Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Şubat 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal yaşamınızda çok hoş gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiğiniz kişiyle birlikte güzel planlar yapabilir ve hoşunuza gidecek ortamlarda bulunabilirsiniz. Sezgileriniz çok iyi işliyor ve bugün içinizden gelen sese kulak verin.

İş hayatınız açısından olumlu bir gündesiniz ve işyerinizde duygusallığınızı arka plana atıp çok disiplinli bir çalışma ortamına gireceksiniz. Başarılarınızın sonucunda amiriniz tarafından ödüllendirileceksiniz.

Para durumunuza ilişkin bazı sorunları çözümleyeceğiniz bir gündesiniz. Zihniniz bugün iyi çalışıyor ve bu fırsatı mutlaka değerlendirmelisiniz. Bir alım satım işiniz olabilir.

Aile ortamınızda bir süreden beri gündemde olan konuları yeniden konuşabilirsiniz. Ancak bugün tahminler yapmamanız daha doğru olacaktır bu anlamda yanılgılara düşebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dostluk ve arkadaşlık ilişkilerinizde hareketlilikler söz konusu. Birtakım dengeleri oturtmada ve konulara çözüm getirmede aktif olacağınız bir gün. Akşam saatlerinde motive olacağınız bazı duyumlar alabilirsiniz. Özel zevklerinizi bir kısmını erteleyerek sürdürebilirsiniz. Bu size maddi tasarruf ve kalan zevkleriniz için yeterli zamanı kazandırabilir.

20 Şubat 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 04:47 Ay-Pluto görünümü, aşk hayatınızla ilgili meselelerde bir hayli tutkulu olduğunuzu gösteriyor. Bir an önce rahatlamak, güçlenmek, arzu ettiklerinize kavuşmak isteyebilirsiniz. Beklemek, sabretmek eskisi gibi kolay değildir. Saat 14:11-22:12 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Başkalarından destek görmekte, kendi arzularınızı tatmin etmekte, istediğiniz gibi hareket etmekte zorlanabilirsiniz. Arkadaşınız veya bir tanıdığınızla ilgili olan bazı meseleler üzerinde düşünebilirsiniz. Ancak yardımcı olmanız pek mümkün olmadığı için sıkılabilirsiniz. Saat 22 :12 itibariyle Boğa burcunda ilerleyen Ay, kendinize bir çok şeyi dert ettiğinizi farkedersiniz. Onu düşün, bunu düşün, bul buluştur derken ömür gelip geçiyor diye içinizden geçirirsiniz. Uzaklara gitmek, huzur bulmak, rahat bir yaşam sürmek istersiniz.

20 Şubat 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedeflerin konusunda kafanın karışık olduğu bir gün. Eşinin ailesiyle ilgili konular gündeme gelebilir.

20 Şubat 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle birlikte yaptığınız paylaşımlar ve ortaklı finansal konulardan sağladığınız önemli desteklerle gelecekle ilgili farklı planlar yapabilir, gayrimenkuller ve ev yaşamınızı ilgilendiren konularda yüzünüzü güldüren gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bir taşınma ya da ev tadilatı gibi konularda yine aileden alacağınız destekler önemli ölçüde kendinizi iyi hissettirecek, uzun zamandır yaşadığınız gerginlikleri sona erdirecektir.

20 Şubat 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün 14:11 ile 22:11 saatleri arasında ay boşlukta. Duygusal yönden bağlayıcı ve bunaltıcı koşulların oluştuğu bir gün geçirebilirsiniz. Kriz yaratacak durumlara karşı hazırlıklı olmalısınız. Başkalarıyla paylaştığınız varlıklar ile ilgili yeni kararlar almanız gerekebilir. Başkalarının sahip olduğu şeyleri kullanırken nefsinize hakim olun.

20 Şubat 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal geriliminizi çevrenize yansıtmaktan kaçının. Komşularınız ve arkadaşlarınızla aranızda yanlış anlamalar yüzünden sorunlar çıkabilir. Kafanızı karıştıran kuruntular içine girmeniz mümkün. Ancak, kendinize olan güveniniz sarsılmayacak. Çalışmalarınızı sürdürmeyi başaracaksınız.

20 Şubat 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca partneriniz ve dostlarınızla keyifli diyaloglar geliştirebilir, birlikte plan yapabilir, sosyal etkinliklerde yer alabilirsiniz. Eğitimler, seyahatler ve hukuksal konularda fırsatlara açık bir gündesiniz.

20 Şubat 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı programlarınızı gözden geçirmelisiniz. Konuşmalarınızda çok fazla kontrolcü olmamaya özen gösterin. Duygularınızı biraz daha serbest bırakmak sizin için iyi olacak.

20 Şubat 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Koç burcunda seyahat eden Ay, ortak paylaşım ve maddi konularda size endişe taşıyabilir. Yatırım yaparken hızlı kararlar almaktan kaçının. Tüm planlamayı detaylı bir şekilde hazırlamalısınız. Zira ani aldığınız kararlardan dolayı pişman olabilirsiniz. Annenizle tartışmaktan kaçının.

20 Şubat 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem kendinizi, hem de işlerinizi gözlerden uzak tutmak, insanlardan uzakta bulunmak isteyebilirsiniz. Bu, planlarınızın bir parçası olabileceği gibi, boş vakitlerinizi bile kendinizle başbaşa geçirmenize yol açacak bir içe dönme eğilimi de olabilir.

20 Şubat 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 01' 37" R
Ay
Koç
02° 32' 12"
Merkür
Koç
19° 27' 55"
Venüs
Boğa
06° 50' 35"
Mars
Koç
03° 22' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 04' 02"
Satürn
Balık
16° 58' 52"
Uranüs
Boğa
22° 37' 10"
Neptün
Balık
29° 02' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 24"
Lilith
Başak
23° 51' 50"
True Node
Koç
15° 24' 21"
Son Güncelleme : 05/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>