Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Aralık 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda daha çok istikrarlı etkiler altında olacağınız ve sevdiğiniz kişiyle güzel paylaşımlar içine girebileceğiniz bir gündesiniz. Geçmişe ilişkin bazı konular gündeme gelebilir yada sizi yeniden düşündürebilir. Aşk yaşamınızda bazı karamsarlıklar gündeme gelebilir ve uzun vadede sizi düşündürebilir. Duygusal olarak güvenlik arayışı içine girebilirsiniz ve sahip olduğunuz şeyleri korumak için çalışabilirsiniz. Aşk yaşamınızda yeni bir karar almayın.

İş yaşamınızda verimli etkiler altında olacağınız ve yeteneklerinizi olumlu olarak kullanabileceğiniz bir gündesiniz. Olayların gelişimine hakim olmayı başaracaksınız ve işlerinizi istikrarlı bir şekilde yürütebileceksiniz. Düşünceleriniz açık ve pratik hayatınıza ilişkin bazı kararlar verme aşamasına gelebilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunmak yerine elinizdeki eski işlerinizi tamamlamayı tercih edeceksiniz.

Maddi konularda genel anlamda olumlu etkiler altında olacağınız ve başarılı çalışmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Daha çok uzun süreli düşüneceksiniz ve planlarınızda da temkinli olmayı tercih edeceksiniz. Parasal olarak bazı yeni kararlar alabilirsiniz.

Yeteneklerinizi çok iyi bir şekilde kullanabileceğiniz ve olumlu girişimlerde bulunabileceğiniz bir gündesiniz. Olayların gelişimine hakim olmayı başaracaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak bir rahatlama hissedeceğiniz ve yaşamdan zevk alacağınız bir gündesiniz. Bazı gerilimlerinizde bugün kurtulabilirsiniz. İçsel gelişmeler önem kazanıyor ve kendinizi fazlasıyla dinleyebilirsiniz. Çevrenizde değişikliğe ihtiyaç duyabilirsiniz ancak bugün herhangi bir yeni karar almamalı ve yeni bir girişimde bulunmamalısınız. Daha çok istikrarlı davranmayı tercih edeceksiniz ve durumunuzu korumayı tercih edeceksiniz. Yeni bazı kararlar alabilirsiniz.

6 Aralık 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 14:27 itibariyle İkizler burcunda oluşacak Dolunay etkisi altında cumartesi gününe adım atıyoruz. Bu Dolunayın ne gibi işaretler taşıdığını, neleri içerdiğini anlamamız için, Dolunay ile örtüşen tüm görünümleri hesaba katmalıyız. Şimdi birlikte gözden geçirelim. Saat 05:44 Merkür-Uranüs olumlu görünümü, bu Dolunayın, bizi baskı altında tutan ve kendimizi birilerinin esiri gibi hissetmemize neden olan her şeyden kurtulma arzumuzun göstergesi. Eski borçlar veya yenileri, eski ilişki sorunları veya ailevi meseleler, evimizle ilgili pürüzleri bir an önce hızlıca halletmek taraflısıyız. Saat 11:28 Ay-Uranüs olumlu görünümü, bu Dolunayda eviniz ve ailenizle ilgili konularda mantığınızı öne alarak düşünmenizi sağlar. Kimi zaman şöyle bir geçmişe dönerek akıllı bir şekilde gözden geçirmelerde bulunmak yerinde olabilir. Saat 12:16 Ay-Merkür karşıtlığı, bu Dolunayda birileriyle anlaşmamız  pek kolay olmayabilir. Konuşulanlar boş ve bazen abartılı gelir. Karşınızdaki daha bir cümle etmeden ne diyeceğini anında anlarsınız. Duymazdan gelirsiniz. Yine bir şeyler uyduruyor diye düşünürsünüz. Saat 13:18 Merkür-Chiron görünümü, bu Dolunayda konuşurken bazen ayarımızı bilemeyiz.  Bunun tek sebebi kendimizi koruma arzumuzdur. İş, ailevi ve ilişkilerde hoşgörülü davranmakta, düşünmekte zorlanabiliriz. Saat 14:27 itibariyle gerçekleşen İkizler burcundaki Dolunay, iki ayrı proje üzerinde düşünme yönünde etkili olabilir. Birbaşvurusu sonuçlanabilir, bir proje içerisinde yer alabileceğimizi öğrenebiliriz. Mevcut işimizin artı ve eksileri üzerinde durabiliriz. İletişimi güçlü tutup gerginlikten uzak durmak gerekir. Eğitimi de ön planda tutmak önemlidir. Gün boyunca mutluluk sizinle olsun. İşlerinizde kolaylıklar ve hayatınızda güzellikler dileğimle,

6 Aralık 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, kendinizle ilgili kişisel sorunlarınızı irdeleyeceksiniz. Yaşamı sorgulayabilir ve geleceğinizle ilgili kaygılarınızı gündeme getirebilirsiniz. Güçlü duygularınız sizi yorgun ve sinirli yapıyor. Şartlar ne olursa olsun, taviz vermekten hoşlanmıyorsunuz. İsteklerinizde sabırlı bir tutum izleyerek, hedeflerinize ulaşmayı planlıyorsunuz.

6 Aralık 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

12 Ocak'a kadar,hayatınızı ilgilendiren olaylar, birlikte çalıştığınız kişiler, sağlık başlığı altında ele alınabilecek konular sizi yorabilir. İş arkadaşlarınızla ilişkilerinizi,ortamınızı ve sağlığınızı hafife almamalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Mars bugün Kova burcuna geçiyor, Mars Kova burcunda bizi biraz bencilleştirebilir. Özgün ve orijinal olma isteği bizi diğerlerine karşı sertleştirebilir. Özgürlük arayışı bazılarımız için isyankar ve asi tutumları da gündeme taşıyabilir. Toplumsal olaylarda yer alma, hümanist faaliyetler, sivil toplum örgütleri için yapılacak çalışmalar 12 Ocak' a kadar gündemimizde yer alabilir. Teknolojik, mekanik araçlarda sorunlar, elektrikle bağlantılı başlıklar, havayla bağlantılı aygıt ve araçlarda problemler, icatlar, keşifler, teknolojik ve bilimsel çalışmalar, vergiler, zamlar, krediler, kredi kartları, yatırım araçları v.b finansal konular ve parasal veya güvenlik başlıklı haberler gündeme taşınabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

6 Aralık 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşte ya da aile içerisinde zıtlaşabilirsiniz. Her şeye olumsuz yaklaşmaktan kaçının. Karşınızdaki insanlarında haklı olabileceğini düşünün...

6 Aralık 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

6 Aralık 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 33' 26" R
Ay
Terazi
07° 13' 02"
Merkür
Boğa
04° 22' 05"
Venüs
Boğa
24° 04' 58"
Mars
Koç
14° 05' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 22' 04"
Satürn
Balık
18° 01' 15"
Uranüs
Boğa
23° 25' 55"
Neptün
Balık
29° 24' 32"
Plüton
Kova
02° 02' 33"
Chiron
Koç
21° 39' 36"
Lilith
Başak
25° 25' 01"
True Node
Koç
14° 56' 30"
Son Güncelleme : 19/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>