Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Aralık 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sorunlarınızda kendi dışınızda sırdaşlar edinmeyi ve onlardan etkilenmeyi sakıncalı görüyorsunuz. Fakat bu bakışın tek taraflı olması, sorunların çözümünde bir işe yaramıyor.

Çok hazırlandığınız bir toplantının içinde olacak, ama amaçladığınız kazanımların azını elde edebileceksiniz. Bugün can alıcı bir sorunu halledeceksiniz. Çok umutlu olmadığınız bir sorunda şans size çok yardım edecek.

Bugünlerde, akraba içindeki büyük bir satış işinin haberiyle umutlarınız yeşerebilir. Korktuğunuz ödemelerin günü yaklaşırken, önümüzdeki günler içinde de yeni masraflar görünüyor.

Dayanağı olmayan bazı bilgilerle yetinip bir sorununuzdan kurtulmak istiyorsunuz. Oysa bu sorun aceleci davranmanızı gerektirecek kadar yakınınızda değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sürekli şans tanıdığınız biri, hayatınızda anlamlı bir yer tutuyor. Önümüzdeki günler içinde mevcut koşulların baskısıyla ona bazı düş kırıklıkları yaşatacaksınız. Risk korkunuz, şansınızın küçük oyunlarla yetinmesine neden oluyor. Bugün tanıştığınız biri hayatı değerlendirmesi ile sizi fazlaca etkileyecek. Onun bundan sonraki yaşamınızda yer almasını isteyeceksiniz.

9 Aralık 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, 09 Aralık saat 11:59-26 Ocak 2018 saat 15:56 tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Mars, eğitim-öğretim, girişim, iletişim, çevre ilişkileri, kısa yolculuk, günlük uğraşılar, haberleşme, yazılı belge gibi geniş bir alanda her türlü olasılığı göz önüne alarak hedeflerinizi belirlemeniz, saptamalarda bulunarak ona göre bir yön tayin etmeniz anlamında sizi güçlendiricidir. Sınırlarınızı gayet güçlü bir şekilde korumanızı sağlar. Başarılı olma isteğini yükselten, önünüze çıkan engellere aldırmadan bildiğiniz yolda yürümenizi sağlayan Mars-Akrep etkisinin gücü, dağılmanızın da önüne geçer. Böylece amacınız ne ise, o doğrultuda hareket edebilirsiniz. Dikkat edilecek nokta, biraz önce belirttiğim gibi ne istediğinizi bilmenize bağlıdır. Gerekli kişilerle bağlantıya geçerek, yeteneklerinizi ifade ediniz. Bu geçiş sizi dürtüsel manada besleyicidir. Bu dürtüler, kazanmak adına yola çıkmanın, sonunda hedefe varıp ele geçirmenin işaretçileridir. Bu geçişin arzu edilen hedefe ulaşmamızda kuvvet olması dileğimle,

9 Aralık 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sürpriz ve beklenmedik gelişmeler barındıran bir gün. Bugün kısa mesafeli bir seyahate çıkabilirsin.

9 Aralık 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size yakınlık ya da içtenlik gösteren kişilere karşı bazı sert çıkışlar yapabilirsiniz.Sevgi ihtiyaçınız bazı duygusal krizlere dönebilir.

9 Aralık 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken kişisel konularda yapabileceğiniz çok şey var. Ayrıca ailevi konularla da zaman geçirebilirsiniz.

9 Aralık 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün özel yaşamınızda ki  belirsizliklerin netleşmesi ile huzur bularak ilişkinizi yeniden yapılandırabileceğinizi müjdelemekte. Bekar Başaklar ilişkiniz yoksa yeni bir aşk yaşayabilir kısa sürede resmileştirme kararı alabilirsiniz. Bu olumlu etkiyaşamınıza da yansıyacak. Yaşadığınız onca haksızlıktan sonra güçlü bir şekilde ayağa kalkacaksınız. Kendinizi hiç olmadığınız kadar güçlü ve kararlı hissedeceksiniz bu haliniz size bir çok kapıyı aralayacaktır. Doğru yerde doğru zamanda olmanın getireceği şansları en iyi şekilde kullanacak özellikle maddi konularda önemli gelişmeler kaydedeceksiniz. Beklentilerinizi hedeflerinizi belirleyin ve ilerleyin. Ufak tefek zorluklar söz konusu olsa da kazanan siz olacaksınız. Kendinize inancınız sizi şu anda bulunduğunuz noktadan çok daha farklı yerlere taşıyacaktır.

9 Aralık 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Neredeyse unuttuğunuz eski bir dostunuzla karşılaşabilirsiniz. Bu durum duygularınızın harekete geçmesine neden olabilir. Sosyal faaliyetlerde bulunmak keyfinizi yerine getirecek. Böylece kuruntulardan uzaklaşacaksınız.

9 Aralık 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişime dayalı işlerinizde, mücadeleleriniz artacak. Kararlı ve stratejik davranacaksınız. Bu dönem araba kullanırken veya yolculuk yaparken çok dikkatli olmanız gerekebilir.

9 Aralık 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars Akrep burcuna geçerek sizin iletişim, ticaret, kardeş, eğitim ve yetenekler alanınızda etki edecek. Bu konularla ilgili uzun zamandır planladığınız her detayı artık su yüzüne çıkarabilirsiniz. Sağlam bir stratejiyle ilerlemek mümkün olacaktır. Kurtlar sofrasını erken terk etmeyin.

9 Aralık 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

9 Aralık 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 39' 05" R
Ay
Oğlak
00° 50' 46"
Merkür
Koç
16° 19' 55"
Venüs
Koç
28° 44' 59"
Mars
Balık
28° 19' 00"
Jüpiter
Boğa
23° 31' 54"
Satürn
Balık
16° 24' 46"
Uranüs
Boğa
22° 14' 35"
Neptün
Balık
28° 51' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 19"
Lilith
Başak
23° 08' 07"
True Node
Koç
15° 25' 33"
Son Güncelleme : 28/04/2024 14:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>