Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Aralık 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeniden sıcak ilişkiler için ilk adımı, bu kez de sizin atmanız bekleniyor olabilir. Partnerinizin, birçok adım attığı, ama sizin bunları görmediğiniz görüşünde, haklılık payı olabilir.

İş arkadaşınızla kurduğunuz sıcak ilişkiler sizi gelecekteki bir ortaklığa hazırlıyor. Haftanın ilk günü çıkacağınızyolculuğu, mesleki anlamda ufkunuzu genişletecek.

Paranın idaresindeki yetenekleriniz, size ciddi para sorunları yaşatmıyor. Bu günlerde uzak bir yere topluca para gönderebilirsiniz. Bu, biraz yatırım içerikli gibi görünüyor.

Verdiğiniz sözlerin bazılarını unutabiliyorsunuz. Özellikle bu konuda hassas, kolay unutmayan kişilere karşı titiz olmanızda yarar var

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı beklentilerinizi biraz ertelemeniz gerekebilir. Sübjektif yaklaşıp yanlış yorumlar yaptığınız bir mesele, şu günlerde sizi sevindirip kendinize kızgınlık duymanıza neden olacak. Sosyal bir insansınız. Yine ilgi duyduğunuz sosyal bir faaliyetin içine girmek niyetindesiniz. Böylece hayatınızın biraz da olsa monotonluktan kurtulacağını düşünüyorsunuz.

30 Aralık 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, Saat 03:12 Ay-Pluto kavuşum etkisinde esnek düşünmekte zorlanabiliriz. Çünkü biz de güven arıyoruz, biz de destek görmek istiyoruz. Bu enerji en azından güne başlarken sizi kuvvet veriyor. Aşkta tutkularınızı güçlendiriyor. Çocuklarınız varsa onlar üzerindeki etkinizi yükseltiyor. saat 10:19 itibariyle Ay-Uranüs arasındaki görünüm, aşkı sorgulamanıza, koşulların istediğiniz gibi olmaması sebebiyle parasal ve duygusal konularda kimi zaman öfke duymanıza sebep olabilir. Aşkı çok fazla ciddiye alıyor olmanız, ancak çoğu zaman da bu huyunuz nedeniyle kendinize kızmanız mümkündür. Saat 11:07-31 Aralık 04:29 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Önemsiz şeylerin üzerinde daha fazla durabilirsiniz. Oysaki bu saat diliminde, olayları sakin ve mantıklı karşılamanız gayet önemlidir. Her şeyi kendi akışı içinde değerlendirmeli, sakin olunmalıdır. Gönlünüzce geçecek bir gün diliyorum. Kalben sevgilerimle,

30 Aralık 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duyacağın bazı haberler, kafanın karışmasına neden olabilir. Aranın bozuk olduğu bir kişiyle aranı düzeltmek için ilk adımı sen atabilirsin.

30 Aralık 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişim trafiğinizi sıklaştırmalı ve bu yönde yoğunlaşabilirsiniz. İşinizi eğlenceli kılacak bazı düzenlemeler yapabilirsiniz. Gelişmelere daha şeffaf bir açıdan bakabilirseniz, sizi takdir edenler çoğalacaktır. Günün Atmosferi:Sabahın erken saatleri biraz sıkıntılı geçebilir. Öğle saatlerinde ise daha çok belli belirsiz konular ekseninde karamsarlık, kararsızlık ve kafa dağınıklıkları gündeme gelebilir.

30 Aralık 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraştığınız konularda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Hobilerinize yönelebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapacağınız zamanlar var. Aşk hayatınızda değişimler olabilir. Kendi yönünüzü netleştirmek için planlar yapabilirsiniz. Çocuklarınıza zaman ayırabilirsiniz.

30 Aralık 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evinizdeki değişiklikler hoşunuza gidiyor. Bugünlerde her alışverişinizi eviniz için yapmaktan memnunsunuz. Bu enerji ruhunuza ferahlık saçıyor. Bu aradahayatınızda olur olmaz her şeyde olumsuzluk arıyorsunuz. Başka insanların huzurunu kaçırabilirsiniz. Kendi işlerinizle ilgilenin çünkü yoğun bir gündeminiz olacak.

30 Aralık 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün özel yaşamınızda romantik ve keyifli görüşmeler yaparak yeni yıla girebilir, eğlenceli ortamlarda yer alabilirsiniz, ancak enerjinizi dengeli kullanın ve fazla alkol alımı, hızlı araba kullanma gibi konulara dikkat edin. Yeniyıla girerken yaşamınızda neyi değiştirmek istediğinizi düşünün. Mutlu yıllar.

30 Aralık 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeniay, aşk hayatınızda önemli kararları karşınıza getirebilir. Çocuğunuzla ilgili daha önceden planladığınız konuları devreye sokun.

30 Aralık 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hizmet alanınız ve gündelik işlerinizin takibinde olası sözleşmelerde titiz davranmalı ve iki tarafın da güveni tesis edildikten sonra başlangıçlara yönelmelisiniz.Sağlığınızla ilgili karar alma konusunda doğru bir günde bulunmuyorsunuz. Herhangi bir tedavi yahut ameliyat kararını erteleme yoluna gitmelisiniz. Mesleki birikim ve bilgileriniz sayesinde ticari hedeflerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ancak destek aldığınız kişilere ve ortaklıklarınıza karşı tetikte olmanız da gerekebilir. Çocuklarınızın eğitimi için yeni yöntemler geliştirebilirsiniz.

30 Aralık 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

30 Aralık 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 58' 56" R
Ay
Terazi
00° 08' 42"
Merkür
Boğa
03° 33' 03"
Venüs
Boğa
23° 20' 54"
Mars
Koç
13° 38' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 37"
Satürn
Balık
17° 58' 54"
Uranüs
Boğa
23° 23' 50"
Neptün
Balık
29° 23' 42"
Plüton
Kova
02° 02' 49"
Chiron
Koç
21° 37' 48"
Lilith
Başak
25° 21' 03"
True Node
Koç
14° 55' 50"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>