Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Aralık 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Daha mutlu olacağınızı, daha büyük coşku yaşayacağınızı düşünüyor, daha fazla ortak yanınız olduğunu sanıyordunuz. İlişkinizin başladığı gibi gitmemesi sizi düşündürüyor.

Önemli sorumluluklarınız var. Ama siz bu sorumlulukların hepsinin altından kalkıyorsunuz. İş yaşantınızda başarılı, sevilen birisiniz. Yakında sizi biraz sevindirecek bir gelişme olabilir.

Eş, dost ve yakınlarınıza da bazı destekleriniz olabiliyor. Arada bir çektiğiniz parasızlık ise, sizde büyük bir sıkıntıya neden olmuyor. Esas olarak kendi yağınızla kavrulan birisiniz.

Bir şeyler hissetmiş olsanız bile meraklı davranmamanız gerekiyor. Sizi sevindirmek için hazırlanan bir sürpriziniz var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlığınızla ilgili duyduğunuz endişeler, bunu yalnızca eş, dostla paylaşıp bir uzmana görünmemenizden kaynaklanıyor olabilir. Haftanın sonuna doğru bu konuda bir rahatlama görünüyor. Yurtdışındaki bir arkadaşınızdan uzun zamandır haber alamayışınız sizi düşündürüyor. Onunla birlikte yapmayı planladığınız bazı şeyleri, onun bir niyetsizlik içine girdiği kuşkusuyla iptal etmeyi düşünüyorsunuz.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 08:13 Ay-Jüpiter görünümüyle yeni haftaya adım atıyoruz. Bu enerji çalışma hayatımızı, parasal durumumuzu gözden geçirmede etkili oluyor. Kaliteli bir yaşam, özgürlük, fikir alışverişi, sevdiğimiz şeyleri yapmak istiyoruz. Bu saatlerde özellikle yeni çözüm yolları bularak nasıl rahatlayacağımızı düşünmemizi sağlıyor. Güzel görünmek, ilgi uyandırmak isteriz. Bazı özel ihtiyaçlarımız için bir miktar para ayırabiliriz. Saat 09:34 Ay-Satürn görünümü, bir çok meselenin, mecburiyetlerin,hayatının veya başka nedenlerin özgürlüğünüzü kısıtladığını düşünebilirsiniz. Asıl isteğiniz, huzurlu bir yaşam ve eviniz içinde paylaşımın düzgün olması. Fakat bu tek taraflı halledilecek bir şey değil. Birlikte yaşadığınız insanların da buna katkısı gerekecek. Saat 14:23-6 Kasım saat 07:31 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bitirilmesi gereken işler bu zaman diliminde gözünüzde büyüyebilir. Hele birileri son anda engel çıkarmaya kalkışırsa, buna tepki gösterebilirsiniz. Bizi huzurlu kılacak gelişmelerle karşılaştığımız bir gün olsun. Kalben sevgilerimle,

5 Aralık 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, çevre iletişiminizi mükemmel sergileyeceksiniz. Enerjinizin gücünü duygusal ilişkilerinize de yansıtabiliyorsunuz. Bazı değerlerin yaşamınızda değişmesinden rahatsızlık duymadan, çevrenizi sorgulamaya devam ediyorsunuz. Mesleki anlamda başarınıza yardımcı olacak olayların çözümü yönünde adım atacaksınız.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkiler, ortaklıklar veyabirlikleri kurmaya eğilimli günlerindesiniz. Ancak, bu tür zor yükler üstlenmeden önce, altından kalkması zor işlere girişmediğinizden emin olmalısınız. Bu esnada size yardımı dokunabilecek veya elini sizin kadar taşın altına sokmaya istekli kişiler yüzünü gösterebilir. Günün Atmosferi:Bugünden itibaren, farklı şeyler deneme ve heyecan arayışımız artıyor, yaratıcılığımız veya hayatımızda değişiklikler yapma olasılığımız yükseliyor. İlişkiler açısından da destekleyici veya cesaret verici durumların ön plana çıkacağı bir haftaya giriş yapıyoruz.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işleriniz istediğiniz gibi ilerlemeyebilir. Çalışma hayatınızda bitirmeniz gereken işlerinizde yavaşlamalar olabilir. Kendinizi duygusal olarak değişim içinde hissedebilirsiniz. Önemli konularda kesin kararlar vermemelisiniz. Çalışma arkadaşlarınızı ilgilendiren konulara gündeminizi etkileyebilir. Hizmet aldığınız kişilerle aranızı iyi tutmanızda fayda var.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Aşıklar... Nihayet karşılıklı bir sevgi yakaladınız. Bekarlar için aşk konusunda söylenecek söz yok. Ama evli olanlar için tehlikeli bir gün.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güzellik ve bakım ürünleri alabileceğiniz, kariyerinizle ilgili güzel bir teklifle karşılaşabileceğiniz bugün, finansal anlamda artıya geçebilir, yeteneklerinizi, çalışma ve işlerinizi en iyi şekilde tanıtabilir, aile büyükleri, kurumlar ve patronlardan destek görebilir, ilişkilerinizde kendinize olan yüksek güveninizle etkili iletişim kurabilirsiniz.

5 Aralık 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftaya günlükritminizdeki hızlı tempoyla giriş yapacaksınız. Bu hızlı akış günlük işlerinizi toparlamanıza yardımcı olsa bile sizi içten içe sinirli kılabilir.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günün teması yine hizmet alanınız ve çalışmak olacaktır. Ancak öğleden sonra başlayıp gün sonuna kadar sürecek olan Ay boşluğu nedeniyle ağır enerjiler deneyimlemeniz olasıdır.Dolayısıyla işinizi sürdürmeye çalışırken yeni yöntemlere girişmemeniz ve olanı halletmeniz yeterlidir. Konu olarak insanların ve toplumun menfaatlerini gözeteceğiniz konular üzerinde yoğunlaşacaksınız. Sağlık açısından öğlenden sonraya kadar ruhsal ve fiziksel tedavilerinizi uygulayabilir şifa almaya çalışmalısınız.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz. Bu davranışlar size bir şey kazandırmaz.

5 Aralık 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 25' 02" R
Ay
Balık
23° 20' 44"
Merkür
Koç
19° 02' 18"
Venüs
Boğa
06° 04' 06"
Mars
Koç
02° 53' 37"
Jüpiter
Boğa
24° 55' 10"
Satürn
Balık
16° 55' 44"
Uranüs
Boğa
22° 34' 60"
Neptün
Balık
29° 01' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 19"
Lilith
Başak
23° 47' 39"
True Node
Koç
15° 23' 37"
Son Güncelleme : 04/05/2024 12:44

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>