Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Aralık 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşanan her şeyi bir anda unutmuş gibi davranmanız ona acı veriyor olabilir. Ayrılık kararınızı bu kadar bilinçli şekilde, inanarak uygulamanız karşı tarafa biraz sürpriz gelmiş gibi.

İş yaşantınızda insan ilişkilerinde bazı geçimsizlikler var. Bu sürtüşmelerin doğrudan içinde görünmekten çekiniyorsunuz. İşyerinizde yakında toplu bir hareketlilik gündeme gelebilir.

Kenara para koymaya başlamanız, bazı zevklerinizden vazgeçmenizi gerektirmiş olsa da önünüzdeki ilk ödemede tedbirli olmanın yararını göreceksiniz. Para konusunda çekingen olduğunuz biri, sizi yakında şaşırtabilir.

Aile ilişkilerinize bugünlerde daha fazla ilgi göstermeniz gerekebilir. Yeterince ilgili olduğunuz konusunda biraz daha iddiasız olmaya ihtiyacınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzak bir yakınınız olmasına karşın çok sevdiğiniz birinin bir türlü arkası kesilmeyen sağlık sorunları sizi üzüyor. Aile bireylerinizi bu konuda fazla soğukkanlı buluyor, duyarsızlıkla suçluyorsunuz. Arkadaş ilişkilerinizdeki bir hoşluk, direk sizinle ilgili olmasa da, bugünlerde sizi de mutlu ediyor. Akşam saatlerinde güzel bir haber alacaksınız.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 05:20 Ay-Kuzey düğüm görünümü, hedefinizi belirle ve cesaretle ona yönelmelisiniz. Bilginizi en etkin olacağınız alanda ifade edecek şekilde tercihlerde bulunmalısınız. Araştırın, okuyun, öğrenin ve öğrendiklerinizi birveya aktivite alanında ifade edin. Saat 15:38 Ay-Uranüs olumlu görünümü, eviniz ve ailenizle ilgili konularda mantığınızı öne alarak düşünmenizi sağlar. Kimi zaman şöyle bir geçmişe dönerek akıllı bir şekilde gözden geçirmelerde bulunmak yerinde olabilir. İnsanlarla bağlantı kurmaya olan ihtiyacınız bu enerji sayesinde ön plandadır. Saat 18:58 Ay-Mars olumlu görünümü, birilerinin yanlış sözler sarf etmesi veya sizin kriterlerinize uymayan tarzda hareket etmesi sizi gerginleştirir. Susup ses etmemeye çalışırsınız ama sakin olmak pek kolay değildir. Saat 20:47 Ay-Satürn karşıtlığı, ailemiz, evimiz, alım-satım ve yenileme işleri, yerleşim yerimizle ilgili konularda yaşanması muhtemel zorlukları işaret ediyor. Fikirsel farklılıklar iletişimde sorunlara yol açarken, bize hayli sorumluluk yüklüyor. Ancak bunların da akıllıca gözden geçirilme zamanıdır. Kendiniz dışında birilerine yardımcı olmak, çocuklarınız varsa onlarla ilgilenmek, istediğiniz gibi serbestçe hareket edememek sizi biraz yoracak. Ancak gerçekten bir şeylerin sağlam olması için, bizim de üstümüze düşeni yapmamız gerekiyor. Sabırlı olalım. Saat 22:13-23:37 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Uzun sürecek olan bu zaman dilimi, kuvvetli bir temel üzerine oturtulmamış konularda karar vermekten kaçınmamız gerektiğini gösteriyor. Hangi konuda olursa olsun, gerçekliğe önem vermemiz lazım. Mantık sınırları içinde hareket etmemiz yararlı olur. Saat 23:37 Ay-Yengeç geçişinde, eski dostlar, geçmişte yaşanan güzellikler, sevdiğiniz ancak yanınızda olmayan kişileri anarsınız. Onları özlersiniz. Geleceğinizi güvence altına alabilmeniz ve dilediğiniz gibi bir yaşam kurabilmek sizin için önemlidir. Haksız, kaba, düşüncesiz davranan kişilere, vefasız insanlara içten içe kızarsınız. Moralinizi yükselten, kendinizi iyi hissetmenizi sağlayan ortamda bulunmayı tercih edersiniz.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önemli kararlar alabilirsin. Çalışma ortamında düzenini değiştirmeni gerektiren şartlar oluşabilir.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal oluşumlarınızı geleceğe yönelik amaçlar doğrultusunda kurgulayabilirsiniz.Çalışma ortamınızdaki arkadaşlarınızla gerçekleşebilecek dialoglara karşı kontrolcü olmalısınız.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda sorumluluklarınızda artış olabilir. Mücadelesini verdiğiniz konular çözüme kavuşabilir. İş arkadaşlarınızla ilişkilerinizde stresler olabilir. Hedeflerinize ulaşmak için kendi meslek grubunuzdan insanlardan destek alabilirsiniz. İkili ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Bazı konuları tamamlamak isteyebilirsiniz.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dolunay bugün akşam saatlerinde meydana gelirkenve ev hayatınız arasındaki dengeleri daha iyi gözetmeniz gerekebilir. Hedefleriniz, planlarınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Özel hayatınızı, geçmiş ve köklerinizi dışarıda nası yansıttığınıza dair farkındalıklar söz konusu olabilir.

3 Aralık 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dolunay bugün akşam saatlerinde meydana gelirkenve ev hayatınız arasındaki dengeleri daha iyi gözetmeniz gerekebilir. Hedefleriniz, planlarınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Özel hayatınızı, geçmiş ve köklerinizi dışarıda nası yansıttığınıza dair farkındalıklar söz konusu olabilir.

4 Aralık 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi işinize verecek, aile hayatınızdaki zorlanmaları çalışarak unutmak isteyeceksiniz. Maddi kazançlarınız sizi kamçılıyor.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonu kariyer alanınızda meydana gelen Dolunay sizi hareketli bir haftayla buluşturuyor. İkili konular ve olaylar zihninizi oldukça meşgul edecek. Hangi projeye ağırlık vermeniz gerektiği konusunda kararsız kalabilirsiniz. Karşınızdakilerle iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta karar arifesindesiniz. Kararınız gelecek günleri etkileyebilir.

4 Aralık 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 15' 25" R
Ay
İkizler
20° 31' 42" R
Merkür
Koç
24° 04' 34"
Venüs
Boğa
13° 29' 46"
Mars
Koç
07° 31' 25"
Jüpiter
Boğa
26° 20' 17"
Satürn
Balık
17° 24' 41"
Uranüs
Boğa
22° 55' 57"
Neptün
Balık
29° 11' 47"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
21° 12' 59"
Lilith
Başak
24° 27' 47"
True Node
Koç
15° 10' 05"
Son Güncelleme : 10/05/2024 13:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>