Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mayıs 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle çok kavga ediyorsunuz fakat bu sayede sevginizi ölçebiliyorsunuz. Fakat bazen kavgaların ölçüsünü kaçırabiliyorsunuz ve hem kendinizi hem de sevgilinizi çok yıpratıyorsunuz.

Bugün dışsal ilişkiler konusunda başarılı adımlar atabilirsiniz. Bazı projelerinizi gerçekleştirmek için uygun bir gündesiniz.

Bugünlerde para biriktirmeniz gerekebilir çünkü önümüzdeki günlerde parasal kaynaklarınızın önemli bir kısmı kesilecek.

Bugünlerde hayatınızda bir değişiklik yapma düşüncesindesiniz fakat dikkat etmezseniz geleceğiniz ile ilgili sorunlar çıkabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Masraflı sosyalliklere dikkat ! Sosyal hayatınıza getirmeye çalıştığınız hareketlilik, belli bir ölçüde tutmaya çalıştığınız standardınızı olumsuz etkileyebilir. Üretkenliğinizin belli sınırlarda sıkışıp kalması, sizin hatalı seçimleriniz kadar, dışınızdaki etkilerle de alakalı. Bununla ilgili olarak belirginleşen destek eğilimleriniz, beklemediğiniz kişilerde ilgi görebilir.

8 Mayıs 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, Saat 02:01 Ay-Jüpiter kavuşum etkisinde yeni haftayı selamlıyoruz. Maddi güç ve iç huzurumuz bizim için önemli olacak. Özellikle bize karşı nazik ve anlayışlı davranan, bizi düşünen kişileri memnun etmek isteriz. Saat 10:56 Ay-Pluto görünümü, aşk hayatınız, çocuklarınız, çocuk sahibi olmak yönündeki kararların mutlaka iyi düşünülmesi lazım. Farkında olmadan açılabiliriz. Bu da sonrasında bütçemizi zorlar. Bir de eğlenceye, keyifli bir şeyler almaya yönelik harcamaların da dikkatlice ele alınmasında yarar var. Saat 22:42 Ay-Merkür karşıtlığı parasal konularda bir muhasebede bulunmanın işaretçisi. Ne aldığımıza ne verdiğimize bakmalıyız. Mümkünse borç alıp vermemeli, getiri-götürü hesabımızı iyi yapmalı, ne kendimizi ne başkasını zor durumda bırakmamalıyız. Saat 23:47 Ay-Uranüs karşıtlığı, bir yandan, kazandırıcı ortaklıklara, ilişkilere ihtiyaç duyuyoruz. Diğer yandan finansal anlamda payımıza ne düşer diye içimizden geçireceğiz. Yerine getirilmeyen sözler, paylaşım anlamında işimize gelmeyen durumlar yüzünden sıkılabiliriz. Yeni haftanın şans, mutluluk, sağlık getirmesi dileğimle,

8 Mayıs 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ne düşünüyorsan dilinin ucunda! Kalbini kıranlara tavrını koyabilir, haklı olduğun konuda adım atabilirsin.

8 Mayıs 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik ve finansal anlamda partnerinizden ya da ortağınızdan gelen çözüm sizi mutlu edebilecek. Para durumunuzdaki iyileşme sizi tekrar açılmamaya sevk etmesin.

7 Mayıs 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konular sizi meşgul edebilir. Kişisel harcamalarınızı kontrol etmeniz gereken bir gündesiniz. Gün içinde işlerinizle ilgili eksikleri tamamlamak isteyebilirsiniz. Finansal anlamda sizi zorlayan koşullar oluşabilir. Kendinizi fazla zorlamamaya çalışın. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir.

8 Mayıs 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son günlerdeki olaylar sizi yaraladı. Değişikliklere alışmaya çalışıyorsunuz. Kafanı karıştıran olaylar sonuçlanacak ve düşündüğünüz her şey gerçek olacak.

8 Mayıs 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftanın bu ilk gününde sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı, imkanlarınızı değerlendirmek ve kullanmak adına çaba ve gayret içinde olabilirsiniz. İş ve para konulara öne çıkarken, harcamalar gündeminize gelebilir.

8 Mayıs 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konular kafanızı kurcalayabilir. İş alanlarınızda yapacağınız görüşmeler, maddi olarak sizi rahatlatacak. Kendinizi iyi hissedeceksiniz. Pratik hareket etmek size kazandırabilir.

8 Mayıs 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hukuki konulara odaklanacağınız bir günü deneyimliyorsunuz. Ortağınız veya partnerinizle bilhassa idealist diyaloglara girme eğilimindesiniz. Deneyimlerden fayda çıkartabilirsiniz. Maddi alacaklarınızı tahsil edebilir, yeni gelir kaynakları yaratabilmek için beyin fırtınasına girişebilirsiniz. Kendi becerilerinizi paraya çevirebilirsiniz. Maddi ve manevi konularda kendinize değer yaratabilmek adına dinginlik, denge ve uzlaşma içinde bulunabileceğiniz sosyal temaslarda bulunabilirsiniz. Denge unsurunun varlığını hissedeceğiniz bir gündesiniz.

8 Mayıs 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, tüm vaktinizi günlük işlerinize ve bunların detaylarına ayırabilirsiniz. Genel olarak kendi başınıza çalışma eğiliminde olabilirsiniz ama deneyimli kişilerden bazı destek taleplerinde bulunmanın da sizin yararınıza olacağını aklınızda tutun.

8 Mayıs 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 44' 03" R
Ay
Başak
02° 32' 47"
Merkür
Boğa
00° 29' 58"
Venüs
Boğa
20° 28' 41"
Mars
Koç
11° 51' 31"
Jüpiter
Boğa
27° 40' 35"
Satürn
Balık
17° 49' 27"
Uranüs
Boğa
23° 15' 43"
Neptün
Balık
29° 20' 24"
Plüton
Kova
02° 03' 45"
Chiron
Koç
21° 30' 45"
Lilith
Başak
25° 05' 32"
True Node
Koç
14° 52' 39"
Son Güncelleme : 16/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>