Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Kasım 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin gözünde bulunmaz birisiniz. Hayatın birçok alanında kolay, kolay uzlaşmayan karakterinizin, beraberliğinizdeki yumuşaklığı aşkın gücünü gösteriyor.

Girişimci bir arkadaşınız sizi işle alakalı bir konuda cesaretlendirmeye çalışacak. Şu andaki işinize engel olmayacak ilave birarayışınız var. Koşulları oluşturma çabalarınızda bugünlerde netice alabileceksiniz.

Bugünlerde birikiminizi arttırma uğraşı içine girebilirsiniz. İleriki günler içinde toplu paraya ihtiyaç duyabileceğiniz bir satın alma işiniz olabilir. Daha hesaplı yaşamaya çalışabilirsiniz.

Çözüm üretme beceriniz, önünüzden sorunları eksik etmiyor. Bugünlerde kalabalık bir konuk ağırlama işiniz olabilir. Bu, pek mutlu bir kalabalık değil gibi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi sürekli arayan dargın olduğunuz yakınınızın sizin için taşıdığı anlam, bu dargınlığı herkes için merak konusu yapabiliyor. Bundan etkileniyorsunuz. Bu duyarlılık, sizi onu aramaya yöneltebilir. Arkadaş canlısı özelliğiniz güçlü dostluk bağları kuruyor. Buna rağmen ilişkilerinizde biraz özenli davranılması gereken biri olarak biliniyorsunuz.

25 Kasım 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 09:38 Ay-Yengeç geçişi bizi geçmişe götürür. Anılar gözlerimizin önünden geçer. Şartlar bizi ne kadar zorlasa da, biz kendimizde eminsek önümüzdeki engellerin tek tek aşılacağından şüphemiz olmaz. Tabii ki güven çok önemli. Sizler de bu enerji sayesinde kimlere güvenip güvenemeyeceğinizi şöyle bir düşünürseniz belki de seçimlerinizi ona göre yaparsınız ve tedirgin olmazsınız. Saat 19:47 Ay-Mars görünümü, ilişkilerimizde güven olgusu bu saatlerde çok daha yoğun olur. Yaşadığımız çevreden beklentimiz yüksek. Umutla yarınlara bakmak istiyoruz. İyi niyetimizin değerinin bilinmesi bizim için son derece önemli olacak. Bunları bize hissettiren insanlara yakın olacağız. Saat 21:44 Ay-Satürn karşıtlığı, duygularınızı mesafeli ve soğuk kılabilir. Kimsenin yeteri kadar iyi olmadığını, bazı kişilerin sadece kendini düşündüğünü, sizi sevmediklerini bile zannedersiniz. Oysaki bu görünüm etkisinde hepimiz bir miktar zorlanırız. Çünkü bir yandan güven ve huzur arıyoruz. Diğer taraftan sorumluluklar bizi yoruyor. Bu nedenle böyle hissediyoruz. Olumsuz düşünmeyelim. Keyifli bir Pazar günü dileğimle,

25 Kasım 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Sıkıntılardan uzaklaşacaksın! Öğrenmek nedir? Öğrenmek nerden bakıldığında tam olarak doğru görünür? Aşk öğretir mi? Öğrenirken seçimler ve bedeller vardır mıdır? Hepsinin cevabını sen biliyorsun çünkü bu uğurda yaşadın. Şimdi hayatın tam ortasında duruyorsun diye; gönlünü ve kalbinin naifliğini söndüremezsin. Yeni başlayan bir ilişkin varsa, adım adım ilerlemende fayda var. Çocukların arasında denge oluşturmak bugünlerde senin için çok zor olmaya başladı. Elinden geleni yaparken ailenden ve büyüklerden yardım istemek durumunda kalabilirsin. Eğer zamanını kendine ayırmak istersen, uzun bir uyku ve sonrasında huzur arayışın devam edecektir. Akşam saatlerinde yakın arkadaşınla saatlerce telefonda konuşabilirsin. Dertleşirken, sıkıntılarından biraz olsun uzaklaştığını hissedeceksin.

25 Kasım 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Otoriter figürlerle olan ilişkilere dikkat etmeniz gereken bir gün. Sizinle ilgili önyargılarını hissedebilirsiniz. Siz ilk iletişim kuran olmalısınız.

25 Kasım 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Yengeç burcuna ilerleyen Ay, yakın çevrenizi ve arkadaşlıkları öne çıkarmakta. Ailenize yönelik konularda isteklerinizi daha çok belirtebilirsiniz.

25 Kasım 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal açıdan hareketli bir gün sizi bekliyor. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, ortak çalışma ve aktivitelere katılabilirsiniz. Geleceğe yönelik fikir ve düşüncelerinizi tartışabilirsiniz.

25 Kasım 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Olaylardan kolay etkileneceğiniz bir gün. Ancak, bu durum gün içinde sadece bir kaç saat sürecek. Sonra ve girişimci ve olumlu bir tutum içine gireceksiniz. Her ne kadar kuruntular ve olumsuz duygularınız olsa bile...

25 Kasım 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Farkındalığı gelişkin Başaklar, bugün sosyal faaliyetler arkadaşlarınızla planlar, ani seyahatler olası. İş bitiriciliğinize ihtiyaç duyuluyor, zaman yönetimi önemli.

25 Kasım 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken arkadaşlarınızla harika bir gün geçirebilirsiniz. Bir antika müzayedesine, sergiye katılabilir ya da müzeyi ziyaret edebilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizde sevgi, şefkat ön planda olacaktır. Kadınlara yönelik bir etkinlik ilginizi çekebilir. Çocuğunuzun temel ihtiyaçlarıyla ilgilenmek istersiniz.

25 Kasım 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

25 Kasım 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 27' 49" R
Ay
Terazi
06° 03' 50"
Merkür
Boğa
04° 14' 02"
Venüs
Boğa
23° 57' 47"
Mars
Koç
14° 00' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 42"
Satürn
Balık
18° 00' 52"
Uranüs
Boğa
23° 25' 35"
Neptün
Balık
29° 24' 24"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 18"
Lilith
Başak
25° 24' 23"
True Node
Koç
14° 56' 25"
Son Güncelleme : 19/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>