Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Nisan 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin kişisel çevresindeki izleniminizi biraz aşırı önemsiyorsunuz. Akşam saatlerinde sürprizlere hazırlıklı olun. Taşıdığınız kaygılar sizi daha da sevimli yapıyor.

Yaratıcı ortamlarda yeni bilgilenmelere açıksınız. Verimli düşünceler içindesiniz. Mesleki donanımınızı arttırma niyetleriniz, sizi birtakım eğitim çalışmaları içine sokabilir.

Zamanlama işinde engelleme yaratabilecek iyimserlikleriniz var. Şansınıza duyduğunuz güven, para konularında bazı riskler barındırıyor. Uzun vadeli projeleriniz daha gerçekçi.

Bu sıralar önemli konularla ayrıntılar arasında hatalı tespitler yapabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

En sağlam tercihlere oynamanız gerekecek, profesyonel anlamda, bir atılım içine gireceksiniz. Bunu artılarını ve eksilerini çok iyi hesaplayarak yapmalısınız. Bugünlerde yaşamınızla ilgili bazı muhasebelere yönelebilirsiniz. Ev yaşamına yönelik özlemler taşıyorsunuz. Son günlerdeki dağılmışlığınızın yanı sıra, bedensel yorgunluğunuz da etkili oluyor.

3 Nisan 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 00:01 Ay-Kuzey düğüm görünümü, zorlanmanın göstergesidir. Kendinizi istediğiniz gibi ifade edemediğinizi düşünürsünüz. Bu sizi oldukça yorabilir. Saat 05:34 Ay-Neptün görünümü, karşı cinse olan ilginizi yükselticidir. Beraberlikte veyaortaklığınızla ilgili konularda kendinizi güçlü görme arzunuz yoğundur. İnancınıza uygun bir şekilde yaşamak istersiniz. Saat 17:09 Ay-Pluto görünüm etkisinde, çıkarınız söz konusu olan her alanda fikirlerinizi dile getirmekten çekinmezsiniz. Bazı olayları ve kişileri affetmek istemezsiniz. Başkalarına yardımcı olursunuz. Ancak bu yardımların değerinin bilinmemesi sizi üzebilir. Sorunlarınıza rağmen güçlü olmak zorunda kalışınız sizi yorabilir. Saat 19:06-4 Nisan saat 09:55 Ay-Boşluk etkisindeyiz. Olayları derinlemesine ele alırsınız. Birilerine güven duymak kolay değildir. Söylenen sözler, karşılaşılan insanlarla aranızda belli bir mesafe bırakmayı tercih edebilirsiniz.

3 Nisan 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün etrafında, gizli işlerin döndüğünden şüphelenebilirsin. Bir kıyafet için bütçeni zorlayabilirsin.

3 Nisan 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sizin için oldukça önemli ve geleceğinizi ilgilendiren çok güzel haberler alabilirsiniz. Bu konuda şansınızın birden döndüğünü hissedebilir ve bu sevinçli hal içerisinde ne yapacağını bilemez bir tutum sergileyebilirsiniz. Aynı zamanda sosyal çevrenizdeki bazı kişilerden göreceğiniz destekler ile hayallerinizi gerçekleştirmek mümkün olabilir.

3 Nisan 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aile ve arkadaşlarınızın yaşadığı olaylar sizi etkileyebilir. Zihinsel olarak yoğun bir gündesiniz. Acele kararlar sizi zorlayabilir. Eksik iletişimden kaynaklanan stresler yaşayabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sabırlı davranmanız gereken olaylar yaşayabilirsiniz. Ticari konularda karar almakta zorlanabilirsiniz.

3 Nisan 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kafanız karışık. Dostlarınızın size yardımcı olmak için yaptıkları öneriler dikkatinizi çekecek ve isteklerinizi gerçekleştirmek için planlarınızda değişiklik yapacaksınız.

3 Nisan 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve iletişim konularında problemlerle karşılaşabileceğiniz, geçici bir motivasyon düşüklüğü hissedebileceğiniz zamanda iken, 17.00 sonrasında enerjinizin yükseldiği, ilişkilerde vehayatınızda beklentilerinizi net olarak ifade edebileceğiniz güçlü bir zaman diliminde olacaksınız.

3 Nisan 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızdaki değişimleri hayretle karşılıyorsunuz. Sahip olduklarınızı kaybetme korkusu sizi frenleyebilir. Bugün, özellikle yakın çevre iletişiminiz son derece kuvvetli olacak.

3 Nisan 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Keyifli ve enerjik bir tavır içinde çalışmalarınızı sürdüreceksiniz. Yeni yatırımlarda bulunmak için harekete geçebilir, çok hoş fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizle birlikte seyahate çıkabilirsiniz.

3 Nisan 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

3 Nisan 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 02' 56" R
Ay
Terazi
00° 57' 58"
Merkür
Boğa
03° 38' 43"
Venüs
Boğa
23° 26' 01"
Mars
Koç
13° 41' 17"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 36"
Satürn
Balık
17° 59' 11"
Uranüs
Boğa
23° 24' 05"
Neptün
Balık
29° 23' 48"
Plüton
Kova
02° 02' 47"
Chiron
Koç
21° 38' 01"
Lilith
Başak
25° 21' 31"
True Node
Koç
14° 55' 56"
Son Güncelleme : 18/05/2024 15:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>