Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ekim 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde zararın neresinden dönerseniz o kadar karlı olacaksınız. Aşk hayatınız fazlasıyla karmaşık görünüyor. Alnınızın akıyla çıkabileceğiniz ilişkiler içinde değilsiniz.

Birkaç gün içinde umutlarınız artacak. Mesleki yeterliliğinizi başka bir yerde kullanma düşünceniz var. Çalıştığınız yerde ekonomik kriz gerekçesiyle istismar edildiğinizi düşünüyorsunuz.

. Yakında hiç beklemediğiniz bir masrafa gireceksiniz. Sonunda sıkı bir para idarecisi oldunuz. Neredeyse kılı kırk yararak yaşıyor, sizin savurganlığınızı bilenlerin şaşırtıyorsunuz.

Sizi uyaranları mutlaka dinlemelisiniz. Attığınız bir yanlış adımı, ikinci bir yanlış adımla düzeltmeye çalışıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu akşam pek istemediğiniz konuklarınız olacak. Ama yine de hoş bir akşam geçireceksiniz. Bir konuda son derece hatalı bulduğunuz bir arkadaşınızı son kez uyarmayı düşünüyorsunuz. Ama bu konuda sizin de bir hatanız var ; konuyu bütün detaylarıyla bilmiyorsunuz. Bu davranışınızla ilgili ilerde yaşayacağınız bir pişmanlığınız olabilir.

7 Ekim 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Çarşamba günümüzü, iki önemli enerji etkinliğinde karşılıyoruz. Birincisi, saat 01:58 itibariyle gerçekleşecek olan Merkür-Satürn görünümüdür. Finansal konular başta olmak üzere, ev yerleşim, aile hayatınız ve ilişkinizle ilgili konularda şu aralar önünüzü görmekte zorlanıyor olabilirsiniz. Bir şeyleri düzene kavuşturmak için kendinize zaman tanımalısınız. Bildiğiniz gibi Merkür geri hareket dönemindeyiz. İletişim çok önemli, ancak bir başka önemli konu, aceleyle kararlar vermemek lazım. Enine boyuna düşünmek, hesabı iyi yapmak, olur ve olmazlarıyla ölçüp tartmak zamanıdır. Yatırım anlamında bir şeyler düşünüyorsanız, araştırınız, soruşturunuz, uzmanlardan fikir alınız. Ofis kurmayı düşünenler,ortaklığı yapanlar, evde çalışanlar sizler de aynı şekilde tekrar gözden geçirmede bulununuz. 13 Ekim tarihinde bir Yeniay doğacak ve Merkür-Satürn görünümü tekrarlanacak. İşte o zaman bu konularda yeni bir karar almak mümkün hale gelecek. Acele etmeyelim, umutsuz düşünmeyelim. Saat 05:53 itibariyle etkili olacak Mars-Neptün karşıtlığı, birkaç gün boyunca evlilik,ortaklığı,sözleşmeleri anlamında muhalif tavırlarla karşılaşabiliriz. Biz bir adım atmak isteriz. Fakat karşı taraf buna uymayabilir. Bizim ilişkideki kriterlerimiz ile beraber olduğumuz kişinin bakış açısı uyuşmayabilir. Bir şeyler netlik kazanmayabilir. Karşımıza çıkan kişi, evlilik konusunda bizim gibi düşünmeyebilir. Bunları şimdiden göz önüne almalıyız. Gün boyunca dikkatli gözlemde bulunmamız, işlerimizi aceleye getirmememiz dileğimle,

7 Ekim 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üzerinde durulmayan noksanlar veya yanlışlar, hafife alınan olaylar veya yanlış adımlar beklenmeyen sorunlara neden olabilir. Dolayısıyla, vurdumduymazlık, genişlik ya da dikkatsizlik türünde tavırlardan sakınmalı.

7 Ekim 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde bazı konuların ilerleyebilmesi için çok fazla ödün vermeniz gerekebilir. Oysa, birkaç gün bekleyebilirseniz, olayların istediğiniz şekli aldığını görmenizi sağlayabilecek çok sayıda seçeneğiniz olduğunu fark edebilirsiniz veya bu tür seçenekler ortaya çıkabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde kararsızlıklar, belirsizlikler, unutkanlıklar ya da yanılgılar söz konusu olabilir. Öğle saatlerinde işler netleşmeye ya da biz daha kararlı olmaya başlıyoruz. Ancak, genelde yanıtıcı etkiler, yanıltıcı durumlar veya manipülatif kişiler daha dikkatli olmamız ve detaylara odaklanmamız gereken bir günde olduğumuza işaret ediyor. Öğle sonrası saatlerde kendimize güveniyoruz, üzerinde yoğunlaşacağımız işleri tamamlayabilir ve başarı sağlayabiliriz. Akşam saatlerinde değişik hoşluklar, ufak tefek sürprizler ya da hoşumuza gidebilecek farklı denebilecek gelişmeler söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

7 Ekim 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal olarak sizi hapseden konuları daha fazla hissedebilirsiniz. Gizli kalan konulardan dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Gün içinde kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın. Öğlen saatlerinde odağınızı değiştirseniz iç uyumunuzu yakalayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlere yönelmeniz sizi rahatlatabilir. Yeni kararlar alabilirsiniz.

7 Ekim 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Parlamaya yer arıyor gibisiniz. Ancak siniriniz çabuk geçecek. Diğer insanları düşünerek hareket ettiğiniz de iyimser olduğunuz fark edilecek.

7 Ekim 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir, aile büyüklerinizle önemli konularda rahat diyalog geliştirebilirsiniz. Kendinizi ruhsal olarak iyi ve enerji dolu hissedeceğiniz bugün, ilişkilerinizde rahat bir akış hakim olacak. Akşam saatlerinde özel hayatınızdaki ilişkilerinizde duygusal incinmelere açık bir zamandan geçeceksiniz.

7 Ekim 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda aldatıcı ve yanıltıcı etkilere karşı dikkat edin. Partneriniz, kişisel kararlarınızda zihninizi bulandırabilir. Kendinize olan güveniniz her zamankinden daha düşük olabilir.

7 Ekim 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özellikle ikili ilişkilerde ve ortaklıklarla ilgili konularda beklentilerin karşılanmaması, saçma sapan mevzular yüzünden gerginlikler, hayal kırklığı gibi durumlar söz konusu olabilir. Ortağınız veya partneriniz hakkında ön yargılı kararlar almamaya özen gösterin.

7 Ekim 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her şeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız.

7 Ekim 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 10' 34" R
Ay
Oğlak
21° 46' 49"
Merkür
Koç
16° 47' 58"
Venüs
Boğa
00° 41' 01"
Mars
Balık
29° 31' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 53' 50"
Satürn
Balık
16° 33' 10"
Uranüs
Boğa
22° 19' 57"
Neptün
Balık
28° 54' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 40"
Lilith
Başak
23° 18' 33"
True Node
Koç
15° 21' 45"
Son Güncelleme : 30/04/2024 03:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>