Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi daha bir esneklikle değerlendirebilirsiniz. Zararsız takıntılarınıza karşın yine de her şeyin yolunda gittiği söylenebilir. Size uygun biriyle berabersiniz.

Kendinizi bu kadar ön plana atmamanız halinde, kimseye borçlu kalmış olmayacaksınız. Üzerinize aşırı yük alıyorsunuz. Dayanışma anlayışınızda biraz aşırılıklar var.

Para meselelerinde, her anlamda güven verici biri olarak tanınıyorsunuz. Tüm aile bireylerinin baskısı sonucu çok gerekli, ama çok da yüklü harcamalara girebilirsiniz.

Gerçekçi zamanlama hesapları, özel yaşamınızı belli ölçülerde öne çıkarma isteğinizde hayal kırıklıkları yaşatabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak olumlu bir gün geçireceksiniz. Sizin için ilginç ortamlara girebilir ve yeni diyaloglar kurabilirsiniz. Çeşitli konulara girişimlerde bulunabilirsiniz. Sosyal çevrenizde bir hareketlenme göze çarpıyor. Duygusal hayatınıza ilişkin çeşitli haberler alabilir ve iletişimlere geçebilirsiniz. Özellikle yarım kalmış işlerinizi sonuçlandırmak için olumlu fırsatlar yakalayacaksınız. Aşk yaşamında oldukça şanslısınız ve girişimlerinizin sonuçları sizin için olumlu olacaktır.

13 Nisan 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 11:33 olana dek Ay-Boşluk etkisi altındayız. Aşk hayatınız, sanatsal konulardaki işleriniz, çocuklarınızla ilgili meseleler kafamızı kurcalayabilir. Titizleniriz, en güzeli olsun isteriz. Bir şeyler yolunda gitmeyecek diye endişeleniriz. Olur mu olmaz mı diye hesap kitap ederiz. Ancak size tavsiyem, biraz sakin ve endişeden uzak şekilde duruma bakmanızdır. Saat 11:33 itibariyle Ay-Terazi burcunda seyrine başladığında, sevilmek ve takdir edilmek ihtiyacınız yoğun olacaktır.  Düşüncelerinizi verdiğiniz kararları, yaptığınız işleri doğru bulmaları gururunuzu okşar. Sorunlarla uğraşmak istemezsiniz. Huzur olgusu sizin için paradan çok daha önemli hale gelir. Bedensel ve ruhsal anlamda sakinlik ararsınız. Yüreğinizde huzur, gözlerinizde  mutluluk  hiç eksik olmasın. Mutlu pazarlar dileğimle,

13 Nisan 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi olarak kendinizi yetersiz görmeyin. İkna kabiliyetinizi, kazançlarınızı arttırma konusunda kullanabileceğiniz bir gün. Entelektüel oluşumlar için uygun bir gün olmasına rağmen, duygusal takıntılarınız yüzünden olayların sınırlarını genişletebilirsiniz. Ayrıntıcı davranmakla, bazı olayların sonuçlarını değiştiremezsiniz.

13 Nisan 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızı, kariyerinizi veya aşk yaşamınızı ilgilendiren ve ön plana çıkan konuların yönü belirlenebilir. Algılarınızı açık tutmanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Medya, bilişim, haberleşme, sınır komşuları, yayıncılık kuruluşları veya bu tür konuların ön plana çıkabileceği bir Cuma günü. Bazı konularda gereğinden fazla iyimser düşünebileceğimiz olayları olduğu şekilde görmekten ya da yorumlamaktan uzak olabileceğimiz bir gündeyiz. Dolayısıyla, belli düzenleme, anlaşma veya planların belli şekilde ilerleyeceğine dair fikrimiz varsa, bir kez daha ve tekrar tekrar bakmamızda ve gerçeği görmemizde fayda var.

12 Nisan 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda kendinizi rahat ve keyifli hissediyorsunuz. Özellikle yaratıcı konularda daha aktif olacak ve güvenle hareket edeceksiniz. Ayrıca aşk hayatınız ve ilişkiler açısından dinamik olabilir ve gününüzün büyük bölümünü bu alana ayırabilirsiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz değişik hobilere yer açmanız size canlılık ve tempo getirecektir.

13 Nisan 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İLGİNÇ fikirleriniz var ve olayları kendi çabanızla yönlendirmek isterken idealleriniz doğrultusunda kararlar vermek istiyorsunuz.

13 Nisan 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gece yarısına kadar işlerinizle ilgileneceksiniz. Çalışmalarınızın yoğunluğu nedeniyle kafanızı kaşıyacak vakti bile bulamayabilirsiniz. Seri hareket etmeye bakın; lakin acele etmeyin. Yapacağınız en ufak bir dikkatsizlik, sizi zarara uğratabilir çünkü. Ertesi günü de düşünün ve çok geç yatmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

BU haftanın en önemli etkileri, bir sözleşmeye atılabilecek bir imza veya ekstra gelir kapısı açabilecek olan bir işin kovalanması şeklinde ortaya çıkabilirler. Diğer bir önemli etki ise, sosyal ortamlarda yapacağınız hoş sohbetler olabilir. Bu sohbetlere, yeni tanıştığınız insanlar da katılabilir ve diyaloglarınız güzel bir ilişkinin temellerini atabilir. İlişkilerinizin yolunda gideceği bu hafta içerisinde, sosyal çevreniz yoluyla fırsatlar da yakalayabilirsiniz. HİÇhesapta olmayan birteklifi, bu haftanın etkileri altında, sizi şaşırtmamalıdır. Sosyal gruplar içinde bulunmak, size bir güven duygusu verse de, gruplarla değil, bireylerle olan etkileşimlerin size daha iyi geleceğini aklınızdan çıkarmayın. Özellikle de insanların size hem iş, hem de özel yaşamla alakalı fırsatlar sunabileceği bu dönemde... Çevrenizdeki bir kişinin sizinle, diğer kişilere göre biraz daha fazla ilgilendiğini fark edebilirsiniz.

13 Nisan 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 46' 36" R
Ay
Balık
28° 45' 23"
Merkür
Koç
19° 17' 13"
Venüs
Boğa
06° 31' 30"
Mars
Koç
03° 10' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 00' 24"
Satürn
Balık
16° 57' 35"
Uranüs
Boğa
22° 36' 17"
Neptün
Balık
29° 02' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 33"
Lilith
Başak
23° 50' 07"
True Node
Koç
15° 24' 05"
Son Güncelleme : 04/05/2024 21:38

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>