Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Şubat 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinizdeki doyum ve güven her şeyin üstünde görünüyor. Aşk hayatınızda uzun zamandır yaşadığınız coşkunun, yavaş, yavaş bir alışkanlığa dönüşmesindeki doğallığı kabullenebiliyorsunuz

Bir arkadaşınızınalanı sizi çoktandır cezbediyor. İş alanınız biraz yorucu, ama mutlu bir ortam içinde olduğunuz için buna çok aldırmıyorsunuz. Yakında sevinçleriniz var.

Biraz da itelenmeyle sağladığınız birikim sizi bugünlerde dardan kurtarıyor. Sıkıntılarınızın dağılması anlamında biraz kıpırdanmalar var. Bu konularda yaşadığınız kırgınlık korkusu, sizi aşırı cömert davranışlara itiyor.

Kendi başınıza yapmayı sakıncalı bulduğunuz bazı saptamalar, sandığınız kadar paydaş gerektirmiyor. Söz konusu davranışlardan en fazla etkilenen kişi oluşunuz, size bu hakkı fazlasıyla veriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir arkadaşınızın ekonomik açmazları sizi üzüyor. Ona daha yakın olma çabanızın önünde, onun biraz mağrurca kapanışları var. Bugünlerde bu konuyu ivedileştirebilirsiniz. Sizin adınızın da karıştırıldığı bir söylentinin kulağınıza gelmesi sizde günlük kızgınlıklar yaratabilir. Bu söylentilerin arkasında sizi kendinizle tartıştıracak niyetler bulacaksınız.

12 Şubat 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 00:01 Ay-Kuzey düğüm kavuşumunda, iş-yolculuk-sağlık, yakın çevremizle olan ilişkimizi gözden geçirecek ve aksayan noktalar üzerinde duracağız. Kimlerle ortaklaşa yaşıyoruz veya kimlerle işbirliği içindeyiz bunlar üzerinde duracağız. Saat 12:42 Ay-Neptün karşıtlığı, aşkta ve hayatın genelinde sizin için güven olgusu önemli hale geliyor. İlişkide engeller olmamalı, her iki taraf da hayattan zevk alabilmelidir. Ancak böyle olursa insan hissettiğinin tadına varabilir diye düşünürsünüz. Günün güzel getirileri hepimizden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

12 Şubat 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dost olduğunu düşündüğün bazı kişiler rengini belli edecek. Kuyunu kazmaya çalışanlarla yüzleşmeler yaşayabilirsin.

12 Şubat 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal durumlar ve ani değişen ruh halinizden dolayı ilişkilerde hızlı karar vermeyin. Hızlı gelişen olaylara karşı daha mantıklı davranışlarda bulunun. Başlattığınız her işte hemen sonuç almayı isteyeceğiniz bir gün.

12 Şubat 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ortaya koyabileceğiniz imkanlar var. Aşkta daha fazla etki altında kalarak güzel hayallere yer açabilirsiniz.

12 Şubat 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınız son derece aktif ve keyifli geçiyor bugünlerde. Sosyal çevreniz zor durumlarda hayatınızı kolaylaştırmaya hazır görünmekteler. Dost çevrenizin kalitesi artıyor.

12 Şubat 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden,hayatınız, devam eden çalışmalarınız ve günlük yaşamınızda bitirmeniz gereken işlerinizle ilgili durağanlık ve belirsizlik yaşayabilirsiniz. Böyle bir etkide ilgili alanlarda yeni kararlar almanız uygun değildir. Gününüzü sizi rahatlatan ortamlarda, yeni kararlar almadan geçirmek faydalı olacaktır.

12 Şubat 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda duygularınız doğru çalışabilir. Sevdiğiniz insana karşı duvarlarınızı yıkmayı başarırsanız içtenliğinizi son derece etkili bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Çevrenizde olup biten olaylar sizi de dolaylı olarak etkiliyor.

12 Şubat 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Pazar gününüzü sabahtan itibaren çocuklarınızın bedensel ve ruhsal sağlığı üzerine odaklanacağınız faaliyetlerle değerlendirebilirsiniz. Ayrıca kişisel keyif alanlarınızla ilgili etkinliklere katılabilirsiniz.El işleri ve dikkat isteyen hobilerinizle vakit geçirmek çok iyi gelebilir. Günün teması cömertliğin, alışveriş dengesinin korunduğu ilişkiler olacaktır. Keyif alanlarınızı deneyimleyeceksiniz. Çalışma ortamınız veya hizmet alanınızda fikirsel yahut hukuki bir baskıya maruz kalabilirsiniz. İşlerde açık vermemeli, konuları ihmal etmemelisiniz.

12 Şubat 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Genel olarak huzurlu geçecek, gelişmelerden duyduğunuzu endişenin silinip gideceği bir gün geçirebilirsiniz. Diğer taraftan, bu huzur sizi fazla iyimser kılarsa, riskli hamleleriniz ve olaylara ani müdahaleleriniz, bu sefer çevrenizi endişelendirmeye başlayabilir..

12 Şubat 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 52' 30" R
Ay
Başak
28° 49' 55"
Merkür
Boğa
03° 24' 02"
Venüs
Boğa
23° 12' 42"
Mars
Koç
13° 33' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 03"
Satürn
Balık
17° 58' 28"
Uranüs
Boğa
23° 23' 27"
Neptün
Balık
29° 23' 33"
Plüton
Kova
02° 02' 52"
Chiron
Koç
21° 37' 28"
Lilith
Başak
25° 20' 19"
True Node
Koç
14° 55' 41"
Son Güncelleme : 18/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>