 58' 59"
Uranüs
Boğa
23° 23' 55"
Neptün
Balık
29° 23' 44"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 52"
Lilith
Başak
25° 21' 11"
True Node
Koç
14° 55' 52"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>