Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Aralık 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gözünüz yeni birilerini aramaya başlamış gibi. Yine de sizinle ilgilenenleri gördüğünüz söylenemez. Ayrılık sendromunu uzun süre atlatamayacağınızı düşünmenizin, tipik bir terk edilen kaygısı olduğu ortaya çıkıyor.

İşin kendisini ilişkilerin önünde tutmanız, sizi daha başarılı kılabilir. Rakip gördüğünüz kişi, sizin rekabetçiliğinizin farkında bile değil. O sadece kendi işiyle ilgileniyor.

Biraz daha piyasa araştırması yapmaya ihtiyacınız var. Tahmininizden çok daha uygun fiyatlar da sizi mal sahibi yapabilir. Bugünlerde, biraz rencide edici ama katılmak zorunda kalacağınız para tartışmaları olacak.

Biraz kuruntulu bir kişilik yapınız olmasına karşın, sağlığınız sizin için bugünlerde hep son sırada. Önemli bir sorununuzun olmaması, hiç ilgilenmemeniz anlamına gelmiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygularınızı ortaya çıkarmaktan ve göstermekten çekinmeyeceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Ancak bu duygusallığın sizi zihinsel olarak etkileyebileceğini unutmamalısınız. Önemli bir karar almadan iyice düşünmeniz gerekebilir.

31 Aralık 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 01:02 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, fikirlerimizin kabulünü istediğimizi, kimse için taviz vermeyeceğimizi, kim ne düşünürse düşünsün bizim de beklentilerimiz olduğunu işaret ediyor. Ailemiz kutsal değerimiz. Ancak bazı sözler, yalanlar veya oyunlar bizi yoruyor. Oturup düşüneceğiz. Hangi yol bizim için daha olumlu. Yerleştiğimiz toprak, birlikte yaşadığımız kişiler ve değerlerimiz. Doğal olarak bu değerlere uygun olmayanları hayatımızda ayıklamak isteyeceğiz. Bu görünüm bir yere gitme, orada yaşama, psikolojik ve bedensel anlamda kendimizi toparlama ihtiyacımızı gösteriyor. Saat 06:35 Ay-Neptün görünümü, bazı kişilerle aranızdaki sürtüşme sizi tedirgin edebilir. Sabırlı olmakta zorlanırsınız. Gerektiğinde de dolaylı yoldan lafı yapıştırırsınız. Saat 15:30 Ay-Merkür karşıtlığı, birileriyle anlaşmamız pek kolay olmayabilir. Konuşulanlar boş ve bazen abartılı gelir. Karşınızdaki daha bir cümle etmeden ne diyeceğini anında anlarsınız. Duymazdan gelirsiniz. Yine bir şeyler uyduruyor diye düşünürsünüz. 2018 yılının hepimiz için, kendimizle barışık, doğaya saygılı, umut ve şans dolu, yavrularımızla, sevenlerimizle birlikte, güzel saatler, günler ve aylarla geçireceğimiz ve bir gün geriye dönüp baktığımızda mutlulukla hatırlayacağımız bir yıl olması dileğimle,

31 Aralık 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gününün son derece hareketli geçme olasılığı var. İlişkilerinde ve her türlü iletişiminde artış olabilir.

31 Aralık 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Koskoca bir yılı geride bırakıyorsunuz. 2015 Eylül ayından beri oldukça yıprandınız ve gerçeklik algısıyla yüzleşmenize rağmen duygularınızın esiri oldunuz. Olsun her sorun ve problem hayatımızın önemli bir öğretisiydi. Şimdi gelecek olan bu yıl sizleri bambaşka bir güce büründürecek. Fırsatlar ve şanslarınızın arttığı içsel olarak güçlendiğiniz bu yılın tadını çıkartmayı unutmayın. Mutlu seneler.

31 Aralık 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yılın son günü olsa da bazı sorumluluklar ve tamamlanması gereken işler var. Sürekli bir hareketlilik içindesiniz. Mutlu yıllar.

31 Aralık 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı olaylar duygularınızı harekete geçirebilir. Kafanızı karıştıran düşünceleri bir kenara atın. İçinde bulunduğunuz durumu daha sakin bir şekilde gözden geçirebilirsiniz.

31 Aralık 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda destek alırken, yeteneklerinizi, ışığınızı ve enerjinizi insanlara çok rahat bir şekilde aktararak her ortamda fark edilen kişi olacaksınız. Öğleden sonraki saatlerde motivasyonunuzu yüksek tutmanız ve sağlığınıza özen göstermeniz gereken, duygusal alınganlıklara açık olduğunuz bir süreç sözkonusu olacak.

31 Aralık 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yılbaşı gecesinde kendinizi kalabalıklar arasında, toplum içinde ya da eşinizin ailesinin yer aldığı ortamlarda bulabilirsiniz. Bu yılbaşında kendinizi göstermek isteyeceksiniz. Hayata ciddiyetle yaklaştığınız bu dönemde kafanızı biraz rahatlatmanız gerekiyor.

31 Aralık 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Kuzey Ay düğümü arasında oluşan olumlu görünüm ev ortamınızdaki ilişkilere dinamizm katar.Ailece yılbaşı seyahatine gitme fikrine ihtiyacınız var. Uzaklardan gelen sevdiklerinizle yeni yılı geçirebilirsiniz. Yeni yılla ilgili planlarınızı kaleme almak ve bunları gerçekleştirmeye niyet etmek günün mottosu olmalı.

31 Aralık 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızı ortaya çıkarmaktan ve göstermekten çekinmeyeceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Ancak bu duygusallığın sizi zihinsel olarak etkileyebileceğini unutmamalısınız. Önemli bir karar almadan iyice düşünmeniz gerekebilir.

31 Aralık 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 01' 04" R
Ay
Aslan
23° 39' 09" R
Merkür
Koç
29° 34' 33"
Venüs
Boğa
19° 33' 51"
Mars
Koç
11° 17' 32"
Jüpiter
Boğa
27° 30' 04"
Satürn
Balık
17° 46' 21"
Uranüs
Boğa
23° 13' 08"
Neptün
Balık
29° 19' 19"
Plüton
Kova
02° 04' 01"
Chiron
Koç
21° 28' 28"
Lilith
Başak
25° 00' 35"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 11:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>