Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkiniz bugünlerde doruklara tırmanıyor. Partnerinizle karşılıklı olarak sıkı bir bağlılık içindesiniz. Geleceğe yönelik uzun vadeli planlarınızın önünde engeller görünmüyor.

İş yaşantınızdaki problemler gelip geçici. Abartıp kendinizi boş yere üzmemelisiniz. Çok önemli bir konuda yüzeysel düşünüyorsunuz. Derinlemesine düşünüp doğru sonuçlara ulaşmanıza engel olan yanlış duyumlarınız var.

Para sıkışıklığınızda, kısa vadede kayda değer değişmeler söz konusu değil. Bu sıralar sizden yüklü para çıkışına yol açabilecek tekliflerden uzak durmalısınız.

Arkadaşlık ilişkilerinizde alacağınız belli ölçülerde bağlayıcı kararlar, derinlemesine düşünceleri gerektiriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir zamanda gönlünüzü hoş edecek yeni tanışmalar içine girebilirsiniz. Bazı konulardaki statükoculuğunuz, bu tanışmalarla sizi terk edecek. Şu sıralar akraba türü yakınlıklarda kulağınıza gelecek duyumların etkisi altında kalmamanız gerekiyor. Bazı abartılar, kişiliğinizdeki duygusallığa yönelik. Kolay dolduruşa gelen imajınızı yıkmanız gerekiyor.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Başak burcunda ilerlediği bir güne merhaba diyorsunuz. Bugün aşk hayatınızın, çocuğunuzun ön planda olacağı bir gün geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle ilgili ayrıntılara bugün gerektiğinden fazla takılabilirsiniz. Ay ve Merkür arasındaki güzel açıyla beraber çocuğunuzla ilgili pozitif haberler alabilirsiniz. Aynı durum hoşlandığınız kişiyle ilgili de olabilir.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çat kapı misafirlere hazır ol!Ay, toprak burcunda hareket ediyor. Zevklerin ve isteklerin çevrende kabul görüyor çünkü kaynaklarını kullanarak insanlara yeni birortamı sağlamam mümkün. Eğer sektör değişikliğine gitmek istersen bazı sınav tarihlerini takip etmen ve çalışman gerekecek. Her ne kadar sabrını zorlayan olaylar son günlerde gündeminden hiç eksik olmasa da bugün etrafındaki insanlara hiç olmadığı kadar toleranslı davranabilirsin. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, arkadaşın aracılığı ile tanışacağın kişi seni epey etkileyecek. Bugün yapacağın görüşmeler ve tanışacağın insanlar mutlaka ilerleyen günlerde sana kazanç getirecek. Bu yüzden iletişimi her yoldan aktif tutmanı öneririm. Uzak akrabalarının çat kapı misafir olması seni mutlu edebilir.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda partnerinizin size olan yoğun ilgisi ve sıcaklığı hoşunuza gidebilir. Beraber güzel bir yemeğe çıkabilir ve keyifli vakitler geçirmeye karar verebilirsiniz. Hayatınızda karşılıklı sevgi alışverişini sorgulayabileceğiniz Bir gündesiniz.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraştığınız işlerinizde yaratıcılığınızı kullanacağınız bir gündesiniz. Aşkta fazla fedakâr bir yapıda olabilirsiniz. Hobileriniz için harcama yapabilirsiniz. İş konularına fazla gerçekçi yaklaşacağınız zamanlar var. Pratik bir şekilde işlerinizi halledip, sevdiğiniz şeylere zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Akşam eğlenceli planlar yapabilirsiniz.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içinde eviniz ve ailenizle ilgili konular daha fazla gündeminizde olurken akşam saatlerini daha bireysel aktivitelere ayırabilirsiniz. Sevdikleriniz ve ilgi duyduğunuz konular ön planda olabilir.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyer alanında muazzam başarılı görünümleriniz sözkonusu iken,hayatınızda başarılı görüşmeler yapabilir, finansal konulardaki işlerinizde başarı elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda yeni tanışmalar ve romantik tekliflere açık bir zamandasınız.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süredir aradığınız huzuru tesis edebilirsiniz. Gün boyu bakış açınızı geniş tutmanız yenilenen imkanları anlamanız faydalı olur. Akşam tatmin olmamış arzularınız nedeniyle geçmiş hesaplaşması yaşayabilirsiniz.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Boğa; bugün hayatını düzene sokmak için çaba harcayabilirsin. Her şeyin ters gittiğini düşünebilir ve motivasyonunu kaybedebilirsin. Öğleden sonra kendini daha rahat hissedebilir; yeteneklerinin farkına varabilir ve güven seviyende yükselme yaşayabilirsin. Tutkuların yaşantına yön verirken, seni etkileyecek duygusal gelişmeler de yaşayabilirsin.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. İş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

13 Mayıs 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 34' 27" R
Ay
Oğlak
27° 20' 55"
Merkür
Koç
16° 57' 07"
Venüs
Boğa
01° 11' 18"
Mars
Balık
29° 50' 36"
Jüpiter
Boğa
23° 59' 34"
Satürn
Balık
16° 35' 20"
Uranüs
Boğa
22° 21' 21"
Neptün
Balık
28° 54' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 40' 03"
Lilith
Başak
23° 21' 17"
True Node
Koç
15° 21' 10"
Son Güncelleme : 30/04/2024 13:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>