Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Eylül 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkı mecburiyetlerle sarmalıyor, öyle yaşamaya çalışıyorsunuz. Günde en az on kez sevgilinize, mecbursun diyorsunuz. Ama o sizi yakında bir değişme çabası içine sokacak gibi görünüyor.

Önümüzdeki günlerde büyük sorumluluklarla birgezisine gönderileceksiniz. Oysa siz işyerinizde nedense durumunuzu pek sağlamda görmüyorsunuz. Bu yolculuk sizi anlamsız kuruntulardan kurtaracak.

Yanlış bir yatırımın sonunda yüklü bir para yitirdiniz. Bunun üzüntüsünü yaşarken, hiç beklemediğiniz bir yerden yitirdiğinize yakın bir paranın geleceği haberini alacaksınız.

Yakında iki arkadaşınız sizi gizli bir sınavdan geçirecekler. Bunlardan biri sizin özellikle bir konuda biraz zaaflı olduğunuza inanıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir zamanda müthiş sevineceğiniz mutlu bir haberiniz olacak. Bu haberle hayal olarak gördüğünüz bazı umutlarınızı ciddi, ciddi düşünmeye başlayacaksınız. Bütün kül yutmaz iddialarınıza karşın kolay inanan bir yanınız var. Günün ilerleyen saatlerinde yapılan bir şakayı ciddi sanarak bir iki saat tırnaklarınızı yiyeceksiniz.

30 Eylül 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, 30 Eylül (saat 03:42)-17 Ekim (saat 10:58) tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda kazanç evinizde etkili olacak. Kaliteyi önemseyeceğiz. Kariyer hayatımızı, maddi yönden ilişkilerimizi gözden geçireceğiz, temaslarda bulunacağız. İletişim önemli. İşimizi bileceğiz Nabza göre şerbet vermek vaktidir. Maddi konularda da etkili olan Merkür-Terazi geçişi, görüşmelerin başarılı geçeceğini gösteriyor. Kendimizi itina göstermemizde yarar var. Başak genelde hesabını bildiği için, bu ihtiyaçların ekonomik bir şekilde halledilmesi mümkündür. Saat 07:40 Ay-Kova burcunda seyrine başladığında, arkadaşlık ilişkileri, ileriye yönelik beklentileriniz tümüyle öne çıkmaya başlar. Şöyle bir etrafınıza baktığınızda artık bazı kişi ve durumlara sabretmekte zorlandığınızı düşünebilirsiniz. Sağlığınız, ev hayatınız, kariyer yaşamınız ve parasal anlamdaki gelirleriniz yönünde bir iyileşmeye kuvvetle ihtiyaç duyarsınız. Saat 08:22 Ay-Merkür görünüm etkisinde, hedefleriniz doğrultusunda düşünür, planlarsınız. Aklınıza güzel bir fikir geldiğinde, kısa süre içinde o fikrin nasıl uygulamaya döküleceğini ve bunun size sağlayabileceği yarar-zarar hesabını yapabilirsiniz. Finansal açıdan sürpriz yaratabilecek yatırımlardan uzak durabilirsiniz. Ancak eğer aklınıza yatan bir fikir varsa ve gerçekten sizin için faydalı olacaksa sonuna kadar üzerine gitmekten de çekinmezsiniz. Saat 23:06 Ay-Güneş görünümü, güzel bir akşam geçirmek için geçmişte yaşananları bir yana koyalım. Sevdiklerimizi analım, güzel dileklerde bulunalım. Küslüklerimiz varsa unutalım. Dinlenmek sizin hakkınız. Bugünün, hepimiz için olumlu gelişmelere işaret geçmesi dileğimle,

30 Eylül 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Alışkanlıklarının dışına çıkmak isteyebilirsin. Gökyüzü düşüncelerini törpülüyor. Aşk hayatında gelişmeler olabilir.

30 Eylül 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayalleriniz ve beklentilerinizle ilgili net bir gerçekliğe ulaşmanın zamanı gelmiştir. Sevgide gerçeklerle yüzleşme zamanı.

30 Eylül 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın oldukça çalışkan davranabilirsiniz. Sağlık konusuna da özen gösterebilirsiniz.

30 Eylül 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KALICI ilişkilere yönelme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Duygularınız değişiklik gösterebilir. İş konusunda sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz.

30 Eylül 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çalışmalarınızı yoğun bir tempoda sürdürecek, fırsatları değerlendireceksiniz. Başarılı çalışmalar yapacak ve kazançlı çıkacaksınız. Gelişmelerin beklediğiniz gibi olduğunu anlayıp kendinizi kutlayabilirsiniz.

30 Eylül 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi alanda kafanız iyi çalışacak. Parayla ilgili konularda görüşmelerinizi hızlandırabilir ve bu alandaki becerinizi kullanabilirsiniz. Önemli anlaşmalar gündeme gelebilir. Ticaretle uğraşanlar için olumlu bir dönem olacak.

30 Eylül 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişim yönetici gezegeniniz Merkür'ü Terazi burcuna uğurluyorsunuz. Demek artık analitik düşünceyi bir kenara atıp, büyük resimdeki güzelliklere odaklanmalısınız. Güzel şeyler okumak, güzel şeyler duymak, araştırmak, konuşmak, ilişkiler, aşk, konularını konuşmaktan daha fazla zevk alırsınız. İlişkilerinizde uyum aramak sizin de hak ettiğiniz bir şey.

30 Eylül 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

30 Eylül 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 54' 07" R
Ay
Başak
29° 09' 36"
Merkür
Boğa
03° 26' 17"
Venüs
Boğa
23° 14' 45"
Mars
Koç
13° 34' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 27"
Satürn
Balık
17° 58' 34"
Uranüs
Boğa
23° 23' 33"
Neptün
Balık
29° 23' 35"
Plüton
Kova
02° 02' 51"
Chiron
Koç
21° 37' 33"
Lilith
Başak
25° 20' 30"
True Node
Koç
14° 55' 44"
Son Güncelleme : 18/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>