Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda rahat bir günde bulunduğunuzu ve beklentilerinize karşılık bulabileceğiniz söylenebilir. İkili ilişkinizde, iletişimle ilgili problemlerinize çözüm bulabilirsiniz. Aşkta yaşamınızda gelişmeler bekleniyor.

Yaratıcı çalışmalar ve kendinizi daha rahat hissedeceğiniz konulardan zevk alabilirsiniz. Mesleki konularda yoğunluk ve hareket ihtiyacı göze çarpıyor. Zamanınızın büyük bir kısmını yeni işlerinize ayırmak zorunda kalabilir, bu konularda çalışabilirsiniz.

Meslek yaşantınızda çalışmalarınızın karşılığını maddi olarak almaya başlayabileceğiniz bir gün. Dikkatinizi evle ilgili konulara yöneltme ihtiyacı duyabilirsiniz. Harcamalarınızda ani kararlarla hareket edebilirsiniz.

Bazı öncelikleriniz var ve planlı olmaya çalışmalısınız. Evle ilgili konularda değişiklikler söz konusu olabilir. Sabah, sosyal çevrenizde yoğun bir hareketlilik olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkilerinizde kararsız davranışlar gösterebileceğiniz duygusal bir gün. Sorunlarınızı tek başınıza halledemeyeceğinizi kabullenmek, yakınlarınızla ilişkilerinizi rahatlatabilir. Bugün ikili ilişkilerinizden çok şey bekleyebileceğiniz görülürken, yakın ilişkilerinize karşı kaygılı yaklaşımlar içine girmeniz mümkün.

13 Eylül 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Cumartesi günümüz,   burcunuzda ilerleyen sakin ve ılımlı Ay etkisi altında başlıyor. Böyle bir enerji, yüreğimizde  şu sesin yükselmesini sağlayabilir.  â€' Sahip olduğum her şey bana yeter! İşte bu bakış açısı çerçevesinde şekillenen gün boyu, kendimizden emin olmanın rahatlığını yaşayacağız. Saat 02:06 Ay-Jüpiter görünümü, etkin ve yetkin olma arzumuzu yükseltiyor ve evimiz alanı içinde kendimizi coşkulu ve hevesli hissetmemizi sağlıyor. Saat 06:39 Ay- Chiron  olumlu görünümü, arkadaşlık ilişkileriniz başta olmak üzere, hedef olarak belirlediğiniz her konuda sağlam ve sağlıklı kararlar almaktan yana olduğunuzun göstergesidir. Hangi ortamda bulunursanız bulunun, hem kendiniz hem de ailenizin geleceği adına düşünür ve iyilikleri gönülden yaparsınız. Saat 11:16 Merkür-Uranüs karşıtlığı gerekhayatınız veya gerekse günlük hayatta karşılaştığınız insanlarla onların anladıkları dilden konuşmanın önemini gösteriyor. İşinizi, hayatınızı verimli bir şekilde geçirmeniz için bunun şart olduğunu görüyoruz. Ancak bir yandan da bunca yıllık birikmiş sıkıntılar, bastırılmışlıklar, haksızlıklar yüzünden  işbirliği yapmak size ağır geliyor. İşte bugünkü karşıtlığın yarattığı bu durum, bir anda düşünmeden tepki göstermenize ve ne olacaksa olsun diyerek isyan etmenize neden olabilir. Saat 13:24 Ay-Satürn karşıtlık etkisi sizin  güzellik, huzur ve güven içinde yaşamaktan yana olduğunuzu gösteriyor.  Ruhunuzun huzur bulması için ilişki hayatınızın düzgün olması şart.  Eğer yaşamınızda, sevilmenin ve sevmenin güzelliğini size hissettiren biri varsa kendinizle barışık olursunuz.  Ancak yalnızsanız, sorumluluklarla başa çıkmanın zor olduğunu düşünürsünüz. Saat 16:31-14 Eylül saat 09:26 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Eviniz, aileniz ve güvenliğinizle alakalı mevzularda özellikle sakin olmak gerekir.  Böyle bir etki altında genel olarak yanlış anlaşılmalar ve terslikler, zıtlaşmalar gayet doğaldır. Cumartesi günümüzün, keyifli ve mutlu geçmesi dileğimle,

13 Eylül 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken, fiziksel özelliklerinizde değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda gelişen duygusal motivasyonu olumlu bir şekilde ortaya çıkarıyorsunuz. Öncülük yaptığınız konularda farklı değişimler içindesiniz. Performansınızı güçlü bir şekilde sergiliyorsunuz.

13 Eylül 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı gelişmeler bazı konulardaki planlarınızı, stratejinizi, diyetinizi, spor programınızı veya yağacağınız işleri gözden geçirmenizi ve bazı düzenlemeler yapmanızı gerektirebilir. Tüm burçlar için gün geneli: İlişkileri veyabirliklerini ilgilendiren düzenlemelerde bazı değişiklikler yapılması gerekmesi huzur kaçırabilir, ama gerekli değişiklik her ne kadar ilkeleriniz, daha önceki fikirleriniz veya bakış açınızla uyuşmasa da, değişikliği kabullenmek için gayret göstermek gerekiyor. Rahatsız edici pek çok konu ya da değişikliğin devamında daha iyi olaylara neden olduğunu hatırlamak iyi gelebilir. Ancak, yapılan her değişikliği ve getirilerini yazılı olarak garanti altına almakta kesinlikle fayda var.

13 Eylül 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda kendinizi rahat ve keyifli hissediyorsunuz. Özellikle yaratıcı konularda daha aktif olacak ve güvenle hareket edeceksiniz. Ayrıca aşk hayatınız ve ilişkiler açısından dinamik olabilir ve gününüzün büyük bölümünü bu alana ayırabilirsiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz değişik hobilere yer açmanız size canlılık ve tempo getirecektir.

13 Eylül 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KEYFİNİZ yerinde. Kimsenin buna bozmasına izin vermeyin. Sevdiğiniz şeylerle vakit geçirmeye devam. Kilo almaya başladıysanız diyet yapın.

13 Eylül 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gece yarısına kadar işlerinizle ilgileneceksiniz. Çalışmalarınızın yoğunluğu nedeniyle kafanızı kaşıyacak vakti bile bulamayabilirsiniz. Seri hareket etmeye bakın; lakin acele etmeyin. Yapacağınız en ufak bir dikkatsizlik, sizi zarara uğratabilir çünkü. Ertesi günü de düşünün ve çok geç yatmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

12 Eylül 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 05' 45" R
Ay
Terazi
01° 32' 27"
Merkür
Boğa
03° 42' 41"
Venüs
Boğa
23° 29' 36"
Mars
Koç
13° 43' 30"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 18"
Satürn
Balık
17° 59' 22"
Uranüs
Boğa
23° 24' 15"
Neptün
Balık
29° 23' 52"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 10"
Lilith
Başak
25° 21' 50"
True Node
Koç
14° 55' 60"
Son Güncelleme : 18/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>