Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Biraz elinizi çabuk tutun. Düşünmek için ayırdığınız zaman, hayli fazla. Onun sabırlı biri olduğuna dair yakın çevresinden aldığınız duyumlar, sizi yanıltıp yarı yolda bırakabilir.

Başarılı çalışmalarınız önümüzdeki günlerde meyvelerini toplayacak. Sizi anlamakta güçlük çeken insanlarla daha yakın ilişkiler içine girmenizde yarar var, kendinizi baskılamayın.

Son dönemde elinize geçen paraları gerekli yerlere yatırmayı ihmal etmemelisiniz. Hiç beklenmedik durumlarda ortaya çıkabilecek yeni masraflar, birikiminizi ve yeni girdilerinizi tehlikeye sokabilir.

Planlama aşamasında olduğunuz konularla ilgili değişik düşüncelere yöneleceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha önceki yıllarda ruhunuzu yaralayan ne kadar acı varsa bu süreçte onlarla yüzleşir, ortadan kaldırmak için elinizden geleni yaparsınız. İyimserliğinizin çoğaldığı başka insanlara yardım ederek öncelikle ruhunuzu rahatlattığınız bir süreçtesiniz. Manevi hayata yönelmeniz maddiyatı önemsememenize neden olur.

26 Temmuz 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 09:19-18:38 arasında Ay boşlukta olacağından, yarım kalan işlerin tamamlanması faydalıdır. Böylece daha sonra çıkabilecek aksiliklerin önüne geçilmiş olur. Saat 18:38 itibariyle Boğa burcunda ilerleyecek Ay, fikirlerinizi ifade ediş tarzınızdan davranışlarınıza kadar huzura ne kadar ihtiyaç duyduğunuzun göstergesidir. Kimseyle tartışmak, kimsenin de sizinle çatışmaya girmesini istemezsiniz.  Maddi ve manevi kıymetlerinizi korumaya çalışır, derli toplu ve düzen içinde işlerinizi sürdürmeye gayret gösterirsiniz. Gün boyunca her işinizde kolaylık ve başarı sizinle olsun. Adım attığınız her mesele, umduğunuz gibi sonuçlansın. Can-ı yürekten sevgilerimle,

26 Temmuz 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ortaklıklar veyaşantınızda sağlam görüşlü kişilerin desteklerine ihtiyacınız olabilir. Sizden yaşlı kişilerle kuracağınız diyalog, size tatmin duygusu sağlayabilir. Bazı düşüncelerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz. Sezgilerinize çok güvenmeniz, bazı yanlış kararlar almanız neden olabilir. Kariyerinizle ilgili köklü değişimlere hazır olmalısınız.

26 Temmuz 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başkalarının karıştırdıkları olaylar veya üzüntülü durumları nedeniyle neşeniz kaçabilir. Yardımınızı istemeleri durumunda tavsiyelerde bulunmak dışında çok fazla bir şey yapamayabilirsiniz. Eleştiri ve şikayetlerde artış var. Ayın son günlerinde düşünmeden konuşmamalı veya sözlerinize dikkat etmelisiniz. Zira, aleyhinize delil olarak kullanılabilirler! Düşmanca tavırları olan kişiler dikkat gerektiriyor. Hafta sonunda gereksiz harcamalar yapabilirsiniz.Hepinize keyifli haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın...

26 Temmuz 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişe duyduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda krizler oluşabilir. Sakin kalmanızda fayda var. Gün içinde işlerinizi toparlamaya bakın. İşlerinizi olgunlaştırmak ve başkalarını dahil etmek isteyebilirsiniz. Finansal konularda yenilenmeye gidebilirsiniz. Akşam saatlerinde yabancılarla ilgili konularla meşgul olabilirsiniz.

26 Temmuz 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Oldukça seksüel görüntünüz karşı cinsi kışkırtıyor. Neredeyse tüm çevreniz sizinle dost olmak istiyor. Ancak sizin seçici olduğunuz bir dönem. Her insanla dost olmayı arzu etmiyorsunuz. Nazik davranıp reddediyorsunuz.

26 Temmuz 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ruhsallık alanınız canlanırken, anlamı rüyalar görecek, geçmişten kişilerle karşılaşmalar yaşayacak ve kendinizi dinlendirmek için biraz geri planda duracaksınız. Bu zaman diliminde olası rahatsızlıklarınızda hızla iyileşebileceğiniz bir zaman sözkonusu iken, Mars'ın görünümü, iletişim konusunda kayıplara sebebiyet verebileceği için özellikle özel yaşamınızda iki kere düşünüp konuşmanız gereken ve ego savaşlarından uzak durmanız gereken bir zaman sözkonusu olacak. Bu zaman diliminin en iyi haberi ise Satürn'ün Venüs ve Merkür'e olan uyumlu görünümüyle, sizin gelirlerinizdeki ciddi artış ve aşk hayatınızda yeni insanlarla tanışma ve devam eden ilişkileri evlilik veya bir adım öteye taşıma niyetinin doğması olacak. Yeniay haftasında gelirlerinizde artış görürken, geleceğe yönelik projeleriniz desteklenecek vegörüşmelerinizden pozitif etkilerle ayrılacaksınız. Yeter ki bu süreçte öfkenizi, sevginizi, kısaca her duygunuzu bastırmadan, insanlara sakin ve dengeli davranışlarla aktarın ve ılımlı tavrınızı koruyun.

26 Temmuz 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sezgilerinizin iyi çalıştığına şahit olabilirsiniz. Yapmanız gereken, düşüncelerinizi durdurup biraz duygusal hareket etmek olabilir. Bugün, özel hayatınızda her şey karşı tarafa göre şekillenebilir

26 Temmuz 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatleri hayatınızın krizlerine kafa patlatmanız olasıdır. Ancak kendinizi umutsuz ve yorgun hissedebilirsiniz.Akşam saatlerinden itibaren, bir sanatsal faaliyet için eğitim almayı düşünebilirsiniz. Görsel sanat dalı olabildiği gibi tiyatro ve şan dersi de almak mümkün olabilir. Diğer taraftan ruhani inançlarınızı sorgulayabilir, bu konular üzerinde düşünebilirsiniz. Doğanın ve yeşilin yoğun olduğu diyarlara yolculuk etme hevesi duyabilirsiniz. Ay ve Merkür arasındaki olumlu açı iletişiminizi yumuşatacaktır.

26 Temmuz 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

26 Temmuz 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 49' 54" R
Ay
Boğa
14° 59' 45" R
Merkür
Koç
21° 44' 09"
Venüs
Boğa
10° 24' 34"
Mars
Koç
05° 36' 07"
Jüpiter
Boğa
25° 44' 51"
Satürn
Balık
17° 12' 58"
Uranüs
Boğa
22° 47' 13"
Neptün
Balık
29° 07' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
21° 04' 54"
Lilith
Başak
24° 11' 06"
True Node
Koç
15° 21' 45"
Son Güncelleme : 08/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>