Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşktaki şansınız ve çekiciliğinizin oldukça güçlü. Aşk konusunda mutlu ve şaşırtıcı gelişmeler olabilir. Duygularınız değişken olmasına rağmen ilişkileriniz bu durumdan pozitif etkilenebilir. Aşk yaşamınızda zevkli anlar yaşayabileceğiniz bir gün.

Grup çalışmaları ve organizasyonlarda başarılı olabilir, yaratıcı fikirlerinizle dikkat çekebilirsiniz. İş hayatında yolunda gitmediğini düşündüğünüz konular yüzünden kuruntu yapmanız mümkün. Acelecilik yüzünden fırsatları göz ardı etmeyin.

Maddi konularda hızlı gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. Bugün kaynaklarınızı kontrol etmekte başarılı olabilir harcamalarınızın sonuçlarını kestirebilirsiniz. Beklenmedik para hareketleri bütçenizi destekleyebilir.

Yaratıcı çalışmalar ve zevkler ön planda, ama çok da keyifli sayılmazsınız. Zirayaşamındaki gelişmeler bazı engeller çıkarabilir. Kişilik çatışmaları mümkün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize ve arkadaşlarınıza zaman ayırmak için fırsat yaratabileceğiniz bir gün. İkili ilişkilerinizde iletişim yoluyla tüm problemlerinize çözüm bulabilirsiniz. Konuk ağırlamak, akrabalar ya da arkadaşlarınızla bir arada olmak sizi mutlu edebilir. Ufak tefek aksaklıklarla karşılaşmanız muhtemel.

21 Haziran 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, 21 Haziran saat:13:07-23 Temmuz saat:00:00 tarihleri arasında burcunuz ile uyumlu bir enerji olan Güneş-Yengeç burcu seyri, ekip çalışmaları, organize faaliyetler ve yeni dostlukların da işaretçisidir. Bir Başak daima çalışkan, analizci ve özverili çalışabilen kişidir. Güneş Yengeç burcunda ilerlediğinde, öncelikle hedefinin ve ihtiyaçlarının ne olduğunu saptamalıdır. Sorumluluklarınızın her zaman olduğu gibi bu dönemde de farkındasınız. Bu dönemi olumlu geçirebilmenin yolu, ekip halinde çalışmayı kabul etmek, sizinle aynı amacı taşıyan insanlarla buluşmak ve uzun yıllardır hedefiniz olan her şeyi gerçeğe dönüştürmek olmalıdır. Güneş-Yengeç geçişi değerlerimize sahip çıkmamız ve güven içinde yaşamamız için vesile olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

21 Haziran 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hareketli bir güne hazır mısın? İdealist yanını ön plana çıkaracaksın. Bugün ılımlı bir havadasın.

21 Haziran 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatında ve ortaklık ilişkilerinizde özellikle yanlış anlaşılan sözel ifadelere karşı daha dikkatli olmalı ve bugünlerde aldanma durumlarına karşı daha tedbirli davranmalısınız. Zira yapılan işler ile söylenen sözler uyumsuz olabilir. Finansal kaynaklar da ise yeni bir arayışa girmek yeni kazanç kapıları edinmek isteyeceksiniz.

21 Haziran 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda alacağınız destekler nedeniyle kendinizi hafiflemiş hissedebilirsiniz. Bugün genel olarak içsel konular ağırlıklıdır. Kendi içinize dönebilir ve yalnız kalmak istemeniz olasıdır. Sizin dışınızda gelişecek olaylarla ilgilenmeniz gerekebilir. Yakın çevrenizden ya da kardeşlerinizden birinin sağlık sorunlarıyla meşgul olabilirsiniz.

21 Haziran 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer vehayatınızla ilgili konularda güveneceğiniz insanların da fikirlerini alarak yapmanız gerekenlerle ilgili bir an evvel işe koyulmanız görevlerinizin gereğini yerine getirmeniz enerjinizi yükseltecektir. Özel yaşamınızda ise ailenizle ilgili umutsuzluğa kapıldığınız konularda da yaşanacak olumlu gelişmeler sizleri mutlu edecek. Şimdi olayları iyi değerlendirin ve duygularınızı özgür bırakın.

21 Haziran 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi ve motivasyonunuzu arttıran görüşmeler gerçekleştirebilir, partneriniz ve dostlarınızla keyifli diyalog kurabilir, eğlenceli ortamlarda yer alabilirsiniz. İletişim alanında abartılı diyaloglarla karşılaşabileceğiniz, duyguların coşkulu aktartıldığı bir zamandasınız.

21 Haziran 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınız, kimliğinizde ve hayatınızda etkili olacak. Organizasyonlara yönelik uğraşılarınız artabilir. Birlikte çalıştığınız insanlarla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

21 Haziran 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Güneş bir ay boyunca sizin, arkadaşlıkla, gruplar sosyal ilişkiler ve gelecek hedefler alanınızı anlatan Yengeç burcuna yerleşiyor. Bir ay boyunca sosyal ilişkilerinizin ön plana çıktığı bir döneme adım atıyorsunuz. Yaz tatili planlamak, arkadaşlarınızla ortak programlara adım atmak için harekete geçin.

21 Haziran 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Yine çevrenizdekilerde bin türlü kusur bulacaksınız. Şikayet etmeden önce biraz bekleyin. Belki hiç de öyle değillerdir. Çünkü biraz abartıyorsunuz.

21 Haziran 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 23' 34" R
Ay
Koç
23° 14' 50" R
Merkür
Koç
20° 30' 35"
Venüs
Boğa
08° 34' 46"
Mars
Koç
04° 27' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 23' 53"
Satürn
Balık
17° 05' 48"
Uranüs
Boğa
22° 42' 03"
Neptün
Balık
29° 05' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
21° 00' 03"
Lilith
Başak
24° 01' 12"
True Node
Koç
15° 24' 36"
Son Güncelleme : 06/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>