Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Temmuz 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün olumsuz gelişmelere tanık olacaksınız. Sevgilinizin size karşı ilginizin azalmasıyla birlikte bir ayrılık gündeme gelebilir bugün.

İş hayatınızda bugün yakın birarkadaşınızla tartışmaya gireceksiniz ve amirinizden azar işiteceksiniz. Bu durum işlerinizin aksamasına da sebep olabilir.

Para konularında bugün şanssız bir gün geçireceksiniz ve harcamalarınıza kısıtlamalar getirmek zorunda kalacağınız bir döneme gireceksiniz.

Bugün evinizdeki elektrik tesisatı ile ilgili bazı sorunlar yaşamanız mümkün olabilir. Akşama doğru bütün vaktinizi bunun için harcamak zorunda kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün güne gergin ve sinirli başlayacaksınız. İçinizde nedenini tam olarak bilemediğiniz bir sıkıntı olabilir. Bu sıkıntı sebebiyle yakın çevrenizdeki insanlara karşı sert tavırlar sergileyebilirsiniz. Öğleden sonra biraz daha sakin ve anlayışlı olacaksınız. Sorunlarınızı bir arkadaşınıza anlatabilirsiniz.

31 Temmuz 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, 31 Temmuz saat 17:54-26 Ağustos saat 07:29 tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Venüs, aşk hayatımız veya çocuklarımızla ilgili konularda ayaklarımızın sağlam yere basmasını istediğimiz bir geçiş bu. Bu önem, hem dostlarınız hembağlantılarınız hem de ailenizden destek görebilirsiniz. Siz de onlara karşı cömert yaklaşımlarda bulunursunuz. Ancak ben parasal konularda hesabı şaşmamanız gerektiğini de söylemeliyim. İş durumumuza göre hareket edelim. Gelirse tamam, ancak kısıtlı bir geliriniz varsa açılmamak lazım. Bu süreçte, öyle kolay ilişki kurmayız. Karşımıza çıkan kişiyi tanımak bilmek isteriz. Bazen eski bir sevgili, bir arkadaşla karşılaşırız. Zaman geçmiştir fakat onu gördüğümüz içimiz bir hoş olur. Bazen de kaderimiz, bize gerçekten seveceğimiz kişiyi bu dönemde getirebilir, mutlu oluruz. İlişkilerde aidiyet duygusu, değerlerimizin aynı olması, huzur, güvence, uyum, şefkat gibi duygulara bilhassa önem veririz. Duygularımızı, hislerimizi, durumumuz ancak güvendiğimiz kişilerle paylaşırız. Venüs-Yengeç sürecinin güvence dolu gelişmelere işaret geçmesi dileğimle,

31 Temmuz 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sana dürüst olan insanlardan zarar gelmediğini göreceğin bir gün. Kariyerinle ilgili olumlu gelişmeler yaşayacaksın.

31 Temmuz 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli saklı olayların açığa çıkması an meselesi. Şüphelendiğiniz ve ispatlayamadığınız bazı konular kendini bugün ele verebilir.

31 Temmuz 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizle ilgili konularla meşgul olabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişiler gündeminizi oluşturabilir. Gün içindeki değişiklikler sizi zorlayabilir. Sorumluluklarınızı yönetmek için mücadele içinde olabilirsiniz. İşlerinizi yaparken geleceğe yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Sağlamlaştırmak istediğiniz konulara yönelmelisiniz.

31 Temmuz 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız İmparatoriçe... Eğer sizler bayansanız bu kart cesur, atak ve her işin üstesinden geleceğinizi gösteriyor. Şayet erkekseniz sizleri arzu eden karşı cinsle tanışabilirsiniz.

31 Temmuz 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün özel yaşamınızda romantik ve keyifli görüşmeler yaparak yeni yıla girebilir, eğlenceli ortamlarda yer alabilirsiniz, ancak enerjinizi dengeli kullanın ve fazla alkol alımı, hızlı araba kullanma gibi konulara dikkat edin. Yeniyıla girerken yaşamınızda neyi değiştirmek istediğinizi düşünün. Mutlu yıllar.

31 Temmuz 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önümüzdeki 3 hafta boyunca sosyal ilişkileriniz güçlenecek. Katılacağınız davetlerden, organizasyon ve grup çalışmalarından yarar sağlayacaksınız.

31 Temmuz 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

26 Ağustos tarihine kadar Yengeç burcuna yerleşen Venüs, sizin arkadaşlar, topluluklar, dernekler ve örgütlerle ilişkilerinize hareket getirecek.Çocukluktan tanıdığınız arkadaşlarınızla karşılaşıp birprojesine start verebilirsiniz. Ortak mal mülk alımına girmek isteyebilirsiniz. Deniz kenarında yazlık sahibi olmak hiç fena fikir değil.

31 Temmuz 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

31 Temmuz 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 18' 44" R
Ay
Terazi
16° 33' 57" R
Merkür
Boğa
05° 27' 49"
Venüs
Boğa
25° 02' 52"
Mars
Koç
14° 41' 09"
Jüpiter
Boğa
28° 33' 11"
Satürn
Balık
18° 04' 18"
Uranüs
Boğa
23° 28' 38"
Neptün
Balık
29° 25' 36"
Plüton
Kova
02° 02' 11"
Chiron
Koç
21° 41' 55"
Lilith
Başak
25° 30' 15"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>