Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni kurduğunuz arkadaşlık, yeni kıskançlıkların nedeni olabilir. Bazı yakınlaşmaların kıskançlığı ne kadar hakkedeceği konusunda, bir fikir sahibi gibi görünmüyorsunuz.

Çok yakın bir zamanda sizi mutlu edecek birgörüşmeniz olabilir. İş konusunda inatlaştığınız birisiyle bugün, geçici de olsa bir barış imzalayacaksınız. Bu, işyerinizde birçok insanı rahatlatacak.

Uzun zamandır beklemede olduğunuz yüklü miktarda bir parayla ilgili haber alacaksınız. Bu durumu iyi değerlendirmeniz gerekecek. Sakıncalı bulduğunuz bir para ilişkisi var, bu ilişkiye girmek istemeyeceksiniz.

Yakın çevrenizdeki birisine karşı aşırı ilginizin yanında, yarı kararsız bir uzaklaşma isteğiniz var. Tercihinizi ikinciden yana kullanmanız yararlı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yapmayı çok istediğiniz ama zamanlama hatası yapmaktan çekinip sürekli ertelediğiniz bazı yenilikleri, yakınlarınızın da itelemeleriyle bugünlerde işleme koyacaksınız. Bir görüşme isteği alabilirsiniz. Çok istekli gitmeyeceksiniz. Ama ummayacağınız gelişmeler, bu görüşmeyi çok cazip hale getirecek. İlişkilerinizde önümüzdeki günlerde neşeli olaylar görünüyor.

26 Temmuz 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar 26 Temmuz saat 05:25-14 Eylül saat 00:57 tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Mars, eğitim-öğretim, girişim, iletişim, çevre ilişkileri, kısa yolculuk, günlük uğraşılar, haberleşme, yazılı belge gibi geniş bir alanda her türlü olasılığı göz önüne alarak hedeflerinizi belirlemeniz, saptamalarda bulunarak ona göre bir yön tayin etmeniz anlamında sizi güçlendiricidir. Sınırlarınızı gayet güçlü bir şekilde korumanızı sağlar. Başarılı olma isteğini yükselten, önünüze çıkan engellere aldırmadan bildiğiniz yolda yürümenizi sağlayan Mars-Akrep etkisinin gücü,  dağılmanızın da önüne geçer. Böylece amacınız ne ise, o doğrultuda hareket edebilirsiniz. Dikkat edilecek nokta, biraz önce belirttiğim gibi ne istediğinizi bilmenize bağlıdır. Eğer mevcut durumunuz sizi tatmin etmiyorsa, başarılı olabileceğiniz alanlara yöneliniz. Gerekli kişilerle bağlantıya geçerek, yeteneklerinizi ifade ediniz. Bu geçiş sizi dürtüsel manada besleyicidir. Bu dürtüler, kazanmak adına yola çıkmanın, sonunda hedefe varıp ele geçirmenin işaretçileridir. Bu geçişin hepimiz için doğru bir amaç adına hedefler belirlenmesinde etkili olması dileğimle,

26 Temmuz 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özgüven içinde başladığınız çalışmalarda başarılı olmaktan gurur duyacağınız gelişmelerle gündeme gelebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda oluşturduğunuz duygusal bağlar,veriminizi arttırıyor. Bugün, de sizi mutlu edecek ve olumlu motivasyonlar sağlayacak grup ilişkilerinizde, en yakınınızdaki kişinin hakkını unutmayın.

25 Temmuz 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Planlarınızı hızlandırma fırsatı bulabilirsiniz. Esnek olmakta sakınca yok, ancak açık elli olmanız durumunda gereğinden fazla para harcatan kişiler söz konusu olabilir. Paranızı size daha çok çalışma imkanı sunacak ve gelirlerinizi arttırmanıza yardım edecek işlere ayırmanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Sanatsal, kişisel, ticari, profesyonel veya duygusal içerikli harika fikirleriniz olabilir. Bu fikirleri pratiğe dökmeniz durumunda hayranlık kazanacağınız veya takdir görebileceğiniz günlerdesiniz. Enerjinizi neler yapabileceğiniz üzerine konuşmaya harcamak yerine, neler yapabileceğinizi göstermeye harcamanız daha doğru olacaktır. Yapma ve ortaya koyma zamanı! Ancak, aceleci veya tahammülsüz olabiliriz. Karar alırken dikkatli tartmak gerekebilir.

26 Temmuz 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.

26 Temmuz 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Akşam saatlerindeki arkadaşlarınızla bir araya gelmeniz, yüzünüzün gülmesine neden oluyor. Belki de son zamanların en keyifli akşamına hazır olun.

26 Temmuz 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

26 Temmuz 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 45' 29" R
Ay
Oğlak
15° 58' 31"
Merkür
Koç
16° 39' 09"
Venüs
Boğa
00° 09' 11"
Mars
Balık
29° 11' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 49"
Satürn
Balık
16° 30' 53"
Uranüs
Boğa
22° 18' 29"
Neptün
Balık
28° 53' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 12"
Lilith
Başak
23° 15' 41"
True Node
Koç
15° 22' 34"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>