Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Eylül 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olduğunuz kadar gerçekçisiniz de. Ama ilişkiniz de duygularınızdan çok gerçekler ağır basıyor. Dinginlik, huzur, anlayış şimdilik size yetiyor. Bugün elde ettikleriniz için kendinizi mutlu hissedeceğiniz bir gün.

Başarınızın sırrı titizliğinizde ve çalışkanlığınızda. Bu yönünüzle çok takdir topluyorsunuz. Bugün küçük bir övgü sizi mutlu edebilir. Bir süre daha disiplinli ve yoğun bir çalışma temposu gerekebilir.

Gereksiz harcamalardan kaçınmayı biliyorsunuz ama giyim söz konusu olduğunda kendinizi tutamıyorsunuz. Yeni şeyler almadan önce gardırobunuzu gözden geçirmeniz yerinde olur.

Ailenizi çok önemsiyor ve onlar için gereksiz yere endişeleniyorsunuz. Alacağınız bir haber sizi üzebilir. Üzülmeden önce meseleyi büyütüp büyütmediğinizi gözden geçirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamınızdaki köklü değişiklik sizi heyecanlandırıyor. Değişikliklere kısa zamanda ayak uydurmanıza rağmen biraz tedirgin ve telaşlısınız. Ama umudunuz yerinde. Bugün umudunuzu arttıracak gelişmeler yaşanabilir. Hayalini kurduğunuz bir haber alabilirsiniz. Bu haber yaşamınızda yeni değişikliklere neden olabilir. Olumlu değişiklikler söz konusu olduğu için ayaklarınız yerden kesilebilir.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar yeni haftamız iki önemli görünüm etkisinde başlayacak. Bunlardan ilki, saat 10:00 itibariyle etkili Güneş-Jüpiter kavuşumudur. Maddi-manevi anlamda geleceğinizi belirlemek gayet önemlidir. Bütçenizin ayarını bilmeniz, olur olmaz harcamalardan kaçınmanız ve sorumluluğunuz olan kişilere karşı da adil davranmanızda yarar var. Aynı şekilde onların da, sizin haklarınızı gözetmeleri gerekir. İş yaptığımız insanlarla sözleşme ve hukuk kurallarına uygun şekilde alışverişimiz olmalıdır. Sırf iyilik, güzellik olsun diye taviz veremeyiz. Birilerinin vermesini de bekleyemeyiz. İkinci görünüm saat 21:43  Satürn-Kuzey düğüm arasında gerçekleşiyor. Ailevi ilişkiler,  geleceğimiz güvencemiz gibi önemli konular üzerinde aklımız başımızda düşünmelisin diyor. Sözgelimi bir yuva kurabilirsin veya sorunlu bir evliliğin varsa ayrılabilirsin veyahut kendine yeni uğraşılar bulabilirsin. Emekliye ayrılabilirsin. Bütün bu durumlar yeni bir bakış açısıyla hayatı ele almanı sağlayabilir. Önemli olan gelişen  durum ve hayat şartlarına göre kendini yenilemendir, yapmak istediklerini belirlemendir diyor. Yeni haftamızın hepimiz için huzurlu geçmesi dileğimle,

26 Eylül 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiğiniz kişi ile yolculuk yapma fırsatı yakalayabilirsiniz. Bugün bireysel düşünmekten çok, ortak düşünceler içinde olacağınız kişilerle, yeni planlar içindesiniz.. Bazı yarım kalan işleriniz yüzünden aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Önünüze çıkacak fırsatları değerlendirmek açısından temkinli davranmak zorundasınız.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize güveniniz tam ve maddi başlıklı konularda şanslı günlerdesiniz. Maddi başlıklı konularda fırsatlarla karşılaşabileceğiniz yılın en şanslı günleri.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı stresler meydana gelebilir. Bazı konularda fedakarlık yapmak durumunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde daha fazla mücadele etmeniz gerekebilir. İçsel süreçler yaşayabilirsiniz. Gelecekle ilgili konularda alternatif planlar yapmanız gerekebilir. İşlerinizi toparlamalısınız.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Anahtar... Koşturmacalar içinde aşkı yakalamanız an meselesi. Ancak doğru insan karşınıza çıksa bile yakalayamayacak kadar yoğunsunuz.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ruhsallık alanınız canlanırken, anlamı rüyalar görecek, geçmişten kişilerle karşılaşmalar yaşayacak ve kendinizi dinlendirmek için biraz geri planda duracaksınız. Bu zaman diliminde olası rahatsızlıklarınızda hızla iyileşebileceğiniz bir zaman sözkonusu iken, Mars'ın görünümü, iletişim konusunda kayıplara sebebiyet verebileceği için özellikle özel yaşamınızda iki kere düşünüp konuşmanız gereken ve ego savaşlarından uzak durmanız gereken bir zaman sözkonusu olacak. Bu zaman diliminin en iyi haberi ise Satürn'ün Venüs ve Merkür'e olan uyumlu görünümüyle, sizin gelirlerinizdeki ciddi artış ve aşk hayatınızda yeni insanlarla tanışma ve devam eden ilişkileri evlilik veya bir adım öteye taşıma niyetinin doğması olacak. Yeniay haftasında gelirlerinizde artış görürken, geleceğe yönelik projeleriniz desteklenecek vegörüşmelerinizden pozitif etkilerle ayrılacaksınız. Yeter ki bu süreçte öfkenizi, sevginizi, kısaca her duygunuzu bastırmadan, insanlara sakin ve dengeli davranışlarla aktarın ve ılımlı tavrınızı koruyun.

26 Eylül 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Karşınıza çok önemli birfırsatı gelebilir. Paranızın bu tarihten sonra çoğaldığını görebilirsiniz. Bu tarihe denk gelen işleriniz varsa kesinlikle hiç düşünmeden imzayı atın.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltınızın harekete geçeceği, kendinizi duygusal ve zihinsel olarak güçlü hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Tansiyon riskiniz varsa dikkatli olmalısınız.Öfke ve adrenalini tetikleyen duygularınızı dışa vurmakta zorlanabilirsiniz. Maddi manevi sürprizlere açık bir durumdasınız ve karşınıza gelecek olayları kabullenme dürtüsü taşıyorsunuz. Sosyal hayatınızda kalabalıklar arasında çok uyumlu diyaloglar deneyimleyebileceğiniz bir etki altında bulunuyorsunuz. Maddi yatırım fırsatlarına açık ve odaklı bir durumdasınız.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

26 Eylül 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 40' 21" R
Ay
Oğlak
14° 47' 32"
Merkür
Koç
16° 37' 27"
Venüs
Boğa
00° 02' 40"
Mars
Balık
29° 07' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 35"
Satürn
Balık
16° 30' 25"
Uranüs
Boğa
22° 18' 10"
Neptün
Balık
28° 53' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 54"
Lilith
Başak
23° 15' 06"
True Node
Koç
15° 22' 45"
Son Güncelleme : 29/04/2024 15:23

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>