Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Nisan 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin kişisel çevresindeki izleniminizi biraz aşırı önemsiyorsunuz. Akşam saatlerinde sürprizlere hazırlıklı olun. Taşıdığınız kaygılar sizi daha da sevimli yapıyor.

Yaratıcı ortamlarda yeni bilgilenmelere açıksınız. Verimli düşünceler içindesiniz. Mesleki donanımınızı arttırma niyetleriniz, sizi birtakım eğitim çalışmaları içine sokabilir.

Zamanlama işinde engelleme yaratabilecek iyimserlikleriniz var. Şansınıza duyduğunuz güven, para konularında bazı riskler barındırıyor. Uzun vadeli projeleriniz daha gerçekçi.

Bu sıralar önemli konularla ayrıntılar arasında hatalı tespitler yapabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

En sağlam tercihlere oynamanız gerekecek, profesyonel anlamda, bir atılım içine gireceksiniz. Bunu artılarını ve eksilerini çok iyi hesaplayarak yapmalısınız. Bugünlerde yaşamınızla ilgili bazı muhasebelere yönelebilirsiniz. Ev yaşamına yönelik özlemler taşıyorsunuz. Son günlerdeki dağılmışlığınızın yanı sıra, bedensel yorgunluğunuz da etkili oluyor.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın günün genelinde Balık burcunda ilerliyor olmasıyla bu sabah sevdiğiniz kişiyle ilgili daha duygusal dakikalar yaşayabilirsiniz. Ay'ın önce Satürn sonrasında da Plüton ile yaptığı güzel etkileşimler sayesinde yıpranmış ilişkinizde tekrardan güç kazanabilirsiniz. Kazanmanın, kaybetmekten daha fazla çaba gerektirdiğini unutmayın. Akşam saatleri geldiğinde Ay-Jüpiter arasındaki zorlu açı aktifleşiyor. İlişkinizde kısa süreli gerginlikler yaşayabilirsiniz. Ortaklıkla yürüttüğünüz işiniz varsa şanssızlıklar işlerinizin uzamasına neden olabilir. Ay 18:35'te ise uzun süreli olarak boşluğa giriyor.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olgun ve akıllıca yaklaşıyorsun!Gündüzü başka akşamı başka olan bir güne hazır ol. Saat 18:34'ten sonra Ay boşlukta hareket etmeye başlayacak. Düşüncesiz ve umursamaz olan insanlara tahammülün yok. Olumsuz düşüncelerinden kurtulmak adına, samimiyetine inandığın arkadaşınla buluşarak, ona içini dökebilirsin. İlişkisi olan bir Başak burcuysan sevgilinin yapacağı sürpriz ayaklarını yerden kesecek. Evliliğinde sorunları olan bir Başak burcuysan, değer verdiğin kişinin sakin tavırlarını fırsat bilerek onunla konuşabilir, sorunların çözüme kavuşmasında önemli adımlar atabilirsin. Aile ortamında ise üzerinize binen ekstra sorumluluklar bu aralar seni bunaltma noktasına kadar gelmiş olabilir. Olaylara karşı olgun bir tavırla yaklaşman takdire şayan.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda size verilen sorumlulukların ağırlığı, sanki hiçbir şeye yetişememe duygusu verebilir. Bu noktada kendinizi yormadan hareket etmelisiniz.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde denge kurmak istediğiniz bir gündesiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sizi uğraştıran işlerle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Gün içinde yapacağınız anlaşmalara özen göstermenizde fayda var. Hedeflerinize ulaşmak için alternatif programlar yapabilirsiniz. Annenizle ilgili konular göz ardı etmeyin.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazen kendinizle ilgilenmeyi vakit kaybı olaral görebiliyor hemen başkalarına ve başkalarının isteklerine yönelmeye meyil edebiliyorsunuz.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Başak; karşındakilerin net olmayan ve seni muallakta bırakan tavır ve davranışlarından dolayı artık kesin bir karara varmalarını isteyebilirsin. Belli bir plan ve program dahilinde hareket etmekte zorlansan da uzlaşmaya vararak sorunları çözme yoluna gidebilir 'senin dediğin gibi olsun' diyebilirsin.

3 Nisan 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Empati ve şevkat duygularınız gün boyu yüksek. İletişim arzunuz yoğun sohbetinden keyif aldığınız insanları tercih edin. Gelecek endişesi yüzünden hedef koyma ve yaşamdan haz alma güçlüğü söz konusu olabilir.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkinizde romantik bir arayış içindesiniz. Partnerinizin kırılgan ve naif tutumu sizi zaman zaman zorlasa da onsuz hayatın anlamsız olacağını anlarsınız. Yaşadıklarınızı paylaşmanın keyfine varın. Kendinizi eleştirmekten vazgeçin ve akışın getirdikleriyle mutluluğa odaklanın. Yoga kampına katılmak akıllıca olur.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

3 Nisan 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 42' 51" R
Ay
Başak
02° 17' 54"
Merkür
Boğa
00° 28' 23"
Venüs
Boğa
20° 27' 09"
Mars
Koç
11° 50' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 40' 18"
Satürn
Balık
17° 49' 22"
Uranüs
Boğa
23° 15' 39"
Neptün
Balık
29° 20' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 46"
Chiron
Koç
21° 30' 41"
Lilith
Başak
25° 05' 24"
True Node
Koç
14° 52' 39"
Son Güncelleme : 16/05/2024 05:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>