Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mart 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona karşı daha ilgili olmanızda fayda var. Onun size şans tanıyan tavrını, umursamazlık gibi görmeyin. Sevgiliniz bazı şeyleri şimdilik sorun etmiyor gibi görünüyorsa da, siz ilişkinizin problemli geleceğini hazırlıyorsunuz.

Geçmiş hatalarınızdan çıkardığınız dersleri iyi değerlendirmelisiniz. İlişkilerdeki ayrıntılara bu kez fazla takılmamaya bakın. Kolay, kolay gerginlik yaşamayacağınız birhayatı içinde olmanız bir şans.

Sağlam olduğunu düşündüğünüz duyumları yeniden gözden geçirmenizde yarar var. Önümüzdeki günlerde bir para sevinciniz olacak. Bu sevincin arkasında barındıracağınız birtakım kaygıları gizli tutmamanız gerekiyor.

Rahatsızlık duyduğunuz konulara gösterdiğiniz tepki, bazen bir şeyleri düzeltmek yerine tırmandırmaya yol açıyor. Daha nezaketli tavırlarla anlatmaya çalışacağınız sıkıntılarınız, çok daha kolay anlaşılacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şansınızın yoğun olacağı bir dönem. İçinizde belli konularda taşıdığınız tedirginlik ve kararsızlık, esas olarak şansınızın destekleyeceği gelişmelerle, bugünlerde yok olabilir. Sürprizlere elverişli ortamları değerlendirmelisiniz. Hiç aklınıza gelmeyecek oluşumlar, sizi bazı gerginliklerinizden bir anda kurtarabilir. İnançlı olmanız gerekiyor.

3 Mart 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 00:49 Ay-Merkür karşıtlığında duygularımız ve mantığımız birbiriyle çelişebilir. Eğer ilişkimizde sorunlar varsa, bir şeyler canımızı sıkmışsa, partnerimizin anlayışlı olması gerekecektir. Ay burcunuzda ilerliyor ve gözlem gücünüz yüksek. Ancak ilişkinizle alakalı konularda veya genel olarak dış dünyada huzur aramaktasınız. Sizi rahatlatacak bir söz, bir davranışa ihtiyacınız var. Saat 02:50-11:21 arası Ay, Venüs ile son görünümü yapıp boşlukta ilerleyecek. Sorunlarınızın bir an önce çözüme kavuşması gerektiğini düşünebilirsiniz. Böyle bir açı altında yapmanız gereken yaşadığınız ilişkiyi gerçekçi bir şekilde gözden geçirmek ve durumların kendiliğinden çözüme kavuşmasını beklememektir. Sonuçta bir problem varsa, mücadele edilerek hasarın onarılması gerekir. Saat 11:21 itibariyle Terazi burcunda ilerleyecek Ay, kazancınızla ilgili konularda gelir ve gider dengeniz, bütçeniz çerçevesinde ele alınarak gözden geçirilmelidir. Sadece maddi anlamda değil, manevi açıdan da güzelliklere sahip olma arzunuzun yükseldiği bu saatlerde uyumlu ve huzur dolu bir hayat yaşamak, ilişkinizde mutlu olmak, Bay doğru veya Bayan doğru kişiyi bulmak istersiniz. Eskiye dair problemlerin son bulmasını dilersiniz. Maddi anlamda bugün harcamalarımıza dikkat etmekte yarar vardır. Şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum. Başta aileleri olmak üzere ülkemizin başı sağolsun.

3 Mart 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile fertlerinin ve bazı akrabaların geçmişle ilgili konuları gündeme getirmesi bir gerginlik yaratabilir.

3 Mart 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün biraz kabuğunuza çekilip yaşadığınız olayları en ince ayrıntısına varıncaya kadar incelemek isteyebilirsiniz. Hatta bu noktada fazlasıyla ileriye gidip kendinizi suçlama eğilimi içerisinde olabilirsiniz. Sizlere tavsiyem olayları bu kadar titizce incelememeli her şeyin olması gerektiği gibi olduğunu kabullenmelisiniz. Özel ilişkilerinizde ise karamsarlığı ve bıkkınlığı bir tarafa bırakıp ilişkinizi yok yere kendi düşüncelerinizle boğmamalı, bir an önce kaygılı ruh halinizden kurtulmalısınız. Zira yaşadığınız ilişkideki sorunlar yıllardan beri bugüne getirmiş olduğunuz sorunların toplamıdır. Bunu da bir günlük çözümlerle halletmeniz mümkün değildir.

3 Mart 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında burcunuzda ilerleyen Ay, kişisel bir konuda hassasiyet içinde olabileceğinizi anlatıyor. Öğle sonrasında ortaklaşa parasal işlerle daha çok ilgilenebilirsiniz.

3 Mart 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün yaşayacağınız bireysel deneyimler sizi derin bir uykudan dinç bir şekilde uyanmışçasına olumlu ve güçlü bir sekilde etkileyecek ve siz çevrenizde olan biten hemen her konuya hakim olarak rahatsızlık duyduğunuz bir çok şeyi istediğiniz yönde düzenleyerek bazı kişi ve olaylarında yaşamınızdan çıkaracaksınız. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insane sevginizi sözlerinizle beden dilinizle hissettirin ve sevginizi daha da yüceltin?

3 Mart 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Alışveriş ve harcamalar gündeminize gelebilir. Paranızın hesabını iyi yapmaya çalışmalısınız zira keyif ve lüks için harcama yapmaya meyilli olabilirsiniz.

3 Mart 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı konularda gereksiz yere endişe edebilir, bu nedenle özel hayatınızda kendinizi aşağıya çekebilirsiniz. Maddi konularda harcamalarınızı iyi kontrol etmeniz gerekebilir.

3 Mart 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün duygularınızı harekete geçirecek durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak, kararlı bir tavır içine giriyor ve böylece duygularınızı da denetim altına alıyorsunuz. Uzaklarda bulunan yakınlarınız arayabilir.

3 Mart 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün rutin işler ve bunların detayları ile dolu olacaktır. İlgilenmeniz gereken her işe tek başınıza girişmeyin. İşbirliği konusunda olumlu etkiler aldığınız için, size yardım edecek bir insanla birlikte çalışmak son derece yararlı olacaktır.

3 Mart 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 01' 30" R
Ay
Terazi
12° 59' 57"
Merkür
Boğa
05° 02' 38"
Venüs
Boğa
24° 40' 50"
Mars
Koç
14° 27' 32"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 57"
Satürn
Balık
18° 03' 08"
Uranüs
Boğa
23° 27' 36"
Neptün
Balık
29° 25' 11"
Plüton
Kova
02° 02' 20"
Chiron
Koç
21° 41' 02"
Lilith
Başak
25° 28' 15"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>