Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ekim 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu kadar güvensizlikle, bu kadar yoğun duyguları nasıl yaşadığınızı anlayamıyorsunuz. Böylesine yoğun duygular beslediğiniz birine bu kadar güvensiz olmanız, ilişkinize yeniden bakmanızı gerektiriyor.

Hiç güven duymadığınız biri var. Ondan her şeyi bekliyorsunuz. Bu kişi gerçekten de size zarar verecek birtakım hazırlıklar içinde görünüyor. Ama rahat olun, ona güven duymayan tek siz değilsiniz.

Bugünlerde bir satış işiniz olabilir. Bir iki gün içinde bunun haberini alacaksınız, bu sizi rahatlatacak. İçinde bulunduğunuz sıkışıklık kalıcı gözükmüyor. Çevrenizde iyi dostlarınız var.

Aşk hayatınızdaki kördüğümü bir an evvel çözmeniz gerekiyor. Yoksa onca şey yaşadığınız insanla bir nefret ilişkisi içine gireceksiniz

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile bağlarınızda abartılı bir düşkünlük gözleniyor. Bu ilişkileri daha sorunsuz yaşayabilmeniz için, karşılıklı olarak birbirinizden daha az beklentili olabilmeniz gerekiyor. Haftayı biraz problemli kapadınız. Aşk hayatınız,ilişkileriniz, aile ilişkileriniz ; bunların hiçbirinden hafta boyunca yüzünüz gülmedi. İyi bir tatil geçireceğinizi de düşünmüyorsunuz.

6 Ekim 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, saat 04:46 Ay-Pluto görünümü, aşk hayatınızla ilgili meselelerde bir hayli tutkulu olduğunuzu gösteriyor. Bir an önce rahatlamak, güçlenmek, arzu ettiklerinize kavuşmak isteyebilirsiniz. Beklemek, sabretmek eskisi gibi kolay değildir. Saat 12:36 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ilişki veya finansal sıkıntılara çözüm bulma arzumuzu işaret ediyor. Tabii ki kimseye eğilmeden, çıkarlarımızın farkında olarak hareket edeceğiz. Bunun tersi bir durum işimize gelmeyecek. Çünkü biliyoruz ki, bizi bizden başka kimse düşünmez. Onun için her şeye dikkat edeceğiz. Saat 14:27 Ay-Satürn görünümü, borç-alacak meseleleri, cinsel hayatınız, partnerinizin mali durumu ailenizle ilgili meselelere ciddi şekilde odaklanmanızı sağlıyor. İster istemez bunlarla ilgili bir problem varsa, akılcı ve gerçekçi şekilde ele almalısınız. Başkaları zorluk çıkartıyorsa, tek başınıza sıkıntılarınızı aşmanın yolunu bulmak lazım. Saat 21:59 Ay-Uranüs görünümü, anlık kararların göstergesidir. Bir anda tamam dersiniz, sonrasında kendinizi sorgularsınız. Onun için lütfen bilinçli şekilde duruma bakınız. Finansal, ilişki, aile, aşk, çocuklar gibi meseleleri tekrar gözden geçiriniz. Günün tüm olumlu ve güzel gelişmeleri sizlerden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

6 Ekim 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kazanmak için rekabet arzunun arttığı bir gün. Aşk hayatında atağa geçmek için doğru zaman geldi.

6 Ekim 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev alım ,satım değişimleri ile ilgili konular gündeme gelebilir. Gündelik yaşamınızı güzelleştiren etkiler size iyi gelecektir.

6 Ekim 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizde mücadele etmeniz gereken durumlar oluşabilir. Endişeli olduğunuz konularda daha fazla korumacı davranabilirsiniz. Finansal işlerinizi toparlamak isteyebilirsiniz. İlerlemeyen işlerinizde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Çalıştığınız insanlara karşı sorumluluğunuz artabilir. Bazı belirsizlikler sizi zorlayabilir.

6 Ekim 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güzel konuşmalarınızla çevrenizi etkileyecek ve karşıt düşüncelere karşı savunma yapacaksınız. Verici yönlerinizi olumlu yansıtabiliyorsunuz. Güven duygunuz gelişiyor.

5 Ekim 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sıkıntı duyduğunuz konularla ilgilenmeyecek, dikkatinizi başka konulara yönelteceksiniz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkileri zorlamayacak olayları akışına bırakacaksınız. Köklü değişiklikler yapmanız gerekebilir.

6 Ekim 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda fedakârlıklarınız ve karşı tarafı çok düşünmeniz, bazı planlarınızı hayata geçirirken sizi zorlayabilir. Kararsızlıklarınızı bir an önce geride bırakmalısınız.

6 Ekim 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Koç burcunda meydana gelen Dolunay ortak paylaşımlar, krediler alanınızda meydana geliyor. Aniden bir sözleşmeye imza atabilirsiniz.Kredi, yatırımlar ve borçlar mercek altına alınır. Beklenmedik şartlar gündeme gelebilir. Ortakyaptığınız kişilerin aniden ortaya atacakları bir konu gündeminizi meşgul edebilir.

6 Ekim 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

6 Ekim 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 42' 14" R
Ay
Balık
27° 39' 38"
Merkür
Koç
19° 14' 10"
Venüs
Boğa
06° 25' 57"
Mars
Koç
03° 07' 17"
Jüpiter
Boğa
24° 59' 20"
Satürn
Balık
16° 57' 13"
Uranüs
Boğa
22° 36' 01"
Neptün
Balık
29° 02' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 18"
Lilith
Başak
23° 49' 37"
True Node
Koç
15° 23' 60"
Son Güncelleme : 04/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>