Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ekim 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmişte herkesin mutlu son beklediği ilişkinizi kimsenin kavrayamadığı nedenlerle bırakmış olmanız, şimdi insanların size güvensiz yaklaşmasına neden oluyor. Aşk ilişkilerinizde pek güvenilmez bir imajınız var.

Bugün sıradan gibi görünse de, bir anda sizin en önemli günlerinizden biri olabilir, hazırlıklı olun. Gündemde olmayan bir toplantının bugün en karlı kişisi olacaksınız.

Çılgın gibi para harcamanıza göz yumanların sizin gerçek dostlarınız olmadığını anlamak zorundasınız. Onların dışında herkes tarafından uyarılıyorsunuz. Bunları dikkate almalısınız.

Hemen parlayan kişiliğiniz bugün size çok şey kaybettirebilir. Bugün sağduyuya fazlasıyla ihtiyacınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yapmak isteyip de yapamadığınız birçok arzunuz var. Şu günlerde gözle görülür bir doyumsuzluk içindesiniz. Bundan kurtulmak için arzularınızı tek tek ele alıp elde etmeye çalışmanız gerekiyor. Her akşam yeni, yeni insanlarla tanışıyorsunuz. Bu insan çokluğu, köklü ilişkiler kurmanızı önlüyor. Yakın bir günde uzaktan konuklarınız olabilir.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar 31 Ekim saat:07:38-17 Kasım saat:04:33 tarihleri arasında Merkür Yay burcunda ilerleyecek. Ev satın almak konusunda birkaç kez düşünün. Mali anlamda ödemelere ve gücünüze göre tüm planlarınızı gözden geçirin. Hesap kitap yapın, dağılmayın. Bir ofis açmayı mı düşünüyorsunuz. Bunu kredi alarak mı yapacaksınız. İyi düşünün. Gurbette misiniz, yurdunuza mı dönmeyi düşünüyorsunuz? Yoksa orada yerleşmeyi mi? Şartlarınızı gözden geçiriniz. Proje, tasarım, elle yapılan tüm çalışmalar bu dönemde ofis veya ev içinde yoğun olacaktır. Ailede, doğru iletişimin, dürüst ve mantıklı konuşmaların önemi büyük. Bir karar alınacaksa, mutlaka iyi etüt yapılmalıdır. Bu geçiş Zihnimizin fazlasıyla çalışmasına neden olur. Mükemmeli isteyen biz, daha fazla derinlikli düşünmeye, her durumu duyarlı bir şekilde incelemeye, çok fazla okumaya, çok fazla öğrenmeye çalışırız. Ancak bunun sınırını bilmezsek, dağılırız, dalgınlaşırız, çabuk unuturuz, stres yükleniriz. Merkür-Yay burcunda 17 Kasım-1 Aralık tarihlerinde gerileyecek. Yorumda sözü edilen mevzular üzerinde tekrar duracağız. Onun için lütfen yorumunuzu bir daha gözden geçiriniz. 31 Ekim saat:22:42-16 Kasım saat:13:51 tarihleri arasında Venüs Terazi burcuna gerileyecek. Bize, bütçenin ayarını bil diyor. Çünkü lüks alışverişler, aklınıza esen alımlar vakti değildir. Bu ister evlilik,ortaklığı veya yatırım anlamında olsun, bu dönemde hesabımızı bilmemiz lazım. Güzellik, bakım, estetikle ilgili düşünülen harcamalar, rutin yaptığınız alışverişlerse tabii ki sorun çıkartmaz. Ancak farklı bir şey düşünüyorsanız, geri hareketin bitmesini bekleyiniz. Bu süreçte güzel sanatlar, hukuk, işbirliği, arabuluculuk gibi mesleklerden ek gelir kazanç fırsatları gelebilir. Bunlarda deneyim sahibi iseniz tabii ki kabul edilir. Ancak geri hareket sona erene kadar, işin getirisi götürüsü netleşmez. Güven unsurunu lütfen her işte gözetiniz. Çünkü dünyanın bin türlü hali var. Satın almayı düşündüğünüz ürünün kullanım özelliklerine, garantisine önem verin.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün seni anlayacağını düşündüğün insanlar haksız çıkarabilir. Bu yüzden onlarla paylaşmak istediğin meseleleri önce çok samimi olmadığın biriyle konuşabilirsin. Belki hiç tarzın değil ama kendini başka insanların yanında rahat hissedebilirsin. Aile şirketinde çalışan bir Başak burcuysan, bazı aile bireyleri ile ters düşeceğin konular gündeme gelebilir. Hisse bölüşümü, kararların tek elden çıkması gibi konulardan başını kaldıramayacaksın. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, gün içerisinde tanışacağın kişiyle yeniden görüşmenin yollarını arayacaksın. Etrafındaki herkesin maddiyatla ilgili konuşmalar yapması seni biraz bunaltabilir. Manevi duygulara sığınacaksın. Bitki çayları, detoks fiziksel olarak rahatlamanı sağlayacak.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sosyal çevrenizdeki insanlarla birlikte sanatsal yönü yüksek olan bir aktiviteye katılmak isteyebilirsiniz. Sosyalleşmek, toplum içinde olmak bugün size her zamankinden daha fazla keyif verebilir.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal olarak sizi hapseden konuları daha fazla hissedebilirsiniz. Gizli kalan konulardan dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Gün içinde kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın. Öğlen saatlerinde odağınızı değiştirseniz iç uyumunuzu yakalayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlere yönelmeniz sizi rahatlatabilir. Yeni kararlar alabilirsiniz.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızda güçlü değişimler var. Tüm çabanızı ortaya koyun. Karşılığını fazlasıyla alacaksınız.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde yakın çevreniz ve ilişkilerinizdeki iletişim alanında yeni kararlar alabilir, düşüncelerinizi daha keskin ve kurallı haliyle aktarabilirsiniz. Yeni bağlantılar kurmak ve ilişkilerdeki olası problemlerin üzerine gitmek için iyi bir zamanlama da olmadığınız bugün enerjinizi yazı yazarak veya küçük geziler yaparak yükseltebilirsiniz.

31 Ekim 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi yaratımlarınızda özgür hissedeceksiniz. Günlük işlerde telaş ve dağınıklık olabilir. Aniden gelişen imkanlar ve talihli durumlar söz konusu. İşlerin akışı kendiliğinden ve rahat olacaktır. Sağlığınıza özen gösterin.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yay burcuna yerleşen Merkür, ev ortamınıza bol iletişim taşıyacak. Gereğinden fazla seyahat edebilirsiniz. Yorucu günler de olsa kendinizi neşeli hissedersiniz. Fikir alışverişinde bulunduğunuz insanlar zihnen sizi besleyecektir. Moralinizi yüksek tutmanız gerekir. Her şeye sinirlenmeyin.

31 Ekim 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

31 Ekim 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 55' 23" R
Ay
Başak
04° 52' 35"
Merkür
Boğa
00° 44' 48"
Venüs
Boğa
20° 43' 09"
Mars
Koç
12° 00' 29"
Jüpiter
Boğa
27° 43' 22"
Satürn
Balık
17° 50' 16"
Uranüs
Boğa
23° 16' 24"
Neptün
Balık
29° 20' 41"
Plüton
Kova
02° 03' 41"
Chiron
Koç
21° 31' 20"
Lilith
Başak
25° 06' 50"
True Node
Koç
14° 52' 49"
Son Güncelleme : 16/05/2024 10:22

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>