Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ekim 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda kendinizi güçlü hissedeceğiniz ve duygularınızı olumlu olarak sevdiğiniz insana aktarabileceğiniz bir gündesiniz. Duygularınızı ve düşüncelerinizi dengelemeyi başarıyorsunuz. İçinizden geldiği gibi davranmak eğilimine girebilirsiniz ve duygusal durumunuzda hoşunuza gidecek değişimler olabilir. Sevdiğiniz insanla aranızdaki uyum sizi mutlu edecek şekilde olacaktır. Bazı planlarınızı bugün gerçekleştirebilirsiniz ve kendinizi iyimse hissedeceksiniz.

Çalışmalarınıza olumlu olarak devam edebileceğiniz bir gündesiniz ve başlattığınız bazı işleri bugün tamamlamak için elinize çeşitli fırsatlar geçecektir. Düşünceleriniz pratik ve verimli olarak çalışacaktır. Zihinsel faaliyetlerinizde bir artış olabilir. Küçük bir fırsatı iyi değerlendirirseniz sizin için çok olumlu sonuçlara ulaşabilirsiniz. Kendinize olan güveniniz artıyor. Olayların gelişimine hakim olmayı başaracaksınız. İşiniz konusunda olumlu bir gün geçireceksiniz.

Maddi konularda genel olarak olumlu etkiler altında olacağınız bir gündesiniz ve küçük bazı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Elinize geçecek imkanları olumlu olarak değerlendirmeye çalışmalısınız.

İlginç ortamlarda bulunabilir ilginç insanlarla tanışabilirsiniz. İletişimleriniz size şans getirici nitelikte olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak olumlu bir gün geçireceksiniz. Sizin için ilginç ortamlara girebilir ve yeni diyaloglar kurabilirsiniz. Çeşitli konulara girişimlerde bulunabilirsiniz. Sosyal çevrenizde bir hareketlenme göze çarpıyor. İçtenlikle yapacağınız bir girişim sizin için olumlu olacaktır. Bazı düşüncelerinizde değişimler olabilir ve kararlarınızı yeniden değerlendirmeye alabilirsiniz. Sezgisel yetenekleriniz artıyor ve sezgilerinize güvenebilirsiniz. Başladığınız bazı işleri sonuçlandırmak için gerekli gücü kendinizde bulacaksınız.

27 Ekim 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 06:51 Ay-Chiron görünümü, yeni haftanın ilk etkili enerjisidir. Güne ilk  adımı atarken sizi biraz hassas kılabilir. Değerinizin bir türlü bilinmediğini ve bu yüzden bir hayli zaman kaybettiğinizi düşünürsünüz. Saat 07:22 Ay-Uranüs olumlu görünümü, şu sıralarda yaşadığımız ailevi ve finansal anlamdaki sıkışmalara çözüm bulabilmek ve artık rahatlamak istediğimizi gösteriyor. Saat 13:10 Ay-Merkür görünümü evimiz, ailemiz ve parasal konular üzerinde geçtiğimiz 14-15 Eylül tarihinden bu yana düşünülen işlerin, planların, gelişmelerin şimdi tekrar ele alınması zamanıdır. Duruma bir daha bakmakta yarar var. Saat 18:18-28 Ekim saat 12:03 arası etkili Ay-boşluk süresince,  ilişkilerde sinirli ve huysuz tepkilerde bulunmaya çalışmak yanlış olduğu gibi, görüşleriniz konusunda baskıcı bir tutum izlemek de aynı şekilde sakıncalıdır. Çünkü herkes kendi fikirlerinin doğru olduğunu düşünür ve bu düşünce çerçevesinde hareket etmeye kalkışırsa,  sonunda anlaşmazlıklar çıkması doğaldır. Herhangi bir konuda tartışmak, yapılacak en yanlış davranış biçimidir. Çünkü bir faydası yoktur. Bu saatin bitimine dek, evinizi ilgilendiren meselelerde veya duygusal hayatınızla ilgili her konuda odaklanma sorunları yaşamanız mümkündür. Bu da gösteriyor ki,  kolayca dağılabilir, asıl problemi halletmek yerine, yeni sorunlar yaşanmasına neden olabilir. Saat 20:48 Venüs-Neptün arasındaki olumlu enerji akış, uzun zamandır birbirini tanıyan, birlikte olmaktan mutluluk duyan çiftlerin arasındaki sevgiyi güçlendirici olan bu görünüm ilişkiyi ışıklandırıcıdır. İlişkisinde problemler bulunan çiftler açısından duruma baktığımızda olumlu yanları kadar dikkate değer tarafları da vardır. Sorunlar konuşulmalıdır ve gerçekçi bir şekilde ele alınmalıdır. Yeni tanışmalar, böyle bir görünüm altında gayet güzel başlar. Ancak her iki tarafın da, birbirlerine mutlaka zaman tanımalarında yarar vardır. Yerine getirilmesi mümkün olmayan konuşmalardan kaçınılmalıdır. Ben bu görünümü, sanatsal anlamda yapılacakortaklıkları ve çalışmalar anlamında gayet olumlu bulduğumu belirtmek isterim. Kendimizle barışık  ve hayata sevgiyle yanaştığımız bir hafta olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

27 Ekim 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevresel ilişkilerinizde duygusal paylaşıma ihtiyaç duyduğunuz bir gün. İkili ilişkilerinizde beklediğiniz ilgi, size olumsuz olarak yansıyabilir. Bugün içsel sesinizin size sağlayacağı motive çok önemli olacak. Sosyal ilişkilerinize ağırlık vermeli ve kendinizi dış dünyaya açmayı denemeli ve enerjinizi doğru kullanmalısınız.

27 Ekim 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kafanızdaki önemli konulara ve yeteneklerinizi gösterme şansı tanıyan işlere daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Merkür'ün doğru harekete geçmesi kafanızı toplamanıza yardım edecektir. Tüm burçlar için gün geneli: Bu haftasonu durağanlaşarak Pazartesi gününden itibaren düzelecek olan Merkür, 3 haftadır iniş çıkışlı devam eden ve iletişim başta olmak üzere, yorucu yansımaları olan aksiliklerin de düzelmesi anlamına geliyor. Yani, üç gün daha bilgisayar, elektrik elektronik aletler, mekanik cihaz veya telefonlara bağlı problem ya da yanlış anlaşılmaları göğüslüyoruz. Ardından, rahat ediyoruz. Doğru iletişimde buluşmak üzere, herkese iyi haftasonları…

26 Ekim 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Emlak işlerinizi halletmek için uygun bir gündesiniz. Taşınmaz mülklere dair alım satım, yenileme ve en önemlisi taşınmaya dair konularda hareketlilik gözüküyor. Bu alanlardaki işlerinizi ertelemeden halletmeye bakın. Ailenizle olan paylaşımlarınızda yüksek enerjiler gözüküyor. Her söylediklerine karşı çıkma eğilimindesiniz.

27 Ekim 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gizemli olmayı iyi beceriyorsunuz. Farklı kişileri barındırıyorsunuz içinizde yanlızken bambaşka, sosyal çevrenizde bambaşka bir insan oluyorsunuz.

27 Ekim 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

27 Ekim 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 14' 06" R
Ay
Kova
06° 41' 39"
Merkür
Koç
17° 13' 58"
Venüs
Boğa
02° 01' 37"
Mars
Koç
00° 22' 05"
Jüpiter
Boğa
24° 09' 06"
Satürn
Balık
16° 38' 55"
Uranüs
Boğa
22° 23' 41"
Neptün
Balık
28° 55' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 42' 21"
Lilith
Başak
23° 25' 49"
True Node
Koç
15° 20' 37"
Son Güncelleme : 01/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>