Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mart 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sevgi konularında kendinizi ifade etmekte zorlanabileceğiniz bir gündesiniz. Eşinizle yaşadığınız sorunların temelinde yatan sebep iletişim kopukluğu olabilir. Yaklaşımlarınızda daha ılımlı olmaya çalışmalısınız.

Evinizde özel uğraşlarınızla ilgilenmek ve sevdiklerinizle olmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Grup çalışmaları ve organizasyonlarda başarılı olabilir, yaratıcı fikirlerinizle dikkat çekebilirsiniz. Amaçlarınız ve idealleriniz üzerinde söz sahibi olmak isteyebileceğiniz bir gün.

Kendinizi ruhsal yönden gelişime açık hissedeceğiniz bir gündesiniz. Bireysel çalışmalar bugün sizin açınızdan çok daha verimli olacaktır. Çevresel faktörlere duyarlı olduğunuzdan, beden ve ruh sağlığınıza da dikkat etmelisiniz. İkili ilişkilerde yaşanan olaylar bugün daha farklı bir boyutta devam edebilir. Parasal konular sorunları gündeminize girerken daha önlemci olmalısınız.

Çok rahat olduğunuz söylenemez, ama öğle saatlerinde alabileceğiniz önerilere karşı kapalı olmamalısınız. İkili ilişkilerde ısrar ve terslikler parasal açıdan etkileyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde bir yakınınızın yaşadığı duygusal beraberliği çok destekleyeceksiniz. Sizin değer yargılarınızdan fazlaca etkilenen bir dostla özel, hassas bir konuda görüş alışverişleriniz olabilir. Prensip insanısınız. Onlardan ödün vermemek, neredeyse temel şiarınız. Bu ilkelerin gerçekçiliği konusundaki inancınız, sizi inatçı tavırlara sokuyor.

25 Mart 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 08:56-13:06 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Genelde bir şeyler gözünüzde büyüyebilir. Hele birileri sizi zorladı mı, tepki gösterirsiniz. Saat 13:06 itibariyle Balık burcunda ilerleyecek Ay ilişkilerde empatinin önemini vurguluyor. Birbirinizi anlamak, dinlemek ve algılamak son derece önemli olacak. Saat 13:17 Güneş-Venüs kavuşumu finansal konular ve partnerimizle alakalı meseleleri gözden geçirmemizde önem taşıyor. Gerginiz. Bir değişim istiyoruz ancak geri hareket döneminde olduğumuz için henüz yapamıyoruz. Uzak yollar, elimizden olmayan ancak bizi kaygılandıran durumlar, parasal meseleler, eğitim meseleleri moralimizi bozuyor veya merak ediyoruz sonucu. Bugünlerde her türlü meseleye bilinçli bakmamız şart gözüküyor. Saat 16:20 Ay-Kuzey düğüm görünümü de, aşırı duygusallık, bağımlılık gibi duyguların etkenliğini, ancak sizin ilerisi adına bilinçli şekilde hareket etmenizin de önemli olduğunu söylüyor. Huzur bulacağımız, güzellikleri paylaşacağımız bir cumartesi geçirmemiz dileğimle,

25 Mart 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah saatlerinde yapacağın bir telefon görüşmesi tüm planlarını değiştirirken, keyfini yerine getirebilir.

25 Mart 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevre ilişkileriniz ve hedeflerinizle ilgili süreçleri gözden geçirme zamanı geldi. Şüphelerinizle ilgili net sonuçlar elde edebilirsiniz.

25 Mart 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ya da yakın arkadaşınızla ilgili bir konu ile daha fazla ilgilenebilirsiniz. Genel olarak dışsal etkilere fazlasıyla açıksınız.

25 Mart 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gülmeye çok ihtiyacınız var. Sıkıntılarınız sizi bunaltmış durumda. Pes etmeyin. Biraz daha sabırla olursanız her şey yoluna girecek. Aynı hataları yapmayın.

25 Mart 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sezgilerinizin ve yeteneklerinizin güçlü olarak vurgulandığı bugün, sevdiğiniz kişiyle romantik bir gün geçirebilir, toplum içinde güzelliğiniz, sevgi dolu taraflarınızla daha fazla dikkat çekebilir ve ilişki teklifleri alabilirsiniz. Finansal konularda başarı elde edebileceğiniz, ilişkilerde mutluluk hissedeceğiniz bir gündesiniz.

25 Mart 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Rutin gelişmelerle başlayan gününüz öğleden sonra özel hayatınızın bazı detaylarını karşınıza getirebilir. Verilen sözleri unutmadığınız için ailevi işlerinizi kolay toparlayacaksınız.

25 Mart 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günün teması yine hizmet alanınız ve çalışmak olacaktır. Ancak sabah başlayıp öğlene kadar sürecek olan Ay boşluğu nedeniyle ağır enerjiler deneyimlemeniz olasıdır.Dolayısıyla işinizi sürdürmeye çalışırken yeni yöntemlere girişmemeniz ve olanı halletmeniz yeterlidir. İnsanların ve toplumun menfaatlerini gözeteceğiniz konular üzerinde yoğunlaşacaksınız. Sağlık açısından öğlenden sonraya kadar ruhsal ve fiziksel tedavilerinizi uygulayabilir şifa almaya çalışmalısınız. Sağlıklı yaşamla ilgili takıntılı olmaya müsaitsiniz.

25 Mart 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınız veya ev yaşamınızla ilgili olarak hareketli saatler geçirebilirsiniz. Yakın akrabalarınız veya yakın çevrenizden dostlarınız sürekli çevrenizde olabilir. Uzaktaki arkadaşlarla iletişime geçebilir, yeni haberler alabilirsiniz.

25 Mart 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 00' 57" R
Ay
Oğlak
05° 47' 32"
Merkür
Koç
16° 25' 35"
Venüs
Koç
29° 12' 43"
Mars
Balık
28° 36' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 08"
Satürn
Balık
16° 26' 47"
Uranüs
Boğa
22° 15' 52"
Neptün
Balık
28° 51' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 36"
Lilith
Başak
23° 10' 36"
True Node
Koç
15° 24' 28"
Son Güncelleme : 28/04/2024 23:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>