Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ekim 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu taktiği size kim vermişse yanlış vermiş. Kendinizi ağırdan satmakla bir yere varamayacak, belki de onu kaybedeceksiniz. Yanlış yerlerden bilgilenmek yerine, geçmiş deneyimlerinize bakmanız gerekiyor.

Ağırlıklı olarak üzerine eğildiğiniz birvar. Bunu kotarmanız halinde ufkunuzun açılacağını düşünüyorsunuz. Yalnız işin haznesi sizin birikimlerinize biraz bol geliyor, bunu da görmelisiniz.

Son yaptığınız harcamalarla durumu iyice zora soktunuz gibi görünüyor. Bunların gereksizliği konusunda sizi kimse ikna edemedi. Ama parayı savurup sonradan üzülmelere alışkınsınız.

Sonucu birçok kişiyi ilgilendiren ve sizden çözüm bekleyen işi, başladığınız gibi bitirmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi çok önemsiyormuş gibi davranan kişilere karşı hemen sempati beslemeye başlıyorsunuz. Bu, sonradan sizi hayal kırıklıklarına sokuyor. Çok uzaktan izlediğiniz bir gelişmeye belli korkularla asla yaklaşmıyorsunuz. Oysa bu tavrınız, bu gelişmenin, zamanla tamamen sizinle ilgili bir hale dönüşmesine neden olacak. Bunu yersiz korkularınızla şimdiden göremiyorsunuz.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, Saat 04:45 sonrası Ay-İkizler burcu seyir etkinliğinde,hayatınız veya hangi konuda olursa olsun sabah bu saatte hızlanmak durumundayız. Öyle ağırdan almak, nasılsa halledilir diye düşünmek bütün işlerin üst üste binmesi anlamına gelir ki, sonra işin içinde çıkamayız. Zamanı iyi kullanmalıyız. Görüşmemiz varsa saatinde orada olalım. Yaratıcı düşünmeye çalışalım. Zor işler karşımıza geldiğinde hevesimizi kaybetmeden, başarıyla halledeceğimizden emin olalım. İş yerinizde veya bulunduğunuz ortamda özellikle bu saatte birilerinin ne yaptığı, ne düşündüğüne kafamıza takmayalım. Biz kendi işimizi pekala düzgün bir şekilde yerine getirebiliriz. İyi bir planlama ile öğleye kadar işleri yoluna koyabiliriz. Saat 15:26 Merkür-Pluto görünümü aşk hayatımız, çocuklarımız ve maddi konular üzerinde çok dikkatli bir şekilde durulması ve uzlaşı için işbirliğine açık olunması halinde problemlerin çözülebileceğini işaret ediyor. Yasal haklarımız çerçevesinde duruma baktığımızda, gereksiz tartışmaların önüne geçmiş oluruz. Yeni haftanın güzel gelişmelerle bizleri mutlu etmesi dileğimle,

9 Ekim 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duyguların ve kararların daha net. Bugün özellikle aşk hayatında yaşadığın belirsizliği bitirmek isteyebilirsin.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olumlu düşünme, şüphesiz önemli bir başlangıçtır. Elbette nelerin ne kadar yanlış olduğu yerine, nelerin nasıl çözümleneceği üzerinde durmalısınız.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün statünüzü korumak için yeni hedefler edinebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde mücadeleye başlayabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla uyumlu hareket edeceğiniz bir gündesiniz. Üstlerinizle görüşmelerinizde zorluklar gündeme gelebilir. Ticari ve teknik konularda krizler çıkabilir. Evinizde bazı şeyleri değiştirmek durumunda kalabilirsiniz.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ÇALIŞAN Başaklar,çevrenizdeki biriyle ilgili alacağınız habere üzülebilirsiniz. Bu kişiyi arayın ve yanında olduğunuzu hissettirin.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam etkiler alırken, yeni bir flört teklifi alabilir, varolan ilişkilerinizde romantik ve sizi tatmin edici konuşmalar yapabilirsiniz. Görüşmeler ve seyahatler alanında istediklerinizi daha rahat elde edeceğiniz bugün, internet sitenizi düzenleyebilir, yakın çevre ilişkilerinize de vakit ayırabilirsiniz.

9 Ekim 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda bazı fikir ayrılıkları oluşabilir. Riskli işlerden kaçınmalı ve harcamalarınızın arkasındaki ana nedenleri araştırmaktan geri durmamalısınız.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Farklı beklentiler içine giriyorsunuz. İstekleriniz fazlalaşıyor. Fakat, mantıklı ve dengeli davranmayı başaracaksınız. Biraz huzursuz ve gergin olmakla birlikte yolculuk yaparak üzerinizdeki sıkıntıyı atabilirsiniz.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

9 Ekim 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 23' 52" R
Ay
Balık
08° 07' 50"
Merkür
Koç
18° 22' 52"
Venüs
Boğa
04° 46' 23"
Mars
Koç
02° 05' 05"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 23"
Satürn
Balık
16° 50' 25"
Uranüs
Boğa
22° 31' 22"
Neptün
Balık
28° 59' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 49"
Lilith
Başak
23° 40' 39"
True Node
Koç
15° 22' 06"
Son Güncelleme : 03/05/2024 11:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>