Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mayıs 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Siz istemeseniz de o kişiye yavaş yavaş bağlanıyorsunuz. Ama duygularınız karşılıksız değil. İlişkiniz de birbirinize açık olmanız gerekiyor. Duyguları gizlemek için doğru zaman değil.

İş yerinizde yaşanmış olan ufak bir ağız dalaşını özel hayatınızdaki insanlara anlatmak isteyecek, bu şekilde rahatlayacaksınız. İşleriniz aslında hiç de fena gitmiyor.

Sizden para isteyen arkadaşınıza yardımcı olsanız da elinizden gelecek bir yardım yok. Yatırımlarınıza öncelik vermeniz gerekiyor. Çok yakında sizin paraya ihtiyacınız olacak.

Açık kalpliliğiniz size pahalıya malolabilir. Her aklınızdan geçeni pat diye söylemeniz doğru değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyalliğinizi genişletme niyetiniz, sizi birden çok alanın ilgilisi yapıyor. Bunların bir kısmının, hiç içine girmeden de sizin tarzınız olmadığını görebilirsiniz. Kafanızın karışmasına, yeni değerlendirmeler içine girmenize neden olan gelişmeler var. Ani yargılamalar ve kararlar risk taşıyabilir. Kendinden daha emin yaklaşımlarınız, zor oluşturulmuş arkadaşlıkların zedelenmemesini sağlayacak.

4 Mayıs 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 05:06 Ay-Oğlak burcu seyri gün boyunca etkili olacak. Geleceğe güvenle bakma ihtiyacınızı perçinleyici bu enerji, kaliteli bir yaşama olan tutkunuzu da yoğunlaştırıcıdır. Çevrenizdeki insanlarla olan her türlü temasınızda, size saygı duyulması, takdir edilmeniz, yaptıklarınızın övülmesi hoşunuza gidebilir. İşlerinizi kolaylıkla organize edebileceğiniz gündesiniz. Yarım kalan işlerinizi de kolaylıkla bitirirsiniz. İlişkisinde sorun olanlar bugün partnerleriyle ilgili konularda artı ve eksilerin neler olduğunu düşünebilirler. Eminim ki, analiz yönü güçlü olan sizler, nelerin yanlış gittiğini, hangi konularda zorlandığınızı bugün tespit edebilirsiniz. Saat 23:02 Ay-Satürn kavuşum etkisi, aşk hayatımız, çocuklarımız, sorumluluklarımızı hatırlatıyor. Bu konulara ciddi bakacağız. Gün, huzur ve güzellikleriyle bizleri kucaklasın. Kalben sevgilerimle,

4 Mayıs 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Oldukça keyifli bir gün geçirmen olası. Hafta sonuna şimdiden hazırlık yapabilir, yolculuğa çıkabilirsin.

4 Mayıs 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda geleceğe yönelik oluşumlar ve ciddi kararlar almak için harekete geçme zamanıdır. Zira "fazla naz âşık usandırır" sözünden yola çıkarak sevdiğinizle beraber geleceğe yönelik planlar yapmak ve onunla birlikte bir ömür geçirmek duygusu size bugün daha cazip gelebilir. Bekâr olan başaklar için de hayatlarında önemli yer edinecek kişi ve olaylarla yolları kesişebilir.

4 Mayıs 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde korunmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Yaratıcılığınızı evinize ait konularda gösterebilirsiniz. Ailevi konularda kendinizi ifade etmek için çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Gün içinde kardeşlerinizle zaman geçirebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz.

4 Mayıs 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün sağlığınıza dikkat etmeniz konusunda uyarıyor sizleri özellikle yediğiniz besinlere dikkat edin. Mide ve bağırsaklarla ilgili hassas olduğunuz bir gündesiniz. Bugün mümkünse kendinizi dinlendirmeli ve aşırı stresli ortamlarda bulunmamaya özen göstermelisiniz. İşinizle ilgili gecikmeler son anda çıkan problemlere canınızı sıkmayın işlerinizin yoluna girmeye başladığını bilmelisiniz. Sabırlı ve diplomatik tavrınızı sürdürmeye devam edin. Özel yaşamınız da ise bekar Başak'lar bugünlerde size yaklaşan insanlara karşı temkinli davranın geçmişte yaşadığınız hiç te hak etmediğiniz olayların bilinci ile karşınızda ki insanı tanıyarak aceleci davranmadan bir ilişkiye adım atın.

4 Mayıs 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve iletişim konularında problemlerle karşılaşabileceğiniz, geçici bir motivasyon düşüklüğü hissedebileceğiniz zamanda iken, 17.00 sonrasında enerjinizin yükseldiği, ilişkilerde vehayatınızda beklentilerinizi net olarak ifade edebileceğiniz güçlü bir zaman diliminde olacaksınız.

4 Mayıs 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gelecek planlarınızda çevrenizden istediğiniz desteği alacaksınız. Aşk hayatınızda yaşadığınız güvensizlikler geride kalmaya başlayacak.

4 Mayıs 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonuna adım adım yaklaşırken işi bir kenara bırakıp, özel hayatınıza odaklanmalısınız. Sevdiklerinizle beraber keyifli vakit geçirmek için şimdiden program yapın.

4 Mayıs 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yabancılarla biraraya gelme şansınızın olacağı bir gün geçireceksiniz. Kendileriyle birlikte bulunacağınız ortam, işle de ilgili olabilir, eğlenceye yönelik de. Ne olursa olsun, geçirdiğiniz vakit son derece keyifli olabilir.

4 Mayıs 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 46' 25" R
Ay
Yengeç
11° 35' 47" R
Merkür
Koç
25° 42' 12"
Venüs
Boğa
15° 25' 41"
Mars
Koç
08° 43' 30"
Jüpiter
Boğa
26° 42' 29"
Satürn
Balık
17° 31' 47"
Uranüs
Boğa
23° 01' 25"
Neptün
Balık
29° 14' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 03"
Chiron
Koç
21° 17' 58"
Lilith
Başak
24° 38' 13"
True Node
Koç
15° 01' 32"
Son Güncelleme : 12/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>