Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mayıs 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Siz istemeseniz de o kişiye yavaş yavaş bağlanıyorsunuz. Ama duygularınız karşılıksız değil. İlişkiniz de birbirinize açık olmanız gerekiyor. Duyguları gizlemek için doğru zaman değil.

İş yerinizde yaşanmış olan ufak bir ağız dalaşını özel hayatınızdaki insanlara anlatmak isteyecek, bu şekilde rahatlayacaksınız. İşleriniz aslında hiç de fena gitmiyor.

Sizden para isteyen arkadaşınıza yardımcı olsanız da elinizden gelecek bir yardım yok. Yatırımlarınıza öncelik vermeniz gerekiyor. Çok yakında sizin paraya ihtiyacınız olacak.

Açık kalpliliğiniz size pahalıya malolabilir. Her aklınızdan geçeni pat diye söylemeniz doğru değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyalliğinizi genişletme niyetiniz, sizi birden çok alanın ilgilisi yapıyor. Bunların bir kısmının, hiç içine girmeden de sizin tarzınız olmadığını görebilirsiniz. Kafanızın karışmasına, yeni değerlendirmeler içine girmenize neden olan gelişmeler var. Ani yargılamalar ve kararlar risk taşıyabilir. Kendinden daha emin yaklaşımlarınız, zor oluşturulmuş arkadaşlıkların zedelenmemesini sağlayacak.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay Boğa burcunda seyrine devam ediyor. Sizler için çok olumlu bir gün olabilir. Beklediğiniz haberler ulaşabilir. Eğitim hayatınızda beklentinizden güzel sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Gün içerisinde Ay, Boğa burcundaki Uranüs ile kavuşuyor olacak. Hiç beklemediğiniz anda yaşayacağınız sürpriz bir gelişmeyle mutlu olabilirsiniz. Bu sürpriz aniden bir tatile çıkma da olabilir. Belki de yakınlarınız size böyle bir program yapmış olabilir.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Odak noktan değişiyor!Ay, toprak burcunda hareket ediyor. Bu dönemde kimseye ihtiyacın olmadığını düşünebilir ve adımlarını daha güçlü atmaya başlayabilirsin. Bu senin özgüvenin tazeleyecektir. Bu yaz tatil için yapacağın programlar birbirine girebilir. Birden fazla kişiye söz verebilirsin. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan gün içerisinde tanışacağın birinin muhabbetinden etkilenebilirsin. İlişkisi olan bir Başak burcuysan, sevgilinin bazı tavırlarından rahatsızlık duyabilirsin. Rahatsızlığını dile getirişini yanlış anlayabilir, mesele beklediğinden daha fazla büyüyebilir. Odaklanman gereken konular değişiyor. Yanıltıcı bile gelse sağlığın bu sıralar sana yorgunluklarını sinyal ediyor.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailevi gerginliklere dikkat etmelisiniz. Sonradan pişman olacağınız durumların içerisine girmemeye özen göstermelisiniz. Yakın çevrenize karşı biraz daha anlayışlı olmanız gereken bir gündesiniz.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Boğa burcunda ilerlerken yolculuklar, eğitsel uğraşlar hayatınıza yeni şeyler katabilir. Hareketsiz kalmamalı ve dışarı çıkmalısınız.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başak'lar bugünlerde çekicilikleri ve üslupları ile her işlerini kolayca halledebilirler. Ayrıca önümüzdeki günlerde aile konuları gündeme gelebilir, olumlu sonuçlar olabilir.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başak; aklına gelen fikirler ya da kulağına gelen duyumlar bir çeşit aydınlanma yaşamana yol açabilir. İletişim, yolculuk ve ticarete dair işlerindeki artış beklentilerini yükseltebilir. Sosyal medyada ki görüş alış verişi bilgi birikimini çoğaltabilir ve kendini sorgulamana yol açabilir.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Değişim, yenilenme motivasyonunuz tetikleniyor. Bugün tutkuyla sarıldığınız yaratıcılığını artıran işlerden sonuç alabilir beklenen cevaplara ulaşabilirsiniz. Olaylar hızlı ilerliyor, sürecin takipçisi olun.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunun ilk günü kardeşiniz ve yakın akrabalarınızla fikir ayrılığı yaşayabilirsiniz. Bu sizin öfkelenmenize neden olur. Sakin kalmak için zihninizi meşgul edecek başka işlere yönelmelisiniz. İkili ilişkilerinizde de kurduğunuz diyaloglar kafanızı karıştırmaya neden olabilir. Burç burç yorumları Cumartesi günlük burç yorumları

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yabancılarla biraraya gelme şansınızın olacağı bir gün geçireceksiniz. Kendileriyle birlikte bulunacağınız ortam, işle de ilgili olabilir, eğlenceye yönelik de. Ne olursa olsun, geçirdiğiniz vakit son derece keyifli olabilir.

4 Mayıs 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 52' 16" R
Ay
Terazi
11° 05' 47"
Merkür
Boğa
04° 49' 14"
Venüs
Boğa
24° 29' 03"
Mars
Koç
14° 20' 15"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 41"
Satürn
Balık
18° 02' 31"
Uranüs
Boğa
23° 27' 03"
Neptün
Balık
29° 24' 58"
Plüton
Kova
02° 02' 24"
Chiron
Koç
21° 40' 34"
Lilith
Başak
25° 27' 12"
True Node
Koç
14° 56' 42"
Son Güncelleme : 19/05/2024 11:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>