Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ekim 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan oldukça hassas olacağınız bir gündesiniz. Sevgilinizle ilişkilerinizde yoğun bir duygusallık olacaktır ancak bu duygusallık beraberinde bazı sorunlarda getirebilir.

Bazı önemli işleriniz bugün halledebileceksiniz. İş yerinizde haberleşmelerinizde bir hareketlenme olabilir. Enerjiniz olumlu ve sizde bunu iyi olarak kullanabileceksiniz.

Parasal konularda beklediğiniz gelişmeler bugün olmasa da bazı olumlu adımlar atmayı başaracaksınız. Özellikle uzun vadeli planlar yapmanız ve sabırlı hareket etmeniz sizin için daha doğru olacaktır

Enerjinizi olumlu olarak kullanmaya çalışmalı ve olumlu düşünmelisiniz. Bazı sorunlarınızın çözümünü zamana bırakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi duygusal anlamda yorgun ve isteksiz hissedebilirsiniz. Bu yorgunluk fiziksel olarak kendini gösterebilir. Genel olarak dinlenmeye ve kendinize zaman ayırmaya ihtiyaç duyacaksınız. Bugün öğleden sonra alacağınız bir davete zorla katılabilir orada sıkıntılı zamanlar geçirebilirsiniz. Ailenizden bazı kimselerden akşam saatlerinde haber alabilirsiniz.

11 Ekim 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar,  saat 02:17 Güneş-Jüpiter görünümüyle cumartesi günümüz başlıyor. Bu enerji, hem çalışma ortamı hem de günlük hayatınızda sakin, aklı başında, işbirliğine yatkın şekilde hareket etmenizi sağlıyor. Aile ilişkilerinde bir yumuşama, daha olumlu davranışlarla birbirinize yaklaşma anlamında olumlu. Ayrıca evinizi konforlu hale getirme, ev içinde çalışmak, eğer bir sağlık şikayetiniz varsa, bunu hallederek evde dinlenmek yönünde de faydalıdır. Bir nekahet devresi de olabilir. Siz veya eşiniz, ailenizden biriyle ilgilenebilir, onun iyileşmesinde yardımcı olabilirsiniz. Ev satın almak, kiralamak, ilerisi adına rahat etmek amacıyla gözden geçirmelerde bulunmak anlamında da yararlı görüyorum. Umudunuzu yükseltici bir işaret, moral yüksekliği olarak da bu görünümün rahatlatıcı etkisi olduğunu söylemeliyim. Saat 03:49-18:51 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Eviniz, aileniz ve güvenliğinizle alakalı mevzularda özellikle sakin olmak gerekir.  Böyle bir etki altında genel olarak yanlış anlaşılmalar ve terslikler, zıtlaşmalar gayet doğaldır. Saat 12:10 Venüs-Uranüs karşıtlığı gerçekleşecek. Bu görünüme aşinayız. Uranüs 2011 yılından bu yana Koç burcunda ilerliyor ve her yıl Venüs ile karşıtlık yapıyor. Peki bunun anlamı nedir? Bir işi daha güzel, kaliteli ve düzgün bir şekilde yapabilmeniz için sabırsızlıktan uzak durmanız en azından bir süre daha bu işin mutfağında pişmeniz gerektiğini söylüyor. Karşımıza çıkan zorunlulukların üstesinden gelebilmeniz için sizi diğer insanlarla işbirliği yapmaya çağırıyor.  İhmal ettiğiniz ve bazı alışkanlıklarınız nedeniyle hiçe saydığınız sağlığınızı düşünmeye zorluyor. Ne kadar tek başına yol almak istiyorum deseniz de, sizi dengeli, sakin ve aklı başında  davranmaya ve başkalarına karşı düşünceli olmaya davet ediyor. Oyunu kuralına göre oynamak için kibarlık ve nezaket şart. Ben demek yerine biz demeniz gerekiyor. Ayrıca geçmiş kırgınlıkları unutarak uzlaşmaya hazır olmanız lazım. Bencillik ve öfke patlamalarının size hiçbir faydası olmaz. Soğukkanlı ayarlamalarda bulunma zamanı. Size düşen ortaklarınızla veyahayatınızla veyahut da sağlıkla ilgili mevzularda bilinçli davranmak, sanatsal konularda yenilikleri takip etmek, ortaklaşa çalışmak, üzerinize düşen sorumlulukları kabul etmek. Bunu yaptığınızda hayatı bu kadar zorlamamayı, içinizdeki özgürlüğü keşfetmeyi, kendinizi, kainatı ve var oluşunuzun ardındaki sırları öğrenmeyi ve geçmişinizde olanları affetmeyi başarabilirsiniz. Saat 19:07 Mars-Kuzey düğüm görünümü, finansal ortaklıkların ve çalışma hayatınızla ilgili meselelerin mutlaka gelişim yönünde ele alınması gerektiği hatırlatıyor. İşbirliğinde bulunmak yine önemli. Çünkü bilinçli davranırsak,ortamında, ilişkilerimizde faydalar sağlanabilir. Dost, dostun gelişmesini ister, Düşman ise güçsüzleşip zayıf düşmesini.... Gerçek dostlarla, doğru insanlarla karşılaşmamız, mutlu olmamız dileğimle,

11 Ekim 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Boğaların hayatları ile ilgili yeni bir dönem başlıyor. İçsel enerjileri ve farkındalıkları artıyor. İş hayatınızda yaşadığınız yanlışlıklar artık sona eriyor. Değerinizin anlaşılması için evrenden yardım geliyor. Bugün bulunduğunuz ortamlarda, kendinizle ilgili konuşmalar hoşunuza gidecektir.. Çalışmalarınıza daha hız vermek istiyorsunuz

11 Ekim 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Leoparın beneklerini çamaşır suyuyla çıkartma eğiliminde olabilirsiniz. Bazı konuları çözmenin ne kadar imkansız olduğunu ya da ne kadar fazla zaman alacağını düşünmekten kaçınıyor olabilirsiniz. Gerçekçi olmakta fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Son dönemlerde yaptığınız planları veya verdiğiniz kararları bir kez daha gözden geçirmelisiniz. Önemli bir detayı atlamış veya yanlış düzenlemiş olabilirsiniz.

11 Ekim 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda kendinizi rahat ve keyifli hissediyorsunuz. Özellikle yaratıcı konularda daha aktif olacak ve güvenle hareket edeceksiniz. Ayrıca aşk hayatınız ve ilişkiler açısından dinamik olabilir ve gününüzün büyük bölümünü bu alana ayırabilirsiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz değişik hobilere yer açmanız size canlılık ve tempo getirecektir.

11 Ekim 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

MANEVİ doyumunuz bugün dünyevi keyiflerden uzak tutabilir sizi. Gönlünü almanız gereken kişiler varsa harekete geçme zamanı.

11 Ekim 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gece yarısına kadar işlerinizle ilgileneceksiniz. Çalışmalarınızın yoğunluğu nedeniyle kafanızı kaşıyacak vakti bile bulamayabilirsiniz. Seri hareket etmeye bakın; lakin acele etmeyin. Yapacağınız en ufak bir dikkatsizlik, sizi zarara uğratabilir çünkü. Ertesi günü de düşünün ve çok geç yatmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

11 Ekim 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 16' 35" R
Ay
Terazi
03° 45' 35"
Merkür
Boğa
03° 58' 02"
Venüs
Boğa
23° 43' 27"
Mars
Koç
13° 52' 04"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 57"
Satürn
Balık
18° 00' 07"
Uranüs
Boğa
23° 24' 54"
Neptün
Balık
29° 24' 08"
Plüton
Kova
02° 02' 41"
Chiron
Koç
21° 38' 43"
Lilith
Başak
25° 23' 05"
True Node
Koç
14° 56' 13"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>