Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Temmuz 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Seviyeli, seviyesiz diye koyduğunuz birtakım kaba sınırlar kimi ilişkilerden rahatsızlıklar duymanızı hiç gerektirmiyor. Adına aşk diyemediğiniz bazı etkilenişimler size yararı olabilir.

Zor günlerden geçici olarak kurtulurken yeni gerginliklerin hazırlığını yapıyorsunuz. İstikrar için çabalarınız yeterli olmuyor. Koşullar, birçok insan gibi sizin de umutlarınızı sınırlayabiliyor.

Tahsilattaki problemlerinizi, ödemelerinizi geciktirerek dengelemeye çalışmanız, düşündüğünüz kadar ilkesizlik görünmüyor. Uyguladığınız sıkı ekonomi politikasının aldığı tepkilerden üzüntü duyacak durumda olmadığınızı biliyorsunuz.

Bir bağlantınızla, bir daha hiçyapamayacak şekilde gerginleşiyorsunuz. Bugünlerdeyaşamınızda daha bir sakin olmanız gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın geçmişte yaşadığınız olayın etkisinden kurtulmalı, canlı, hareketli yaşamınıza dönmelisiniz. Son günlerde incinmeye çok hazır görünüyorsunuz. Dostlarınız belli bir hassasiyet göstermek durumunda kalabiliyorlar. Komşuluk gibi ilişkilerde küçük pürüzlerden uzak durmanızda yarar var. Bu ilişkilerde kendinizi, hiç ilginiz olmayan problemlerin başında bulabilirsiniz.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 07:49 itibariyle Koç burcunda ilerleyecek Ay, kimseye aldırmadan günü değerlendirmede etkilidir. Kazanç elde etmek, insanları etkilemek, hakkınızı almak yönünde bu enerji size destek verir. Saat 14:04 Güneş-Jüpiter görünümü, güven ve huzurun önemini vurguluyor. Yaşadığımız toplumdaki sorunlar, haksızlıklar, yanlışlar son bulsun ve ileriye umutla bakalım istiyoruz. Bu görünüm bize bu yönde olumlu hisler yaşatıyor. Samimi ve sıcak dostluklar kuruyoruz. İşlerimizi başarıyla yapıyoruz ve bundan zevk alıyoruz. Kazançlı işlerin, maddi-manevi olumlu gelişmelerin peşindeyiz. Kaldı ki, bu saatlerde karşımıza fırsatlar çıkabilir. Tatile çıkabiliriz, moral bulabiliriz, hevesle hayatı kucaklayabiliriz. Saat 14:48 Merkür-Mars karşıtlığı, çıkarlarımızı öne alarak düşünmeye neden olur. Birileri bizi görsün, duysun ve onaylasın beklentisi içindeyiz. Kendi dünyamızın prensesi ve prensleri olarak özeliz, bir taneyiz. Ancak dış dünya buna ne diyor. İş ortamında, günlük hayatta bu duruşumuz nasıl karşılık buluyor. Şu aralar Mars gerilediği için görünen o ki, başkaları buna pek yanaşmayacak. Doğru bulmayacak. Bu sizi içten içe sinirlendirebilir. Stres yaratabilir. Oysaki yapılması gereken öncelikle hedefimize uygun,tarzımız ve şartlarımıza göre hareket etmektir. Bir şeyler umduğumuz gibi gitmediğinde, eğer başka bir alternatifimiz yoksa tabii ki dikkat etmeliyiz. Plan ve projelerimizi, sağlığımızla ilgili kontrolleri,ilişkilerimizi, ortamda yaşanan gelişmeleri iyi takip etmek, kontrol etmek vaktidir. Saat 17:55 Ay-Satürn görünümü, kendi isteklerini bize dayatmaya çalışan kişiler yüzünden sıkılmamıza yol açar. Oysaki siz, zaten sorumluluklarınızı bilen kişilersiniz. Bu kadar bencil olmalarına kızarsınız. Saat 21:21 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ilişki veya finansal sıkıntılara çözüm bulma arzumuzu işaret ediyor. Tabii ki kimseye eğilmeden, çıkarlarımızın farkında olarak hareket edeceğiz. Bunun tersi bir durum işimize gelmeyecek. Çünkü biliyoruz ki, bizi bizden başka kimse düşünmez. Onun için her şeye dikkat edeceğiz. Gün boyu huzur yanınızdan eksik olmasın. Gönülden sevgilerimle,

5 Temmuz 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendini oldukça güçlü hissediyorsun. Radikal kararlar alabilir, çalışmalara dahil olabilirsin.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizden veya eşinizden alacağınız mükemmel destekler sayesinde kendinizi hayata karşı daha güçlü hissedebilecek ve yaşadığınız zorlukların üstesinden daha kolay gelebileceksiniz. Kendinizi herhangi bir aktiviteye yöneltmek veya önemli bir projeyi sürdürmek isteyebilirsiniz.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşle ilgili konularınızda yeni ve detaylı çalışmalar yapacağınız bir gün. Hizmet verdiğiniz sektör, kurumlar ve insanlara farklı seçenekler sunabilirsiniz. Yeni bir sözleşme imzalama aşamasındaysanız, sözleşme şartlarının detayına ve bütününe bakmanızda fayda vardır. Sorumlu olduğunuz konularda en iyisini yapmak için mücadele vereceğiniz zamanlardasınız.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkiler açısından hareketlilik sürüyor. Karşınızdaki kişiyi çok da idealize etmeden gerçekçi ve objektif yönünüzü korumalısınız. Denge ve uyum bugün vazgeçilmeziniz olabilir.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ilişkilerinizdeki kayıpları düşünmek yerine, kendinize olan güveninizi yüksek tutmalı ve ruhunuzun asıl ihtiyaçlarına odaklanmayı tercih etmelisiniz. İş hayatınızda beklentilerinizin hemen karşılanmayacağı bugün, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, ruhsal olarak güçlü olacak, rüyalar, yaşamın içindeki anlamlı işaretler yoluyla evrenden destek alabileceksiniz. Ani maddi kayıplara karşı finansal durumunuzu dengeli tutmalısınız.

5 Temmuz 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanla konuşurken ağzınızdan çıkanlarla, hissettikleriniz birbirini tutmayabilir. Özel hayatınızda sorunlar yaşamamak için her zamanki yönteminizi değiştirmeniz gerekiyor.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkilerde kırılganlık yaşayabilir ya da incinebilirsiniz. Ya da karşınızdakini siz kırabilirsiniz.Duygusal diyalogları kontrol altında tutmaya çalışın. Her işi halledemeyeceğinizi kabullenin. İşle ilgili farklı fikirler, yenilikler önünüze çıkar, elinizin tersiyle itmeden önce hepsini değerlendirmekte fayda var. Yeniliklere açık olmak size vizyon kazandırır.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

5 Temmuz 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 34' 56" R
Ay
Balık
10° 52' 06"
Merkür
Koç
18° 29' 42"
Venüs
Boğa
05° 00' 27"
Mars
Koç
02° 13' 52"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 04"
Satürn
Balık
16° 51' 23"
Uranüs
Boğa
22° 32' 01"
Neptün
Balık
29° 00' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 28"
Lilith
Başak
23° 41' 55"
True Node
Koç
15° 22' 23"
Son Güncelleme : 03/05/2024 16:04

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>