Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ekim 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Biri size ısrarla yakınlaşmak istiyor, fakat siz bunu sezemiyorsunuz. Çünkü çok uzun zamandır aklınızda işten başka bir şey yok. Beyninizde aşka küçük de olsa bir yer ayırmalısınız.

İşinizin verdiği büyük duygusal tatmin biri tarafından yüreğinizden alınsa, olduğunuz yere yığılacaksınız. Bu doyum size yorgunluğunuzu hissettirmiyor. Bu nedenle işle yatıp işle kalkıyorsunuz.

İşinizin gereği elinizde çok paralar dolaşıyor. Ama ne var ki, mütevazi bir yaşam biçiminden arta kalan size ait değil. Paylaşmacısınız. İlerde canınızı sıkacak bir para haberiniz olacak.

Aşk hayatınızda yaşadığınız sorunlar sizi olumsuz etkiliyor. Yanlış kararlar almaktan kaçınmalısınız. Aksi takdirde yaşadığınız sıkıntılar daha da artacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bunca deneyimden sonra, hayatta hala yeni şaşkınlıklarla karşılaşmak özgüveninizi zedeliyor. İnsanı anlamak, diye bir çabanın ne kadar boş ve gereksiz olduğunu düşünüyorsunuz. Sizin için çok özel yerde olan biriyle garip bir şekilde uzaklaşacaksınız. Aile ilişkilerinizde hiçbir sorununuz olmadığına inanıyorsunuz. Ama bu ilişkiye daha keskin gözlerle bir daha bakmanızda yarar var.

8 Ekim 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 00:10-22:50 olana dek Ay-Boşluk etkisi altında olacağız. İçinde bulunduğumuz koşullar bizi zorluyorsa ve bir de hayal kırıklığı yaşatıyorsa dışa karşı gardımızı alabiliriz. En hoşumuza gitmeyen şey de, belirsizliktir. Biri işimize karıştığında, canımızı sıktığında şöyle bir dik durup, -Ne söylemeye çalışıyorsun diyerek kendisine gelmesi gerektiğini hatırlatırız. 8 Ekim-8 Kasım tarihleri arasında Venüs burcunuzda ilerleyecek. Bu süreçte, karşınıza çıkan yeni bir insanı veya partnerinizi incelersiniz, mükemmellik ararsınız, kriterlerinize göre değerlendirirsiniz. Fiziksel açıdan giydiklerinize, nasıl göründüğünüze de önem verirsiniz. Hijyeninize ve insanların da temizliğine önem verirsiniz. Bütçenizi de bu süreçte gözden geçirirsiniz. Yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz. İlişkinizde mutluysanız sevdiğiniz kişiyle ortaklaşa düşünürsünüz. Benim bu dönemde sizlere tavsiyem, işinize veya eğitiminize önem vermenizdir. Bu seyir,  maddi anlamda kazanç sağlayan işlere yönelmenizi sağlar. Seçici düşünürsünüz. Artı ve eksileriyle gözden geçirmeden, ölçüp tartmadan paranızı harcamazsınız. Saat 23:01 Ay-Venüs kavuşumu kusursuz ve mükemmel olanı arzu edeceğinizi gösteriyor. İlişkinizle alakalı konularda her ne kadar güçlü ve kendiyle mutlu bir kişi profili çizseniz de aslında kafanızın içindeki sorulara cevap bulmaya çalışıyor olabilirsiniz. Size ihtiyaç duyulması, fikrinizin alınmasından hoşlanırsınız. Romantik duygulardan ziyade mantık bir hayli ön plandadır. Ufak tefek bir çok şeye kafanızı takabilirsiniz. Kıymet bilen gönüllerle karşılaşmamız dileğimle,

8 Ekim 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sizi zorlayan veya size kabalık eden kişilerle karşılaşabilirsiniz. Gerçekçi olmaya çalışmalı ve duyduğunuz her şeye inanmamalısınız. Başkalarına yardım etmenizin veya jestler yapmanızın size olumlu yansımaları olacaktır. Gizli işlerden uzak durmanızda fayda var.

8 Ekim 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birkaç gün içerisinde karşılaşacağınız kişilerin ilgisi ve size olan olumlu yaklaşımları sizi şaşırtabilir. Aradıkları kişiymişsiniz türünde yaklaşımlara kendi çıkarlarınız doğrultusunda karşılık verebilir ve olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Üç haftadır yaşanan yanlış anlaşılmalar, bir ileri bir geri giden durumlar veya durma noktasına gelen işler yarından itibaren hız kazanmaya başlayabilir, ama yeni başlangıçlar yapmak için birkaç gün beklemek daha doğru olacaktır. Zira yarın akşam saatlerinden itibaren durağanlaşmaya başlayacak olan Merkür, bugün ve yarın son birkaç sevimsiz marifetini göstermeye de kalkabilir. Dolayısıyla, her şeyin yoluna girmesi birkaç gün alabilir. Gün içerisinde, sosyal ilişkilerimiz olumlu. Alışverişler veya keyif için yapılan harcamalar söz konusu olabilir. Gece saatlerinde ise, ilişkilerimizde daha dikkatli cümleler kurmaya bakalım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

8 Ekim 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız işlerde, bilemediğiniz nedenlerden dolayı sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Gizli düşmanlar gündeme gelebilir. Kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın. Öğle saatlerinde daha fazla içe dönebilir, duygusal yoğunluk içinde olabilirsiniz. Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda eksiklikleri tamamlamak isteyeceğiniz zamanlar var.

8 Ekim 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Deli... Stres içinde geçirdiğiniz günleri artık düşünmeyin. Bugün işte size çok fazla ihtiyaç duyulacak. Olumlu düşünceler üretin.

8 Ekim 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendinizi mesafeli, istediğini başaran ve elde eden bir enerji ile insanlara ifade ederken, aşk hayatınızda daha toleranslı ve sakin davranmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız. Bu süreçte finansal konularda geçici bir zorlanma yaşayabilirsiniz.

8 Ekim 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Venüs sizi kendinizi göstermek için harekete geçirecek. 1 aydır geri planda durduğunuz konulara bomba gibi bir giriş yapabilirsiniz. Özel ilişkilerinizde açığa çıkmamış konular netleşecek.

8 Ekim 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir kere enerjiniz yerine geliyor, motivasyonunuz artıyor, kişisel bakımınızla çok daha ilgileneceksiniz, hayatınızda yeni oluşumlar, yeni başlangıçlar dikkat çekici olacak, siz aşka değil aşk size doğru gelecek. Fiziki görüntünüzde değişiklikler yapabilirsiniz.

8 Ekim 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sevdiğinize kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. Çevrenizde tüm ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz.

8 Ekim 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 14' 37" R
Ay
Oğlak
22° 43' 16"
Merkür
Koç
16° 49' 28"
Venüs
Boğa
00° 46' 09"
Mars
Balık
29° 34' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 54' 49"
Satürn
Balık
16° 33' 32"
Uranüs
Boğa
22° 20' 11"
Neptün
Balık
28° 54' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 38' 54"
Lilith
Başak
23° 19' 01"
True Node
Koç
15° 21' 38"
Son Güncelleme : 30/04/2024 05:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>