Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Kasım 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hareketli kişiliğinizin aradığı kişi çok yakın çevrenizde olabilir. Bugünlerde bu konuda isteksiz görünüyorsunuz. Yere bakarak güzellikler içinde dolanıyorsunuz.

İş hayatınızın aksamalarını, yığılmalarını, yorgunluğunu bir kenara bırakmanız gerekiyor. Hiç olmazsa bu sefer hafta sonu çalışmanızı erteleyebilirsiniz. Haftanın başında bir görüşmeniz var.

Para sıkıntısı içine düşmekten çok çekiniyorsunuz. Bu nedenle harcamalarınıza azami ölçüde dikkat ediyorsunuz. Hızla yaklaşan büyük ödemenizde sorun çıkmayacak gibi görünüyor.

Küskün tavırlarınız kimi sorunlara teslim olmanıza yol açıyor. Böyle durumlarda savunmasız olabiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında bir arkadaşınızın yaşadığı uzaklara yolculuğunuz olabilir. Şartlarını oluşturabilmeniz gerekiyor. İçinizde buruk bir kızgınlık var. Araya bazen bir vicdan sızısı da karıştığı yarı küskün bir diyalog içinde görünüyorsunuz. Bunu ortadan kaldırmanız, çoktandır yolunu unuttuğunuz bir dostunuzun kapısını çalmanıza bağlı. Önümüzdeki günlerde tartışmalı bir kalabalığınız olabilir.

3 Kasım 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, Saat 06:03-12:47 arasında Ay boşlukta olacağından, yarım kalan işlerin tamamlanması faydalıdır. Böylece daha sonra çıkabilecek aksiliklerin önüne geçilmiş olur. Saat 11:31 Venüs-Satürn görünümü, ihtiyacımız olan gereksinimlerin karşılanması amaçlı alışverişleri, yuvamızla ilgili yapılacak işlerin, düzenlemelerin göstergesidir. Hoşumuza giden, bizi mutlu edecek, hakikaten keyif verecek aktivitelere yöneliriz. Sorumluluklarımızın farkındayız. Evet bazı şeyler bizi yoruyor, zaman alıyor, ancak huzurumuz için, üstümüze düşeni yapacağız. Evimizde huzuru, sevgiyi, paylaşımı önemseyeceğiz. Paramızı ağız tadı ve sağlıkla kazanmaktan yana olacağız. Saat 12:47 itibariyle etkili Ay-Boğa burcu seyri, hayata güven duymak, huzur bulmak isteğinizin işaretçisidir. Sizi yanıltan hiçbir şeyin yaşamınızda yer almasından hoşlanmazsınız. Bastığınız yerin emniyetli olması gayet kıymetlidir. Ne kadar çok sevseniz de, hiç kimsenin peşinden koşmazsınız. Sizin isteğiniz huzur bulmaktır. Etrafınızdaki gereksiz şakalaşmalar, konuşmaları boş bulursunuz. Gördüğünüze inanırsınız. Güvenli olana yönelirsiniz. Saat 21:26 Ay-Jüpiter karşıtlığı, fikirlerimizi başkalarıyla ortak çıkarlarımız adına paylaşmaya hazırız. Ancak hep bana diyenlerle uzlaşmaya açık değiliz. Saat 22:23 Güneş-Neptün görünümü, çevremizle ilişkimizi ılımlı hale getiren, şefkat duygusunu yükselten, inançla hareket etmemizi destekleyen hoş bir enerjidir. Bizi duyarlı kıldığı gibi, ikili ilişkilerde de romantik duyguların, tutkunun yükselişini sağlar. Ancak ne olursa olsun, gerçekçi düşünmeyi de ihmal etmeyelim. Yaratıcı fikirlerimizi soyut çalışmalarda, mistik faaliyetlerde olumlu şekilde kullanabiliriz. Gün boyu bir yıldız gibi parlamanız, huzur içinde paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

3 Kasım 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal açıdan zengin bir gün. Yeni çevren fikirlerine destek oluyor. Sevgilinle güzel diyaloglar kurabilirsin.

3 Kasım 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başarının sırrı, acıyla zevkin seni kullanmasına izin vermeyip, acıyla zevki kendin kullanmayı öğrenmektir.

3 Kasım 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe duyduğunuz konular bugün keyfinizi kaçırabilir. Finansal konularda yeniden harekete geçmek isteyebilirsiniz. Ortaklı para konuları gündeminizi etkileyebilir. Duygusal yönden sizi bağlayan durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Parasal konularda gelişmeler söz konusu. Eğitimle ilgili konularda kararlar alabilirsiniz.

3 Kasım 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle ikili ilişkilerde empati gücünüzü çok daha fazla ortaya koyabilirsiniz, karşınızdaki kişiyi etkileyebilirsiniz. Öğle öncesinde duygusal stresinizi biraz daha kontrol etmeniz gerekebilir, öğle sonrasında ise kendinizi daha özgür ve bağımsız olabilirsiniz.

3 Kasım 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün evrenin tüm güzel ve yumuşak enerjileri sizinle. Şanslı olduğunuzu hissedeceksiniz. Işığınızı, yumuşak ve sevgi dolu enerjinizi gerçekten hak edenlerle paylaşın ve sizi düşüren insanlaran uzak durun. Bugün kendiniz için bir niyette bulunun ve onu doğru kelimelerle ifade ederek kendinize göre duanızı / niyetinizi yapın. Özellikle akşam saatlerinde alkol kullanımına dikkat etmeniz gerekmekte.

3 Kasım 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Karmaşık ve farklı duygular içinde bulunabilirsiniz. Bunun nedeni, kendinizi sorgulamanızdan kaynaklanıyor. Olayları kafanızın içinde büyütebilir, bunun sonucunda düşünceleriniz karışabilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

3 Kasım 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Satürn arasındaki uyumlu etkileşim para kazancınızın somut göstergelerle önünüze koyar. Ortaklarla anlaşma imzalamak için uygun bir gündesiniz. Geleceğe ait planlar yapmak, raporlaştırmak akıllıca olacaktır. Bu şekilde herkes üstleneceği sorumlulukların farkına varır. Görev dağılımı için harika bir gün.

3 Kasım 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, böyle olmalı demeyin.

3 Kasım 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 35' 50" R
Ay
Terazi
07° 42' 42"
Merkür
Boğa
04° 25' 32"
Venüs
Boğa
24° 08' 02"
Mars
Koç
14° 07' 16"
Jüpiter
Boğa
28° 22' 40"
Satürn
Balık
18° 01' 25"
Uranüs
Boğa
23° 26' 04"
Neptün
Balık
29° 24' 35"
Plüton
Kova
02° 02' 32"
Chiron
Koç
21° 39' 43"
Lilith
Başak
25° 25' 18"
True Node
Koç
14° 56' 32"
Son Güncelleme : 19/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>