Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ağustos 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birbirinize fazla uzak karakterler olduğunuzu düşünenleri ciddiye almalısınız. Bugünlerde etkilenip kurmayı düşündüğünüz ilişki sizi biraz yoracak gibi görünüyor.

Düzeltmek istediklerinizi, gerginliğin üzerine gergin bir tavırla giderek düzeltemeyeceksiniz. Daha akılcı davranmak zorundasınız. Sakin, soğukkanlı davranarak sonuca ulaşmak daha mümkün olabilir.

Deneyimlerinle bazı ihtimallere hazırlıklı oluşunuz, sorun yaşamanızı engelliyor. Çoktandır ödenmesi gereken bir alacağınızı muhtemelen bugün de boşuna bekleyeceksiniz.

Bugünlerde bir ilişkinizde bazı pişmanlıklar söz konusu olabilir. Kendinizi genellikle haklı buluyorsunuz. Bu da kolay hata yapmanıza yol açıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aldığınız bir öğüdü iyi değerlendirmeniz, bugünleri daha sıkıntısız geçirmenizi sağlıyor. İyi dostlarınız var. Bunu bu konudaki seçiciliğiniz kadar, dostluk ilişkilerindeki vericiliğinize, dostluğa bağlılığınıza borçlusunuz. Yakın bir zaman içinde bir yolculuğunuz olabilir. Bunun ne tür bir yolculuk olacağı belli olmasa da, sevineceğiniz bir yolculuk olacağı kesin görünüyor.

30 Ağustos 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 11:52 olana dek devam edecek Ay boşluk etkisi altında, hayatınızda neyin değerli olduğunu düşünebilirsiniz.  Eş veya ortak ilişkileri yoluyla maddi gelir elde eden birisiyseniz bunun sizi kısıtlayıp kısıtlamadığı üzerinde düşünebilirsiniz. Maddi konular üzerinde düşünebilirsiniz. Ancak yeni bir karar verilmemelidir. Saat 11:52 itibariyle Akrep  burcunda ilerleyecek Ay, karakteristik  özelliklerinize uygun şekilde düşünmeniz,  hareket etmeniz  anlamındadır.  Yolunuzda bir adım dahi sapmadan çizginizi muhafaza edersiniz. Saat 23:41  Ay-Neptün olumlu görünümü, özellikle karşı cinse olan ilginizi yükselticidir. Beraberlikte veyaortaklığınızla ilgili konularda kendinizi güçlü görme arzunuz yoğundur. İnancınıza uygun bir şekilde yaşamak istersiniz. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Barış, sevgi, kardeşlik içinde nice bayramlara erişmemiz dileğimle,

30 Ağustos 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygulardan çok, akılcı ve çıkarlarınıza uygun kişilerle görüşmeyi tercih edeceksiniz. Grup arkadaşlarınızla, fiziksel aktivitelerinizi geçekleştirebileceğiniz önemli adımlar atacak ve onlarla daha çok vakit geçireceksiniz. Tartışma ortamlarından uzak kalmaya çalışın. Dostlarınızla güç gösterisine girmemeli ve düşünce savaşları vermemelisiniz.

30 Ağustos 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gerçekten bildiğiniz veya bildiğinizi düşündüğünüz konular arasında önemli farklılıklar olabilir. Harekete geçmeden önce her konunun sağlamasını yapmanızda ve bilgi toplamanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: İlginç olaylar, beklenmedik gelişmeler veya ani açıklamalar gündeme gelebilir. Öğle saatlerinde gezegen etkileri keyifli olsa da ve sevgi temalı ilişkileri olumlu etkilese de, bugün, genelde yanlış yorum yapan veya bazı kişiler tarafından yanlışları yakalanan eleştiri odaklı kişilerin belli bir gün veya beli bir konu hakkında ne tür tepkiler verebileceği üzerine daha sık düşünüyor olabiliriz. Bu durumun üzerinde dururken üzerinde yoğunlaştığımız konuların zorluğu, karışıklığı ve mantığı üzerine de düşünmemizde fayda var.

30 Ağustos 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.

30 Ağustos 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Asılmış Adam... Sizi altüst eden bir aşkın içindesiniz. Fakat denklemi karmaşık hale getiren de sizsiniz. Dürüst olmanız yeterli.

30 Ağustos 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

29 Ağustos 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 06' 04" R
Ay
Koç
03° 39' 21"
Merkür
Koç
19° 31' 08"
Venüs
Boğa
06° 56' 14"
Mars
Koç
03° 26' 11"
Jüpiter
Boğa
25° 05' 06"
Satürn
Balık
16° 59' 15"
Uranüs
Boğa
22° 37' 26"
Neptün
Balık
29° 02' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 39"
Lilith
Başak
23° 52' 20"
True Node
Koç
15° 24' 25"
Son Güncelleme : 05/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>