Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Tekrar konuşmak yarar getirebilir. Partnerinizin son günlerdeki evlilik tezlerini sürekli yorumsuz karşılarken, onun bu konuda size baskı yaptığı fikrine kapılmasına neden olabiliyorsunuz.

Kendiniziyaşamınızda biraz gevşek buluyorsunuz, ama bazı durumlardaki sert tavırlarınız bir denge sağlayabiliyor. Son görüşmenin neticesini önümüzdeki günlerde alabilirsiniz.

Çok uzayan miras işiniz için önümüzdeki günler içinde kökten kararlar alabilirsiniz. Yeterli sayılabilecek kazancınıza karşın, yüksek tutarlı ödemeleriniz para darlığı çekmenize neden olabiliyor.

Aldırmaz görünüşünüz, bazı söylentilerin ilgilenenlerini her gün çoğaltıyor. Kendinizle alakalı nahoş duyumların üstüne gitmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir akrabanızın etrafını kırıcı davranışlarını sorun edip çözüm arıyor, bu ilişkide biraz sabrınızın tükendiğini hissediyorsunuz. Bugünlerde kendinizi duygusal açıdan güçlü hissedeceksiniz. Bu akşamı entelekte yönelik uğraşlar başında değerlendirebilirsiniz. Habersizce gelen bir konuğunuz olabilir ve onunla bir tartışma yaşayabilirsiniz.

11 Ocak 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaptığınız her işte dikkat etmeniz gereken nokta abartmamak olmalıdır. Duygusallığa açık bir gündesiniz, hislerinizi gizlemekte zorlanabilirsiniz. Arkadaşlık ilişkilerinizde dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Herkese güvenmeyin, bugün doğru sandığınız her şey yanlış olabilir. Güneş-Plüton kavuşumu eğitim hayatınız, seyahatleriniz, hukuki işleriniz ve yurt dışı bağlantılarınız ile ilgili konularda karşınıza çıkacaktır. Kontrolcü ve obsesif davranışlarınız çevrenizdekiler tarafından eleştirilebilir. Bu konularda özellikle işiniz varsa kendinize fazla güvenmeniz, iyi gidecek bir süreci tersine çevirebilir. Eğer gücünüzü kararında kullanırsanız, tam tersine çok güzel başarılar da elde edebilirsiniz. Özellikle akademik konularda başarılarınız herkes tarafından takdir edilebilir. Bir taraftan da bu kavuşum sizlerin hayata bakış açısını değiştirebilir. Şu ana kadar inandığınız her şeye sil baştan başlayıp hayatınızda yeni bir sayfa açabilirsiniz. Uzun zamandır belki de bunu bekliyordunuz. Sizi kamçılayan bir güç arıyordunuz. Şimdi o güç sizinle, tek yapmanız gereken eyleme geçmek. Sevgiler, Astromeri

11 Ocak 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Yakınlarından destek göreceksin!Enerjin bugün seni tatmin edecek! Planlarınla ilgili sana fikirleriyle destek vermek isteyen yakınlarının söylemlerine kayıtsız kalmayacak. Seni asıl mutlu eden, sevgilinin cesaret isteyen konularda sana verdiği destek. Çok daha sağlam adımlarla ilerlediğini hissetmek, seni oldukça mutlu edecek. Sevdiğin insan cesaretini ve tutkularını körükleyecek. Kendi işini yapan bir Boğa burcuysan, özellikle toplantılarda, yurtdışı bağlantılı konularda dikkatli olmak gerekebilir. Evliliğinde sorunları olan bir Boğa burcuysan, artık karara varmak isteyeceksin. Çocukların varsa, onların bu süreçteki psikolojik durumunu da göz önünde bulunduracaksın. Sanatla ilgileniyorsan, çalışmalarından maddi gelir elde etmek için kolları sıvayabilirsin.

11 Ocak 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre iletişimlerinizin aktif olacağı özel bir gün. Kendinizi yardımlaşmanın sıcak enerjisine açtığınız takdirde olayların daha kolay bir şekilde geliştiğini fark ediyor olacaksınız.

11 Ocak 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İletişim yönünden hareketli bir gündesiniz. İşlerinizin akışı yavaş olduğundan, yazışma ve konuşmalar gündeminizi etkileyebilir. Olaylara karşı sakin tavrınızı korumakta fayda var. Yapmak zorunda olduğunuz sözleşmelere daha fazla özen göstermelisiniz. Yaşadığınız bazı olaylarsa sonlanmalar olabilir. Dedikodulara karşı dikkatli olun.

11 Ocak 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ve kariyer anlamında güçleneceğiniz bir döneme gireceksiniz. Sözleşmeler servet getirecek.

11 Ocak 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca bulunduğunuz her ortamda kendinizi göstermek ve ön planda olmak için fırsatlarınız varken, eğer problemli giden bir ilişkiniz varsa bugün problem yaşayabilirsiniz. Enerjinizi spora, yeni insanlarla tanışmaya ve çalışmalarınıza yönlendirmeniz faydalı olacaktır.

11 Ocak 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortak idealler, sanatsal zevkleri paylaşabileceğiniz sosyal ortamlarda bulunurken objektif davranmak önemli. Gün boyu değişen duygu durumları, arzuların karşılanmamasından kaynaklanan hüzün olası.

11 Ocak 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile gücü dönüştürme ve düzen değiştirme gezegeni Plüton bugün birlikte hareket edecekler. Yurt dışıyla ilgili bir konunun derinine inebilir. Alt detaylarını ortaya çıkararak uzun süreden beri hayatınızda önemli bir yer kaplayan bu konunun akışını değiştirebilirsiniz. Bu hukuki bir mesele ya da devletle bağlantılı bir gündem de olabilir.

11 Ocak 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yol yapacaksınız. Gideceğiniz yerde ilginç kimseleri tanıyacaksınız. Para konusunda şu sıralar çok kısmetlisiniz. Yalnız para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Seviyor ve seviliyorsanız birlikte yeni bir çevreye gireceksiniz. Her konuda anlaşma var.

11 Ocak 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 43' 52" R
Ay
Oğlak
15° 36' 09"
Merkür
Koç
16° 38' 36"
Venüs
Boğa
00° 07' 08"
Mars
Balık
29° 10' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 26"
Satürn
Balık
16° 30' 44"
Uranüs
Boğa
22° 18' 23"
Neptün
Balık
28° 53' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 06"
Lilith
Başak
23° 15' 30"
True Node
Koç
15° 22' 38"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>